Szerintem pedig pontosan az ilyen meccseken bukjuk el a győztes mentalitáshoz szükséges alapok megszilárdítását, felépítését, vagy a valódi csapategység kialakulását. Erre olyan szüksége lenne a csapatnak, mint egy éhezőnek egy falat kenyér.Andris írta: ↑2024.01.08. 10:53:24Szerintem ez már ott megbukik, hogy egy relatíve tartalékos kezdővel álltunk ki, és messze nem játszottunk teljes erőbedobással.
Annyiban hasonlított az Antwerp visszavágóhoz, hogy ez egy teljesen egyedi meccshelyzet volt, teljesen kiugrik az összes többi közül, ezért kár is szerintem megpróbálni a sormintába illeszteni, illetve eszerint elemezni.
Minden ilyen meccset (Antwerp, Sahtar, sikertelen bajnoki) teljesen egyediként kezelni - szerintem - nem más, mint, amikor a strucc beledugja a fejét a homokba. Nem akarjuk tudomásul venni, nem is létezik, nincs jelentősége. Ahogy a pályán a játékban minden mindennel összefügg, úgy a teljes képhez is hozzátartozik minden egyes meccs.
Pep vagy LE csapat "megtehette", de azt is teljesen másként tette meg, még akkor is, ha esetleg hasonló végeredményeket produkált. Egyszerűen összehasonlíthatatlanok azok a meccsek, azok a körülmények a jelenlegiekkel.
A mai Barcelona a jelenlegi helyzetében egyszerűen nem engedhetne meg magának ilyen meccseket.
Szurkolói önbecsapás ezeket nem sormintába helyezve értékelni. Mind amit láttunk, az bizony mind valóság és minden meccsen a mai Barcelonát látjuk. Voltak jó meccsek is, kétségtelen, de lagalább ugyanannyi teljesen felejtős is. Tudom, lehetne vitát generálni, hogy melyikből volt több, de már a vita indítása is sajnos arról árulkodna, hogy valami nagyon nem úgy működik, ahogyan annak működnie illene még a jelenlegi körülmények között is.
Le lehet becsülni, szurkolóként ki is lehet magyarázni ezeket a meccseket, nyűg a szegény csapát nyakan, de az élet kő keményen be fogja vasalni ezekért a számlát. Nem, nem rajtunk szurkolókon, hanem a csapaton lesz behajtva ennek az ára.
Csak akkor azt mondjuk majd, hogy pech, a szerencse nem velünk van, a kapufa sem.
Barcelona vagyunk, teljesen mindegy, hogy ki, mikor és miért lép pályára, minden esetben a pályán lévő csapat a Barcelonát jelenti és képviseli.