Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Stalkyard
Director del Fútbol

2017.04.20. 16:39:51

Keretünk van, klasszisaink vannak, csapatunk nincsen. Márpedig kupákat nem a keretek és az egyéni teljesítmények nyernek az esetek többségben, hanem a csapatok. Remek példa volt erre hosszú évekig a real. Ott most nagybetűs csapat van, duplázni is fognak idén. Edző egyébként ott sincs, maximum motivátor, ez csak zárójeles megjegyzés, szóval a játékosokon múlik az egész. Ott akarják, mindennél jobban, nálunk most ezt nem érzem. A többi csapatnál meg van edző, és taktika ( Juve, Monaco ).

Amúgyis kezdünk mi lenni a modern Calderon-féle Madrid, középszerű igazolások nagy pénzekért, nulla edzők, nulla csapategység, sztárocskák horrorgázsival, nulla koncepció. Ebből ki lehet jönni elég gyorsan, de bele is lehet süllyedni jó mélyen a sz.rba.

Ez a hsz most elég Samperes lett, szkuzi.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2017.04.20. 16:11:19

nzxtpo írta:Az én kérdésem, és ami jobban érdekel:
Pont ezt akartam írni, hogy egy esetben nem az A-t választanám, ha ennek hála a vezetőség hátradőlne nyugodtan, hogy minden oké. De ez meg Madridtól független. :D A te verziódban a B-t választanám én speciel.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2017.04.20. 15:37:01

nyilván az első opciót választanám én is.

mondjuk nem tudom melyikre a kevesebb az esély, hogy mi bajnokságot nyerünk, vagy hogy a real nem nyeri meg a bl-t.

0-5% közé teszem mindkettőt.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
MatyiG
Adminisztrátor

2017.04.20. 15:28:21

Tehát az a kérdés, hogy minek örülnénk jobban, a mi bajnoki címünknek, vagy annak, hogy a RM bukja a BL-t, nem kérdés, hogy az első... Aki a másikat választaná, arra nem mondok semmit... :D
Így, hogy kiestünk a BL-ből, nem igazán fog izgatni, hogy a RM mit vitézkedik. Persze, ha megint olyan döntőben nyernek, mint legutóbb kétszer, akkor idegesíteni fog, egyébként nem érdekel annyira.

Másik kérdésnél is az elsőt választanám.
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2017.04.20. 15:23:31

Nero. írta:Ki mit valasztana?
A: Megnyerjuk a bajnoksagot meg a kupat, a Real meg a BLt.
B: Csak a kupat nyerjuk,a Real a bajnok de a BLt nem ok viszik.
Ezen nincs mit gondolkozni. Egyértelműen az első. Bajnokság a legfontosabb, meg attól, hogy a real nem húzná be ezt vagy azt a kupát, mi nem lennénk előrébb. Káröröm nem visz minket előre. Max mint szurkolónak, könnyebb elfogadni, hogy ha mi nem, akkor legalább az ősi rivális sem nyer.

Amúgy semmi esélyünk a bajnoki címre, szóval nagyobb az esély a második verzióra. :D
de szerintem duplázni fog a Madrid és befogják a szánkat. Első duplájuk lenne ha jól tudom?!
nzxtpo
Capitá del Barça

2017.04.20. 15:20:12

Nero. írta:Ki mit valasztana?
Én nem szeretném, hogy a Real duplázzon, ha nem lennének címvédők nem választanám a B-t.

Az én kérdésem, és ami jobban érdekel:

A: Megnyerjük a bajnokságot és a kupát, de jövőre minimális változtatás lesz a csapatfelfogásban, keretben.

B: Nem nyerjük meg még a kupát sem, de hoznak a védelembe és a kkp-ra is minőségi embert, illetve egy általad szeretett edző valamennyi változást is hoz a taktikában.
Kép
"I learned all about life with a ball on my feet." - Ronaldinho
Nero.
Llegenda del Barça

2017.04.20. 14:43:04

Ki mit valasztana?
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2017.04.20. 12:50:42

zola8787 írta:Csababarca: szerinted Roberto gyenge, hogy kitennéd a kezdőből?
Szerintem tegnap is a csapat egyik legjobbja volt.
nem gyenge, de nem kezdőszint nálam. legalábbis jobbhátvédben nem. megoldja, mert intelligens játékos, mint ahogy Iniesta is lehozta anno a baltámadót.

de szerintem a kp-n jobb, ott kéne használni, csak ugye idén a kényszer közbeszólt.
de a lényeg, rá egy rossz szavam nincs ebben a szezonban, azon ritka játékosok közé tartozik, aki konstans jó teljesítményt hozott.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
TripleH
Entrenador del Barça

2017.04.20. 12:33:57

zola8787 írta:Csababarca: szerinted Roberto gyenge, hogy kitennéd a kezdőből?
Roberto ha jól van használva nem gyenge, ám idén láttuk, hogy a fix kezdő még sok neki pláne jhv-ben, ha jól van használva akkor tényleg 12. ember, mint tavaly.
fcb4ever
Jugador d'estrella

2017.04.20. 12:28:10

csababarca írta:Mondjuk szerintem is ha a keret egészét nézzük, az nem top 3.
a kezdő 11 lehet az, edzővel el is érheti a top3-at.
de a keret necces, az ilyen matyiő, gomes, denis féle figurák eléggé lerontják az összképet.

én ezért favorizálom azt, hogy inkább legyen egy bivaly kezdő (ami mint írtam, 2 igazolással az is lehet), mellé meg legyen 2-3 olyan ember, aki beáll és nem rontja az összképet.

most akire azt tudom mondani, hogy hasznos kiegészítő lehet, az egyedül Roberto, meg max Mascherano.
Ha hoznánk valahogy 1 kezdő szintű kp-t meg jhv-t ott lenne még Vidal és Iniesta, előre Paco meg Turan (hacsak nem kapunk vmi normális ajánlatot). Erősebb pad a többi csapatnál sem lesz.
Més que un club.
zola8787
Director del Fútbol

2017.04.20. 12:12:38

Csababarca: szerinted Roberto gyenge, hogy kitennéd a kezdőből?
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2017.04.20. 12:11:03

Mondjuk szerintem is ha a keret egészét nézzük, az nem top 3.
a kezdő 11 lehet az, edzővel el is érheti a top3-at.
de a keret necces, az ilyen matyiő, gomes, denis féle figurák eléggé lerontják az összképet.

én ezért favorizálom azt, hogy inkább legyen egy bivaly kezdő (ami mint írtam, 2 igazolással az is lehet), mellé meg legyen 2-3 olyan ember, aki beáll és nem rontja az összképet.

most akire azt tudom mondani, hogy hasznos kiegészítő lehet, az egyedül Roberto, meg max Mascherano.
corol
Entrenador del Barça

2017.04.20. 12:04:14

http://www.origo.hu/sport/futball/20170 ... donto.html" target="_blank

Érdekes elemzés/vélemény.
Messias2
Director del Fútbol

2017.04.20. 11:59:55

La Duodecima írta: Próbáltam teljesen objektíven nézni, remélem sikerült is.
Nem sikerült. Sima top3 ez a keret.
A névválasztással meg remélem, sikerül eljinxelned a BL-t.

Egyébként milyen érdekes, hogy hirtelen elszaporodtak itt a realosok. Amikor domináltunk, hol voltatok? :D
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
La Duodecima
Barça C

2017.04.20. 11:56:21

Rivaldo11 írta:Van egy olyan kezdőnk, amely jó formájában-és ezt állítom a kiesés dacára-mindenkinél jobb.
Már ne haragudj, de egy kicsit rózsaszín szemüvegen át nézed a dolgokat.
A támadó hármasotok a legjobb a világon, ezt elismerem. De azon kívül?
Van egy átlagos kapusotok, aki a top5-től teljesítményt tekintve messze van, de top10-ben talán benne van.
A védelmetek is bőven hagy némi kívánnivalót maga után. Nem azt mondom, hogy rossz, de bőven vannak nála jobbak, ha a többi top csapat védelmére rápillantunk. Pl. Real, Bayern, Juve, Atletico stb.
A középpályáról már ti is rengeteget írtatok. Itt vagytok leginkább elmaradva, pedig ez lenne a legfontosabb csapatrész.
Csapatként meg nem igazán tudtok idén funkcionálni, amivel ezeket ellensúlyozni lehetne.

Szerintem barca kezdőt tekintve jelenleg a 4. vagy 5. legerősebb csapat Európában. Ha pedig a teljes keretet nézzük, akkor az 5. és 7. hely között van.

Próbáltam teljesen objektíven nézni, remélem sikerült is.
Waleba10
Jugador d'estrella

2017.04.20. 11:52:38

eimenis1212 írta: Jó lenne ha SR már jövőre középpályán tolná, és lenne egy hasonló alternatívánk jobbhátvédben is
Van, Aleix Vidalnak hivják :D , ha nem sérül le gyanitóm ma már Robi a kp-n tolná, nagy nehezen visszaküzdötte magát a csapatba, és amikor játszott rendre jöttek tőle a gólok, gólpasszok, és még védekezésben is sokat javult, de aztán jött egy vadállat és lerúgta :roll: ....
Sergi 94:38 Roberto
eimenis1212
Jugador d'estrella

2017.04.20. 11:27:37

fura h Alba nem kapott szavazatot a tegnapi meccsre. Valszeg az ő kezdetésének hiánya is kulcs volt az első meccs elvesztésében. Tegnap megint megmutatták számomra (Neymarral) h a bal oldalunk mennyire rendben van (mégha az utolsó passzok, cselek nem jól sültek el), viszont jobb oldalon megint elmaradtak a mögékerülések (alapvonalig lemenések). Alba rendre lefutotta a nem épp lassú quadradot és több kontrát meghiusított (persze volt a totális kinyílás időszaka a 2. félidőben, azt a részt hagyjuk) Jó lenne ha SR már jövőre középpályán tolná, és lenne egy hasonló alternatívánk jobbhátvédben is
Normandia
Director del Fútbol

2017.04.20. 10:30:53

daffy írta: Világos. Ehhez nálam a minimum lenne egy jobbhátvéd,melyből megfelelőt mondani sem tudok,nemhogy elérhetőt. Valamint 2 kp-s Busi mellé. Amíg ez nincs meg,addig nálam Alba sem top,mert nem tudjátok kihasználni a képességeit.
Még ezzel a "szerényebb" csapattal is volt annyi helyzete,hovatovább ziccere az MSN-nek,hogyha a harmadát belövik,akkor nincs miről beszélni. Ez természetesen lehet igaz más csapatokra is,sőt(lásd Bayern - Real első meccs). ÉS a helyzet az,hogy az első hármasotokon javítani nem lehet,mert ez a max,amit 3 támadóból ki lehet hozni. Mégis 0 rúgott góllal estetek ki a 8ból. Ez nálam mindenképpen kritika az támadók felé,kp és védelem ide vagy oda,mert a helyzetek,a lehetőség adott volt. Ilyet nem lehet.
A Juve egy Higu,Mandzukic,Khedira tengellyel van a 4ben úgy,hogy gyakorlatilag a 180ból 60 perc alatt lezárták a lényegi kérdéseket. Célzok ezzel a kemény védekezésre,a taktikára és az edző szerepére.
Nagyjából egyetértek a fentiekkel, de a játékosaink tudása adott volt egy bizonyos taktikához ezzel a kerettel is. Csakhogy jöttek a sérülések. Vidal szerencsétlen mire belejött volna, hogy mit is kell játszania brutális sérülést szenvedett, Ini szezonja is ettől lett hektikus, hogy sérülésekkel bajlódott. Amióta visszatért azóta hullámzó a játéka, pedig ő egy fontos kapocs a kp és az MSN között. Kiválásával Busi játéka is visszaesett. Ebből adódtak a problémák, a cserék oly annyira nem váltak be, hogy az valami hihetetlen. Gomes, Denis szinte értékelhetetlen teljesítményt nyújt. Rafinha ugyan előrefelé valamit ad a játékhoz, gólokat is lőtt, de alapjában véve nem tesz hozzá pluszt, aztán szegény ő is megsérült. Ezzel valamit kezdenie kellet LE-nek, és akkor kezdte el a 3-4-3-at játszatni, ami nem egy rossz ötlet, csak az emberkék nem voltak meg hozzá meg a rutin, hogy hogyan is kell ezt normálisan kivitelezni. Jó tudom a PSG ellen bejött, de azért ott nem kicsi szerencsénk is volt. Albát ezért tette kispadra, mert úgy gondolta, hogy ebbe a felállásba ő nem fér be. Igaza is volt, mert Alba nem erre lett kitalálva.
A védelmünk szintén gyatra. Pique Masc és Umtiti szintén hektikusan játszik. Umtiti aki tényleg jó igazolás és van benne nem kevés alázat, lelkesedés és adottság, még csak tanulja a Barcát. Sokszor van rossz helyen, helyezkedési hibákat vét, tudom ezekkel nem leszek népszerü, és a lelkesedéséből adódóan nem mindig fegyelmezett. Hajlamos posztjának elhagyására. Ezektől függetlenül a legjobb igazolásunk, mert ezek a dolgok megváltoztathatók és hosszútávra oldhatja meg az egyik fontos posztunkat.
A fentiek nem vonatkoztathatók el LE idei szezonjára jellemző rotálási agybajára, mert ez is hozzájárult, hogy ennyire két arcuak vagyunk. Azt hitte, ha folyamat rotál, akkor elkerülhető a tavaly tavasszal látott visszaesés. Átesett a ló túloldalára, de olyan szinten, hogy ugyan nem néztem utána, de állítom, hogy a szezonban 5x nem léptünk ugyan azzal a csapattal pályára, lehet még ez is sok. Nem volt meg az állandóság, hacsak az nem, hogy Gomesünk játszott sokszor, ha kellett, ha nem.
Szóval az MSN "góltalanságába" a teljes eddigi szezon is benne van nyakig. Az új edzőnek a feladata nem kicsi. Ennek a három embernek kel a "hátországot" megteremtenie, mert az esett szét ebben a szezonban, de nagyon. Nálatok meg van a hátország, ha nem megy elöl a csatároknak akkor is ott vannak a többiek. Vagy ott vannak azok a cserék, akik tényleg hozzá is tesznek a mecshez, ha szerepet kapnak. Bár még korai kijelenteni, de ezzel nyeritek meg a bajnokságot is.
Igen kellene minimum egy minőségi kp-s és egy jobboldali szélsőhátvéd, Valamint egy olyan edző, aki mindezeket beépíti és új impulzusokkal, célokkal, játékfelfogással motiválja a csapatot.
Kicsit hosszúra sikeredet, meg lehet csapongó is. Bocs ezért.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Yokozuna
Entrenador del Barça

2017.04.20. 09:35:57

Tegnap tényleg volt akarás, de erölködés lett a vége. A gálakezdő is levizsgázott. A megmagyarázhatatlan idegenbeli teljesítményeket nem lehet az otthoni meccsekkel kompenzálni. Erre ráment a BL és rámegy a bajnokság is. Ennyire gólképtelen játékosokkal nem lehet sokáig ezen a szinten eredményesnek lenni, és mindig a megváltó Messiben bízni. Nem működik ez az Argentin válogatottban sem.
Bízom a kilábalásban, és hogy nem megy el végleg Messi kedve az egésztől, és itt marad a csapatnál. Remélem ő nem látja ilyen sötéten a helyzetet, mint mi itt egy páran.
mess2009
Director del Fútbol

2017.04.20. 09:03:18

Res írta:
Hogy vajon miért nem jutottunk el fejben odáig, hogy a szögleteket fölösleges beívelgetni, mert fejelni csak a középső védőink tudnak, azt megint csak nehéz megérteni.

Szóval vannak problémák bőven, de legalább van hová fejlődni jövőre...
sajnos fejelni a középső védőink sem tudnak.....
azt már megszokhattam, hogy Iniesta egy év/egy gól de azt hogy egy Neymar nem találja el a kaput, hogy egy Suarez értékelhető akció nélkül képes kilencven perceket pályán lenni....., azt hogy Rakitic aki ugye a mi "robot-emberünk" lenne(!) hetven perc után alig kap levegőt.... azt egyre szomorúbb látni...
igen vannak problémák bőven......
daffy
Madridista

2017.04.20. 08:59:44

Rivaldo11 írta: Keretünk valóban nincs, viszont a kezdőről szóltam csak. Egyébként úgy kell ezt inkább érteni, hogy ha megnézem a négy "nagy" magját, úgy érzem, hogy a mi csapatunkban van a legtöbb kraft. Piqué, Alba, Busi, MSN. Ezért úgy gondolom, ha a nyáron megfelelően igazol a csapat, visszakerülhetünk az élre. Természetesen ehhez edző is kell, aki csapatot formál a játékosokból.
Világos. Ehhez nálam a minimum lenne egy jobbhátvéd,melyből megfelelőt mondani sem tudok,nemhogy elérhetőt. Valamint 2 kp-s Busi mellé. Amíg ez nincs meg,addig nálam Alba sem top,mert nem tudjátok kihasználni a képességeit.
Még ezzel a "szerényebb" csapattal is volt annyi helyzete,hovatovább ziccere az MSN-nek,hogyha a harmadát belövik,akkor nincs miről beszélni. Ez természetesen lehet igaz más csapatokra is,sőt(lásd Bayern - Real első meccs). ÉS a helyzet az,hogy az első hármasotokon javítani nem lehet,mert ez a max,amit 3 támadóból ki lehet hozni. Mégis 0 rúgott góllal estetek ki a 8ból. Ez nálam mindenképpen kritika az támadók felé,kp és védelem ide vagy oda,mert a helyzetek,a lehetőség adott volt. Ilyet nem lehet.
A Juve egy Higu,Mandzukic,Khedira tengellyel van a 4ben úgy,hogy gyakorlatilag a 180ból 60 perc alatt lezárták a lényegi kérdéseket. Célzok ezzel a kemény védekezésre,a taktikára és az edző szerepére.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2017.04.20. 08:45:02

daffy írta:
Rivaldo11 írta: Van egy olyan kezdőnk, amely jó formájában-és ezt állítom a kiesés dacára-mindenkinél jobb
A legnagyobb tisztelettel,de ezt én úgy nem értem. Mi az,hogy jó formában? Amikor belőnek 8ból 6 ziccert? Akkor minden csapat jobb,mint a többi. Vagy amikor Iniesta villant a régiből? Az is nagyon ritka. Szerintem nincs olyan keretetek jelenleg,aki az általad vázolt "formát" hozhatná.
Keretünk valóban nincs, viszont a kezdőről szóltam csak. Egyébként úgy kell ezt inkább érteni, hogy ha megnézem a négy "nagy" magját, úgy érzem, hogy a mi csapatunkban van a legtöbb kraft. Piqué, Alba, Busi, MSN. Ezért úgy gondolom, ha a nyáron megfelelően igazol a csapat, visszakerülhetünk az élre. Természetesen ehhez edző is kell, aki csapatot formál a játékosokból.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Res
Jugador d'estrella

2017.04.20. 08:29:13

A szezon elején azt gondoltam, hogy ez az év rá fog menni a csapatépítésre.
Az okosok azt mondják, hogy 2 új embert évente be kellene építeni egy csapatba. Nálunk ez az eltiltás miatt elmaradt, szóval utólag próbálták meg behozni.
Nem sikerült. Ezt a tegnapi meccs mutatta meg. Gyakorlatilag Um-"tuti"-t és persze Alves távozása miatt SR-t nem számítva ugyanaz a kezdő a "legerősebb", mint a "nagy" változtatások előtt.
Tehát gyakorlatilag 1 olyan embert sikerült az alap kezdőbe beépítenünk, aki ténylegesen erősítést jelent.

Közben a csapat nem lett fiatalabb, és a hibák, gyengeségek továbbra is megvannak.
Egyszerűen hihetetlen, hogy egy ekkor csapatban nincs olyan középpályás, aki 16 méterről szemben a kapuval el tudná azt találni!!! Az átlövésekről emiatt teljesen le kell mondanunk, pedig tegnap is hasznos lett volna. Megjegyzem volt is rá alkalma Iniestának, Rakiticnek is. Nem azt várom, hogy ők vágják a gólokat, de könyörgöm legalább a kaput illene eltalálni...

Hogy vajon miért nem jutottunk el fejben odáig, hogy a szögleteket fölösleges beívelgetni, mert fejelni csak a középső védőink tudnak, azt megint csak nehéz megérteni.

Mentalitásbeli problémákkal pedig tele van a ház. Messi akkor fut, ha éppen van kedve, Suarez inkább feldobja magát, mintsem, hogy gólra játsszon. Neymart legalább hajtja az akarat és a fiatalos hév, de még mindig nem tudja a hisztijeit kontroll alatt tartani. Ezen kívül megértem, ha elmegy a kedve, miután egy az egyben megver 3-4 embert is, de a többiek közben még arra sem veszik a fáradtságot, hogy kövessék az akciót.

Szóval vannak problémák bőven, de legalább van hová fejlődni jövőre...
Nyiri81
Entrenador del Barça

2017.04.20. 07:40:49

Subinho írta:Tegnap megmutatta a csapat, tudnak még ők ha akarnak! Ezt vártuk hónapok óta, hogy így játszanak! A kiesés ellenére büszke vagyok rájuk. Most Lucho is jól meccselt, jó kezdőt tett fel, a cserék is érthetők voltak! Sajnos, ezt kellett volna Torinoban is, de az nagyon el lett rontva... Ennek a Juvénak senki nem fog 1-nél több gólt rúgni, bárkivel kerülnek szembe, piszok nehéz lesz. Sztem döntőbe bent lesznek.
Én pont hogy rohadt mérges vagyok a csapatra. Nehogy már elájuljak, hogy havonta egyszer megmutatják, hogy tudnak még focizni. Amit az elmúlt 2-3 hónapban művelnek az a szurkolók szembeköpése. Ha ég a ház fociznak, egyébként meg lazázva kikapunk a Malaga és hasonló csapatok ellen. Az elmúlt pár szenvedős meccsen csak a mezt küldték ki a pályára. Szerintem ez pofátlanság. Mind a bajnokság, mind a BL szereplés csak is a csapat hibája. Semmi más. Nem volt egyik csapat sem jobb. A Real sem verhetetlen. Bírózhatunk orrba szájba, de valljuk be hogy ezt mi csesztük el. Pique is remélem kussol. Ideje lenne már.

Nem kell mindent megnyerni, nem vagyok telhetetlen. De ha kúsznak, másznak a pályán és kikapunk oké. De ti is tudjátok, hogy azért vezet a Real a bajnokságban, mert már a simán hozható meccseket Ők hozták mi meg csak néztük, hogy az ellenfél focizik aztán kikaptunk.
Csak is Puyol
Subinho
Director del Fútbol

2017.04.20. 07:21:56

Tegnap megmutatta a csapat, tudnak még ők ha akarnak! Ezt vártuk hónapok óta, hogy így játszanak! A kiesés ellenére büszke vagyok rájuk. Most Lucho is jól meccselt, jó kezdőt tett fel, a cserék is érthetők voltak! Sajnos, ezt kellett volna Torinoban is, de az nagyon el lett rontva... Ennek a Juvénak senki nem fog 1-nél több gólt rúgni, bárkivel kerülnek szembe, piszok nehéz lesz. Sztem döntőbe bent lesznek.
Válasz küldése