Alapvetően az volt a hibás taktika, hogy az ilyen előrevágott labdákra nem készültünk fel és (a gólokon kívül is) rendre egy-egyben hagytuk a belső védőinket a csatárokkal. Vagy tökéletesen kell működnie a lescsapdának (ez tudjuk, hogy nem létezik, ráadásul pont az 1. meccsen Pedro góljánál láthattuk, hogy akár még a bírók is elnézhetik, ha mégis működne) vagy kell egy biztosíték. 10 emberrel persze nehéz, de a kiállítást is a fenti hiba szülte.recrea írta:Szerintem ez teljesen logikus lépés volt tőle. Nem érte volna be CR-t. Amúgy, ha VV nem ér bele, pont Pique lábához megy.Yaya(07-10) írta:én is értetlenül álltam azelőtt, hogy piqué még is mi a tökömért hátrál be a gólvonal felé...persze nem számíthatott rá, hogy ronaldo rosszul veszi át, így érthető, hogy megpróbált a kimozduló valdes mögé helyezkedni, hogy átemelni ne tudják legalább. ja, és ezért van szükségünk valdesre, ha a sok szekértő nem tudta volna...
Az első 20 percben, az utóbbi 4 madridi mecsen mindig így kezdünk. Miért?! Sportpszichológus?! Szerintem ez nagyon komoly gond, és ordít.
A madridi kezdés mindkét oldalon pedig már konstans Mourinnyo idejében. Ez volt Pepnél is. Tök egyszerűen megpróbálnak minket lerohanni az első 20 percben és az esetek nagy többségében sikerül is. Más kérdés, hogy korábban rendre fel szoktunk állni és fordítunk, ez ma a védelem gyengesége + kiállítás miatt nem jött össze.