2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Sok igazság van abban amit írtál. Pl.:Rivaldo11 írta: ↑2021.05.03. 08:54:11A tegnapi fényében még bosszantóbb a Granada meccs. Ez van, meg kell próbálni megnyerni a hátralevő meccseinket, még akkor is, ha ezzel esetleg megágyazunk a Real bajnoki címének.
Amúgy én messze nem látom borúsan a helyzetet, pár igazolással, ésszerű takaritással simán lehetne jövőre tarolni bármelyik fronton, jó alapnak érzem ezt a csapatot ehhez, még akkor is, ha pár játékosunk meg azért kiforratlan.
Végezetül visszatérve a tegnapihoz, nem mehetek el szó nélkül a játékvezető teljesítménye mellett. Most már sokadszorra pofátlanul csalnak ellenünk, egyszerűen semmibe veszik meg azt is, amit a VAR szobában lassítva egyértelműen láthatnak. Tegnap tiszta tizi, és az esetleges 4:1 helyett jött a 2:3, és izgulattunk a végéig. Arra pedig külön kíváncsi vagyok, hogy ha végül nem lesz gól a tizink után, vajon mi is újra rúghattuk volna, mint az Atletico ellenünk anno? Ter Stegen ötösön belüli feltartását meg sem említem, rezignált arccal adta meg a gólt, miután megnézték. Nálam erre nincs jobb szó, ez nettó csalás, pláne most már sorozatban.
Te nagyon álomvilágban élsz. De Jongon,Messin és Stegenen kívül tele vagyunk kiégett emberekkel,meg első szezonos fiatalokkal.Mascherano14 írta: ↑2021.05.02. 22:56:29Ez gyenge volt. Szerintem mienk a legerősebb keret a ligában, de nagyon rossz az edzőnk. Zidane milyen csapattal hozza EZT? Igaz, nézhetetlen, de ott gyengébb a keret.
Azért ne fényezzük már az Atmat sem. Az utóbbi hat meccsükből hármat tudtak megnyerni (a 20.17. és 16. ellen), tegnap is megfáztak volna ha az Elche berúgja tizenegyesét.vinszentvega írta: ↑2021.05.02. 22:54:14Az Atleti kifújja az orrunkat otthon! Remélem Suarez ver vagy kettőt!! Pláne a ha Pique vagy Lenglet fog játszani ellene...
Barcaforever írta: ↑2021.05.02. 22:56:00Kérdezzetek nyugodtan máskor.Barcaforever írta: ↑2021.05.02. 13:25:28Én egy szenvedős, fordulatos, már majdnem elúszott minden 2-3-t tippelek.
Az a baj a csapattal, hogy simán bennük van, hogy akár nyerünk ma meg az ATM ellen is, utána meg bukunk még 1 meccset.![]()
Barca - ATM 3:0
RM - Sevilla 1:1
Csak akkor a keret a mostaninál kb 2x ilyen gyenge volt....Barcaforever írta: ↑2021.05.02. 23:10:58Hát perszevinszentvega írta: ↑2021.05.02. 23:03:10
Mr. Douglas! Engedd meg hogy a szólásszabadságommal éljek és használjam a szarkazmust. Pláne, hogy amióta szurkolok a csapatnak( szerintem te még akkor apáddal voltál egy gatyában) nem láttam még egyik keretünktől is ilyen látványos szenvedést, mint amit a válogatott szünet óta hoznak.![]()
![]()
a szarkazmus kicsit más, de ha Te mondod
nem kell sokat gondolkodni, hogy amikor Rexach volt az edző akkor volt utoljára ilyen szenvedés, de ez van, ezt kell szeretni, úgy, hogy akkor ugyanilyen játékkal a 4. helyért ment a szenvedés.
Hát perszevinszentvega írta: ↑2021.05.02. 23:03:10
Mr. Douglas! Engedd meg hogy a szólásszabadságommal éljek és használjam a szarkazmust. Pláne, hogy amióta szurkolok a csapatnak( szerintem te még akkor apáddal voltál egy gatyában) nem láttam még egyik keretünktől is ilyen látványos szenvedést, mint amit a válogatott szünet óta hoznak.
Gratulálok, hogy ilyen jól megérezted a meccs kimenetelét! Remélem a másik két tipped is bejön! Félek, még ha nyerünk is a Real Madrid behúzza az összes meccsét! Gyűrjük le az Atletit és minden fényre derül! Szép volt fiúk, megérdemeltük a mai győzelmet.Barcaforever írta: ↑2021.05.02. 22:56:00Kérdezzetek nyugodtan máskor.Barcaforever írta: ↑2021.05.02. 13:25:28Én egy szenvedős, fordulatos, már majdnem elúszott minden 2-3-t tippelek.
Az a baj a csapattal, hogy simán bennük van, hogy akár nyerünk ma meg az ATM ellen is, utána meg bukunk még 1 meccset.![]()
Barca - ATM 3:0
RM - Sevilla 1:1
Mr. Douglas! Engedd meg hogy a szólásszabadságommal éljek és használjam a szarkazmust. Pláne, hogy amióta szurkolok a csapatnak( szerintem te még akkor apáddal voltál egy gatyában) nem láttam még egyik keretünktől is ilyen látványos szenvedést, mint amit a válogatott szünet óta hoznak.Barcaforever írta: ↑2021.05.02. 22:58:54Roppant értelmes hozzászólás! A hozzáállásod se gyenge, inkább szurkolj másik csapatnak és akkor nem ér ennyi negatívum.vinszentvega írta: ↑2021.05.02. 22:54:14Az Atleti kifújja az orrunkat otthon! Remélem Suarez ver vagy kettőt!! Pláne a ha Pique vagy Lenglet fog játszani ellene...![]()
Nézz már rá a középső védőinkre.Mascherano14 írta: ↑2021.05.02. 22:56:29Ez gyenge volt. Szerintem mienk a legerősebb keret a ligában, de nagyon rossz az edzőnk. Zidane milyen csapattal hozza EZT? Igaz, nézhetetlen, de ott gyengébb a keret.
Roppant értelmes hozzászólás! A hozzáállásod se gyenge, inkább szurkolj másik csapatnak és akkor nem ér ennyi negatívum.vinszentvega írta: ↑2021.05.02. 22:54:14Az Atleti kifújja az orrunkat otthon! Remélem Suarez ver vagy kettőt!! Pláne a ha Pique vagy Lenglet fog játszani ellene...
Kérdezzetek nyugodtan máskor.Barcaforever írta: ↑2021.05.02. 13:25:28Én egy szenvedős, fordulatos, már majdnem elúszott minden 2-3-t tippelek.
Az a baj a csapattal, hogy simán bennük van, hogy akár nyerünk ma meg az ATM ellen is, utána meg bukunk még 1 meccset.
Szurkolóként kíváncsiságból tettem fel a kérdéseimet, hogy más Barca szurkoló, hogyan látja.NovaProspekt írta: ↑2021.05.02. 20:04:20Válassz ki egy neked szimpatikus, neked kedves edzőt, és válaszolj már nekem ezekre a kérdésekre kérlek előbb.