Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Már ne haragudj, de egy kicsit rózsaszín szemüvegen át nézed a dolgokat.Rivaldo11 írta:Van egy olyan kezdőnk, amely jó formájában-és ezt állítom a kiesés dacára-mindenkinél jobb.
Van, Aleix Vidalnak hivjákeimenis1212 írta: Jó lenne ha SR már jövőre középpályán tolná, és lenne egy hasonló alternatívánk jobbhátvédben is
Nagyjából egyetértek a fentiekkel, de a játékosaink tudása adott volt egy bizonyos taktikához ezzel a kerettel is. Csakhogy jöttek a sérülések. Vidal szerencsétlen mire belejött volna, hogy mit is kell játszania brutális sérülést szenvedett, Ini szezonja is ettől lett hektikus, hogy sérülésekkel bajlódott. Amióta visszatért azóta hullámzó a játéka, pedig ő egy fontos kapocs a kp és az MSN között. Kiválásával Busi játéka is visszaesett. Ebből adódtak a problémák, a cserék oly annyira nem váltak be, hogy az valami hihetetlen. Gomes, Denis szinte értékelhetetlen teljesítményt nyújt. Rafinha ugyan előrefelé valamit ad a játékhoz, gólokat is lőtt, de alapjában véve nem tesz hozzá pluszt, aztán szegény ő is megsérült. Ezzel valamit kezdenie kellet LE-nek, és akkor kezdte el a 3-4-3-at játszatni, ami nem egy rossz ötlet, csak az emberkék nem voltak meg hozzá meg a rutin, hogy hogyan is kell ezt normálisan kivitelezni. Jó tudom a PSG ellen bejött, de azért ott nem kicsi szerencsénk is volt. Albát ezért tette kispadra, mert úgy gondolta, hogy ebbe a felállásba ő nem fér be. Igaza is volt, mert Alba nem erre lett kitalálva.daffy írta: Világos. Ehhez nálam a minimum lenne egy jobbhátvéd,melyből megfelelőt mondani sem tudok,nemhogy elérhetőt. Valamint 2 kp-s Busi mellé. Amíg ez nincs meg,addig nálam Alba sem top,mert nem tudjátok kihasználni a képességeit.
Még ezzel a "szerényebb" csapattal is volt annyi helyzete,hovatovább ziccere az MSN-nek,hogyha a harmadát belövik,akkor nincs miről beszélni. Ez természetesen lehet igaz más csapatokra is,sőt(lásd Bayern - Real első meccs). ÉS a helyzet az,hogy az első hármasotokon javítani nem lehet,mert ez a max,amit 3 támadóból ki lehet hozni. Mégis 0 rúgott góllal estetek ki a 8ból. Ez nálam mindenképpen kritika az támadók felé,kp és védelem ide vagy oda,mert a helyzetek,a lehetőség adott volt. Ilyet nem lehet.
A Juve egy Higu,Mandzukic,Khedira tengellyel van a 4ben úgy,hogy gyakorlatilag a 180ból 60 perc alatt lezárták a lényegi kérdéseket. Célzok ezzel a kemény védekezésre,a taktikára és az edző szerepére.
sajnos fejelni a középső védőink sem tudnak.....Res írta:
Hogy vajon miért nem jutottunk el fejben odáig, hogy a szögleteket fölösleges beívelgetni, mert fejelni csak a középső védőink tudnak, azt megint csak nehéz megérteni.
Szóval vannak problémák bőven, de legalább van hová fejlődni jövőre...
Világos. Ehhez nálam a minimum lenne egy jobbhátvéd,melyből megfelelőt mondani sem tudok,nemhogy elérhetőt. Valamint 2 kp-s Busi mellé. Amíg ez nincs meg,addig nálam Alba sem top,mert nem tudjátok kihasználni a képességeit.Rivaldo11 írta: Keretünk valóban nincs, viszont a kezdőről szóltam csak. Egyébként úgy kell ezt inkább érteni, hogy ha megnézem a négy "nagy" magját, úgy érzem, hogy a mi csapatunkban van a legtöbb kraft. Piqué, Alba, Busi, MSN. Ezért úgy gondolom, ha a nyáron megfelelően igazol a csapat, visszakerülhetünk az élre. Természetesen ehhez edző is kell, aki csapatot formál a játékosokból.
Keretünk valóban nincs, viszont a kezdőről szóltam csak. Egyébként úgy kell ezt inkább érteni, hogy ha megnézem a négy "nagy" magját, úgy érzem, hogy a mi csapatunkban van a legtöbb kraft. Piqué, Alba, Busi, MSN. Ezért úgy gondolom, ha a nyáron megfelelően igazol a csapat, visszakerülhetünk az élre. Természetesen ehhez edző is kell, aki csapatot formál a játékosokból.daffy írta:A legnagyobb tisztelettel,de ezt én úgy nem értem. Mi az,hogy jó formában? Amikor belőnek 8ból 6 ziccert? Akkor minden csapat jobb,mint a többi. Vagy amikor Iniesta villant a régiből? Az is nagyon ritka. Szerintem nincs olyan keretetek jelenleg,aki az általad vázolt "formát" hozhatná.Rivaldo11 írta: Van egy olyan kezdőnk, amely jó formájában-és ezt állítom a kiesés dacára-mindenkinél jobb
Én pont hogy rohadt mérges vagyok a csapatra. Nehogy már elájuljak, hogy havonta egyszer megmutatják, hogy tudnak még focizni. Amit az elmúlt 2-3 hónapban művelnek az a szurkolók szembeköpése. Ha ég a ház fociznak, egyébként meg lazázva kikapunk a Malaga és hasonló csapatok ellen. Az elmúlt pár szenvedős meccsen csak a mezt küldték ki a pályára. Szerintem ez pofátlanság. Mind a bajnokság, mind a BL szereplés csak is a csapat hibája. Semmi más. Nem volt egyik csapat sem jobb. A Real sem verhetetlen. Bírózhatunk orrba szájba, de valljuk be hogy ezt mi csesztük el. Pique is remélem kussol. Ideje lenne már.Subinho írta:Tegnap megmutatta a csapat, tudnak még ők ha akarnak! Ezt vártuk hónapok óta, hogy így játszanak! A kiesés ellenére büszke vagyok rájuk. Most Lucho is jól meccselt, jó kezdőt tett fel, a cserék is érthetők voltak! Sajnos, ezt kellett volna Torinoban is, de az nagyon el lett rontva... Ennek a Juvénak senki nem fog 1-nél több gólt rúgni, bárkivel kerülnek szembe, piszok nehéz lesz. Sztem döntőbe bent lesznek.
A legnagyobb tisztelettel,de ezt én úgy nem értem. Mi az,hogy jó formában? Amikor belőnek 8ból 6 ziccert? Akkor minden csapat jobb,mint a többi. Vagy amikor Iniesta villant a régiből? Az is nagyon ritka. Szerintem nincs olyan keretetek jelenleg,aki az általad vázolt "formát" hozhatná. Maximum kijön a lépés néha,de ehhez szvsz gyengék a játékosok. Ne érts félre,nem azt mondom,hogy más csapat kiemelkedne,mert nem. És nekem ez tetszik,mert korábban is ilyennek láttam a focit,ahol a bl előtt van 6-8 csapat,aki odaérhet és valamelyik oda is ér. Ha újra játszanák,akkor pedig jó eséllyel másik érne oda. Olvastam itt egy hónapja kb,hogy a klasszikusra pontelőnnyel érkezik a Barca,hogy a PSG és a Juve is verve lesz,hogy a Madridnak kifújja az orrát. Talán most a helyére került minden,mert a Barca továbbra is első kalapos,de nem áll a többi felett és ezt már nehéz tagadni. A következő szezon előtt úgy lesz említve,hogy a Bayern,Chelsea,Juventus,Real,Barca ötös odaérhet,a Psg,ATM,Dortmund,MU,City,stb pedig nem nagy meglepetés,ha 4be jut. És szerintem ez a világ rendje most.Rivaldo11 írta: Van egy olyan kezdőnk, amely jó formájában-és ezt állítom a kiesés dacára-mindenkinél jobb
de ezért bl a bl. kizuhanunk a 8 között, tavaly gyakorlatilag a leggyengébb pillanatunkban kaptuk a számunkra legkellemetlenebb ellenfelet, akkor HA nem az atma/bayern kettős valamelyikét kapjuk simán címet védünk. DE nem így lett, megkaptuk és cumi lett a vége. HA az idei barcát berakod a tavalyi real helyére ugyanugy megnyeri ez a csapat is, mert a döntőbe gyakorlatilag el csapatokon át eljutottak, ott meg 1 meccsen jobbak voltak.csababarca írta:kenhetjük a hajunkra a top3asnak mondott keretünket.
4 éven belül harmadszor zakózunk ki a 8 között.
Az első meccsen a Juvénak se voltak nagyobb helyzetei, mint most nekünk. Ők akkor belőtték, mi meg nem találtunk be.efem27 írta:Nem tudom, hogy csak én gondolom e így vagy más is, de szerintem a mai meccs némileg elképzelés nélküli játékot hozott...voltak helyzetek, egy két kisebb villanás, de nem láttam azt az átütő erőt, lendületet...akarás volt, nem kevés, de itt kevés lett...
Na ne, tényleg nem a fifa? azt hittem elfelejtettem kikapcsolni a PS-t..zola8787 írta:De kit érdekel, hogy kinek a kerete értékesebb, ha az a pályán nem mutatkozik ki? Ez nem a fifa, hogy x-et ér egy ember és annyért el is viszik ha átadólistára teszem. Itt x-et ér és ingyen elviszik, kb.pep71 írta: Miért kinek a kerete jobb??
Real azt mondom oké, legyen, talán.
Bayern, amelyikben Robben és Ribery is két hét játék után két hónapot pályán kívül töltenek a koruk és a sérülékenységük miatt,de talán még ők is, ez 2.
Juve? PSG? ATMA ? v kié jobb szerinted? tényleg kiváncsi vagyok a válaszra.
igen oda kenhetjük, de talán a vezetőségnek is feltűnik,hogy végre komoly edző kell a csapat élére.csababarca írta:kenhetjük a hajunkra a top3asnak mondott keretünket.
4 éven belül harmadszor zakózunk ki a 8 között.
De kit érdekel, hogy kinek a kerete értékesebb, ha az a pályán nem mutatkozik ki? Ez nem a fifa, hogy x-et ér egy ember és annyért el is viszik ha átadólistára teszem. Itt x-et ér és ingyen elviszik, kb.pep71 írta: Miért kinek a kerete jobb??
Bayern, amelyikben Robben és Ribery is két hét játék után két hónapot pályán kívül töltenek a koruk és a sérülékenységük miatt,de talán még ők is, ez 2.
A keret nem csak az egyénekről szól, hanem a kapcsolatokról és a jövőről is szól. Utóbbiban a Dortmund, Monaco, MU (még ők is), Spurs előrébb áll, nálunk alig vannak fiatalok. A csapatmorál nem igazán jó, s rövid a kispad, nincs kit bedobni. Real, Juve, Bayern meg egyértelműen fölöttünk áll. Mit sem érünk az MSN-nel jelenleg.pep71 írta: Miért kinek a kerete jobb??