Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Szerintem 4 védővel fogunk játszani, úgyhogy nem hinném, hogy kezdene Mathieu.csababarca írta:Gondolom Mátyás játszani fog, úgyhogy mindkét csapat lő gólt elég jó tipp.
Egyébként előbb kinézem, hogy a juve ellen lehozzuk kapott gól nélkül, a psg ellen biztos voltam benne hogy kapunk. Itt most érzek sanszot a nullára, viszont lőtt gólokban nem bízom. Szerintem olyan 2010es inter elleni szenvedés lesz.
Nekem is ugyan ilyen érzésem van, nagyon tartok attól, hogy pofon lesz a dologból.S.Agüero írta:Nekem nagyon déjá vu érzésem van, 4 éve is ez volt, remontada a Milan ellen, aztán a BM elleni visszavágó előtt reménykedtünk, de 0-7 lett belőle.Hátha most máshogy alakul, ismerve magamat, közvetlen a meccs kezdete előtt nagyon fogok bizakodni.
A 6-1-gyel nekem az volt a bajom, hogy nem olyan szép támadásból épített gólokat rúgtunk. Hanem két szabadrúgás tizenegyesgól meg ilyen talált gól volt.visca el barca írta:sokan írjátok, hogy a juve nem psg, de azért ha gyorsan találnánk vhogy két gólt, lehet egy picit ők is összecsokiznák magukat. megpróbálni meg lehet, max nem jön össze.
4-3-3 kell, mert ebben a formációban kb 5.3%-kal kisebb az esély, hogy kapunk gólt és azt nagyon el kellene kerülni. 3-at lőhetünk (főleg ha az MSN-ből kettő jó napot fog ki), de 5-öt kizárt.
Az tény, hogy rohadt erős a védelmük, de az idegenbeli környezet annyira nem tetszik nekik és ha van olyan támadótrió amelyik meglőheti a gólokat az az MSN.palesz77 írta:Ez igaz, csak az a baj, hogy eddig 810 perc alatt kaptak 2 gólt összesen, ellenük necces 2 gólt találni gyorsan..visca el barca írta:sokan írjátok, hogy a juve nem psg, de azért ha gyorsan találnánk vhogy két gólt, lehet egy picit ők is összecsokiznák magukat.Teljesen egyetértek amúgy azzal amit utána írsz, hogy meg kell próbálni, max nem jön össze. Szerintem Lucho is így küldi fel a srácokat - kérdés mit valósítanak meg -, de ez a kisebb különbség ellenére is nagyobb falatnak ígérkezik sajnos szerintem. De ha van csapat, aki képes lehet fordítani, azok mi vagyunk, én úgy gondolom. Ki kell menni, meg kell próbálni, aztán lesz ami lesz. Ha úgy esünk ki, mint a München ellenünk 2 éve, én már büszke leszek a srácokra.
Ez igaz, csak az a baj, hogy eddig 810 perc alatt kaptak 2 gólt összesen, ellenük necces 2 gólt találni gyorsan..visca el barca írta:sokan írjátok, hogy a juve nem psg, de azért ha gyorsan találnánk vhogy két gólt, lehet egy picit ők is összecsokiznák magukat.
A 2012-es elődöntő, és a tavalyi Klasszikus óta tudjuk, hogy a kiállítás sem garancia nálunk semmire.Samper írta: A fantáziám legfeljebb azt súgja, hogy ha a bíró sorban elkezdi kiállítani a Juve játékosokat, akkor minden lehetséges.
Az elvvel nem értek egyet, hisz egy oda-visszavágós párharcon, ha vki elrontja az első meccset, de a másodikat ki tudja a hibát javítani, az továbbjutást érdemel.Az a csapat aki kikap 3-0 ra nem érdemel továbbjutást még akkor se, ha FC Barcelonának hívják.
Illet volna, legalább egy döntetlent lehozni, vagy legalább egy gólt rúgni.
Ezzel a teljesítménnyel többet nem lehet kihozni. A sors adott egy esélyt 4-0 után, nem voltak képesek élni vele. Pedig szinte a legerősebb kezdőnk volt a pályán.
Pontosan. Ha csak azon múlna, hogy ki mennyire érdemelné meg... Szóval reményünk azért még lehet, ha reális esély nincs is.palesz77 írta:Mondjuk szerintem szerencsétlen Atma is érdemelne már egy BL címet az elmúlt 6-7 év megkoronázásaképp. Csak ha eljutnak addig, ne a Reallal döntőzzenek, mert az már nagyon unalmas lenne..Főleg ha harmadszor is elbuknák, bár már közelebb jártak a győzelemhez legutóbb.
Előre látom mennyire normális beszéd lesz itt, ha esetleg megint kikapunk..Samper írta:A notórius reménykedőknek még van két napjuk. Utána már a normális beszéd ideje jön el.
Az a csapat aki kikap 3-0 ra nem érdemel továbbjutást még akkor se, ha FC Barcelonának hívják.Nero. írta:62 eve van bajnokok ligaja, eddig otszor tudtunk nyerni. Varhato volt, hogy nem hozzuk el, tragedia nem tortenik de lehet hogy tovabb megyunk barmi lehet. Felidoig el kell menni 2-0ra, onnan meg nagyon nagyon turelmesnek kell lenni.Samper írta:A notórius reménykedőknek még van két napjuk. Utána már a normális beszéd ideje jön el.
Előre látom mennyire normális beszéd lesz itt, ha esetleg megint kikapunk..Samper írta:A notórius reménykedőknek még van két napjuk. Utána már a normális beszéd ideje jön el.
Ha mi tudunk ütni neki 2-t úgy hogy egyet sem kapunk az már önmagában is egy óriási teljesítmény lenne.Nero. írta:Felidoig el kell menni 2-0ra, onnan meg nagyon nagyon turelmesnek kell lenni.
62 eve van bajnokok ligaja, eddig otszor tudtunk nyerni. Varhato volt, hogy nem hozzuk el, tragedia nem tortenik de lehet hogy tovabb megyunk barmi lehet. Felidoig el kell menni 2-0ra, onnan meg nagyon nagyon turelmesnek kell lenni.Samper írta:A notórius reménykedőknek még van két napjuk. Utána már a normális beszéd ideje jön el.
Azért remélem, hogy a játékosoknak nem Samper tart motivációs tréninget.Samper írta:A notórius reménykedőknek még van két napjuk. Utána már a normális beszéd ideje jön el.
Egyrészt, másrészt mi védekezünk annyira bénán, hogy naggyá tesszük az ellenfél támadóit.palesz77 írta:Ez mondjuk nem igaz, mindháromnak nem egy jó meccse volt már idén, nem csak ellenünk brillíroztak. Szimplán jó játékosok hozták magukat ellenünk..Nero. írta:Mondjuk az is jellemző hogy idén az osszes csikó (KdB, Draxler, Dybala) ellenünk játszotta élete meccsét.