Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pont ezt akartam írni, hogy egy esetben nem az A-t választanám, ha ennek hála a vezetőség hátradőlne nyugodtan, hogy minden oké. De ez meg Madridtól független.nzxtpo írta:Az én kérdésem, és ami jobban érdekel:
Ezen nincs mit gondolkozni. Egyértelműen az első. Bajnokság a legfontosabb, meg attól, hogy a real nem húzná be ezt vagy azt a kupát, mi nem lennénk előrébb. Káröröm nem visz minket előre. Max mint szurkolónak, könnyebb elfogadni, hogy ha mi nem, akkor legalább az ősi rivális sem nyer.Nero. írta:Ki mit valasztana?
A: Megnyerjuk a bajnoksagot meg a kupat, a Real meg a BLt.
B: Csak a kupat nyerjuk,a Real a bajnok de a BLt nem ok viszik.
Én nem szeretném, hogy a Real duplázzon, ha nem lennének címvédők nem választanám a B-t.Nero. írta:Ki mit valasztana?
A: Megnyerjuk a bajnoksagot meg a kupat, a Real meg a BLt.
B: Csak a kupat nyerjuk,a Real a bajnok de a BLt nem ok viszik.
nem gyenge, de nem kezdőszint nálam. legalábbis jobbhátvédben nem. megoldja, mert intelligens játékos, mint ahogy Iniesta is lehozta anno a baltámadót.zola8787 írta:Csababarca: szerinted Roberto gyenge, hogy kitennéd a kezdőből?
Szerintem tegnap is a csapat egyik legjobbja volt.
Roberto ha jól van használva nem gyenge, ám idén láttuk, hogy a fix kezdő még sok neki pláne jhv-ben, ha jól van használva akkor tényleg 12. ember, mint tavaly.zola8787 írta:Csababarca: szerinted Roberto gyenge, hogy kitennéd a kezdőből?
Szerintem tegnap is a csapat egyik legjobbja volt.
Ha hoznánk valahogy 1 kezdő szintű kp-t meg jhv-t ott lenne még Vidal és Iniesta, előre Paco meg Turan (hacsak nem kapunk vmi normális ajánlatot). Erősebb pad a többi csapatnál sem lesz.csababarca írta:Mondjuk szerintem is ha a keret egészét nézzük, az nem top 3.
a kezdő 11 lehet az, edzővel el is érheti a top3-at.
de a keret necces, az ilyen matyiő, gomes, denis féle figurák eléggé lerontják az összképet.
én ezért favorizálom azt, hogy inkább legyen egy bivaly kezdő (ami mint írtam, 2 igazolással az is lehet), mellé meg legyen 2-3 olyan ember, aki beáll és nem rontja az összképet.
most akire azt tudom mondani, hogy hasznos kiegészítő lehet, az egyedül Roberto, meg max Mascherano.
Nem sikerült. Sima top3 ez a keret.La Duodecima írta: Próbáltam teljesen objektíven nézni, remélem sikerült is.
Már ne haragudj, de egy kicsit rózsaszín szemüvegen át nézed a dolgokat.Rivaldo11 írta:Van egy olyan kezdőnk, amely jó formájában-és ezt állítom a kiesés dacára-mindenkinél jobb.
Van, Aleix Vidalnak hivjákeimenis1212 írta: Jó lenne ha SR már jövőre középpályán tolná, és lenne egy hasonló alternatívánk jobbhátvédben is
Nagyjából egyetértek a fentiekkel, de a játékosaink tudása adott volt egy bizonyos taktikához ezzel a kerettel is. Csakhogy jöttek a sérülések. Vidal szerencsétlen mire belejött volna, hogy mit is kell játszania brutális sérülést szenvedett, Ini szezonja is ettől lett hektikus, hogy sérülésekkel bajlódott. Amióta visszatért azóta hullámzó a játéka, pedig ő egy fontos kapocs a kp és az MSN között. Kiválásával Busi játéka is visszaesett. Ebből adódtak a problémák, a cserék oly annyira nem váltak be, hogy az valami hihetetlen. Gomes, Denis szinte értékelhetetlen teljesítményt nyújt. Rafinha ugyan előrefelé valamit ad a játékhoz, gólokat is lőtt, de alapjában véve nem tesz hozzá pluszt, aztán szegény ő is megsérült. Ezzel valamit kezdenie kellet LE-nek, és akkor kezdte el a 3-4-3-at játszatni, ami nem egy rossz ötlet, csak az emberkék nem voltak meg hozzá meg a rutin, hogy hogyan is kell ezt normálisan kivitelezni. Jó tudom a PSG ellen bejött, de azért ott nem kicsi szerencsénk is volt. Albát ezért tette kispadra, mert úgy gondolta, hogy ebbe a felállásba ő nem fér be. Igaza is volt, mert Alba nem erre lett kitalálva.daffy írta: Világos. Ehhez nálam a minimum lenne egy jobbhátvéd,melyből megfelelőt mondani sem tudok,nemhogy elérhetőt. Valamint 2 kp-s Busi mellé. Amíg ez nincs meg,addig nálam Alba sem top,mert nem tudjátok kihasználni a képességeit.
Még ezzel a "szerényebb" csapattal is volt annyi helyzete,hovatovább ziccere az MSN-nek,hogyha a harmadát belövik,akkor nincs miről beszélni. Ez természetesen lehet igaz más csapatokra is,sőt(lásd Bayern - Real első meccs). ÉS a helyzet az,hogy az első hármasotokon javítani nem lehet,mert ez a max,amit 3 támadóból ki lehet hozni. Mégis 0 rúgott góllal estetek ki a 8ból. Ez nálam mindenképpen kritika az támadók felé,kp és védelem ide vagy oda,mert a helyzetek,a lehetőség adott volt. Ilyet nem lehet.
A Juve egy Higu,Mandzukic,Khedira tengellyel van a 4ben úgy,hogy gyakorlatilag a 180ból 60 perc alatt lezárták a lényegi kérdéseket. Célzok ezzel a kemény védekezésre,a taktikára és az edző szerepére.
sajnos fejelni a középső védőink sem tudnak.....Res írta:
Hogy vajon miért nem jutottunk el fejben odáig, hogy a szögleteket fölösleges beívelgetni, mert fejelni csak a középső védőink tudnak, azt megint csak nehéz megérteni.
Szóval vannak problémák bőven, de legalább van hová fejlődni jövőre...
Világos. Ehhez nálam a minimum lenne egy jobbhátvéd,melyből megfelelőt mondani sem tudok,nemhogy elérhetőt. Valamint 2 kp-s Busi mellé. Amíg ez nincs meg,addig nálam Alba sem top,mert nem tudjátok kihasználni a képességeit.Rivaldo11 írta: Keretünk valóban nincs, viszont a kezdőről szóltam csak. Egyébként úgy kell ezt inkább érteni, hogy ha megnézem a négy "nagy" magját, úgy érzem, hogy a mi csapatunkban van a legtöbb kraft. Piqué, Alba, Busi, MSN. Ezért úgy gondolom, ha a nyáron megfelelően igazol a csapat, visszakerülhetünk az élre. Természetesen ehhez edző is kell, aki csapatot formál a játékosokból.
Keretünk valóban nincs, viszont a kezdőről szóltam csak. Egyébként úgy kell ezt inkább érteni, hogy ha megnézem a négy "nagy" magját, úgy érzem, hogy a mi csapatunkban van a legtöbb kraft. Piqué, Alba, Busi, MSN. Ezért úgy gondolom, ha a nyáron megfelelően igazol a csapat, visszakerülhetünk az élre. Természetesen ehhez edző is kell, aki csapatot formál a játékosokból.daffy írta:A legnagyobb tisztelettel,de ezt én úgy nem értem. Mi az,hogy jó formában? Amikor belőnek 8ból 6 ziccert? Akkor minden csapat jobb,mint a többi. Vagy amikor Iniesta villant a régiből? Az is nagyon ritka. Szerintem nincs olyan keretetek jelenleg,aki az általad vázolt "formát" hozhatná.Rivaldo11 írta: Van egy olyan kezdőnk, amely jó formájában-és ezt állítom a kiesés dacára-mindenkinél jobb
Én pont hogy rohadt mérges vagyok a csapatra. Nehogy már elájuljak, hogy havonta egyszer megmutatják, hogy tudnak még focizni. Amit az elmúlt 2-3 hónapban művelnek az a szurkolók szembeköpése. Ha ég a ház fociznak, egyébként meg lazázva kikapunk a Malaga és hasonló csapatok ellen. Az elmúlt pár szenvedős meccsen csak a mezt küldték ki a pályára. Szerintem ez pofátlanság. Mind a bajnokság, mind a BL szereplés csak is a csapat hibája. Semmi más. Nem volt egyik csapat sem jobb. A Real sem verhetetlen. Bírózhatunk orrba szájba, de valljuk be hogy ezt mi csesztük el. Pique is remélem kussol. Ideje lenne már.Subinho írta:Tegnap megmutatta a csapat, tudnak még ők ha akarnak! Ezt vártuk hónapok óta, hogy így játszanak! A kiesés ellenére büszke vagyok rájuk. Most Lucho is jól meccselt, jó kezdőt tett fel, a cserék is érthetők voltak! Sajnos, ezt kellett volna Torinoban is, de az nagyon el lett rontva... Ennek a Juvénak senki nem fog 1-nél több gólt rúgni, bárkivel kerülnek szembe, piszok nehéz lesz. Sztem döntőbe bent lesznek.