Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt egészíteném ki azzal:SONG hatalmas igazolás volt...Nem láttam még hozzá hasonlót...Magabiztosan,okosan játszott és 10 perc alatt meg tudta mutatni nem egy idióta ember...Nekem már megérte ez a meccs...ZotyaFace írta:Ebből a meccsből megint lejött,hogy a Barca jobb csapat,a Madrid a "szívből" él...nem vártam,hogy így beállunk védekezni,ha már az első félidőben a letámadásos taktika bejött!
1. félidőből 2 embert emelnék ki tőlünk,Ronaldot és Di Maríát. Nagyon éltek,remélem Ronci is végre magára talál,végre látszott rajta,hogy küzd,akar.Ami külön tetszett,hogy tüzelte a csapatot,amit valljuk be,nem sokszor látni tőle.
Tőletek a szokásos,Xavi és Iniesta mindenképpen kell a kp-ra,de főleg Xavi az,aki összetudja tartani az egész gépezetet. Song-nak nem sok ideje maradt,de majdnem adott egy gólpasszt,szép meglátás volt,szerintem tökéletes igazolás.
Következzen a bajnokság,5 pont hátrány 2 ford. után... meglátjuk!
Ugyan ezt csináljátok ti is... egyik szurkoló se különb... a sok fészbúkos gyökeret meg semmibe kell venni. Oda minden idióta írhat bármit. Nagy az Isten állatkertje.Messi-Ini írta: off.:azért vicces,hogy a madrdidiak így örülnek a sikernek.:
-na végre.teljesen megérdemelt,10-3 is lehetett volna.
-na végre elvertük ezt a szánalmas bagázst...OTTHON...
ennyisoadroli írta:Hagyjuk már, 5 pont az előny. A meccsek előtt ez fog járni mindenki fejében, és akit ez idegesít, és kaparniuk kell, azok nem mi vagyunkPavel írta:Nekem a legnagyobb szomorúság az, hogy valószínű megint kihúztuk a sz*rból őket.
Hagyjuk már, 5 pont az előny. A meccsek előtt ez fog járni mindenki fejében, és akit ez idegesít, és kaparniuk kell, azok nem mi vagyunkPavel írta:Nekem a legnagyobb szomorúság az, hogy valószínű megint kihúztuk a sz*rból őket.
Tavaly mi is így álltunk a mieinkhez a bukó után. Akkor nagyot küzdöttünk, de elbuktuk a kupát.Laci7 írta:Egyszerűen nem tudok haragudni a játékosokra, annyira nagyot játszottak, hogy az emberfeletti. Gyakorlatilag tíz emberrel az orránál fogva vezettük a Realt...
nekem személy szerint fő is elég rendesen...Balinho írta:
Hogy a Madrid azok után, hogy kaptak 3 gólt és emberelőnyt ajándékba az orbitális védelmi hibáinkból és ezek után így játszottak a második félidőben amiatt már főjön a Madrid szurkerek feje
Én is így vagyok vele. Első félidő után pedig megfogadtam,hogy gratulálok nekik,mert most az először az elmúlt 4 évben ők voltak a jobbak.visca el barca írta:én bunko vagyok és nem gratulálok a madridnak. összehoztunk nekik két golt, bekkeltek 70 percet emberelőnyben...
lehet hallgatni megint hogy eljött az őrségváltás ideje, meg lejárt az időnk. blabla... fehér balett..
Rivaldo11 írta:Az első meccsen el kellett volna ezt dönteni igazából...ott ha hintünk négyet, sima lett volna. Itt volt rossz 25 percünk, ami a piros lap miatt gáz. De amit utána játszottunk, az nagyon tetszett, megmutattuk 10 emberrel is, hogy a miénk a jobb, képzettebb csapat. A ligára-és minden sorozatra nézve ez nem rossz hír!