A meccs után kissé csalódottan álltam fel a kényelmes fotelemből. Ezen a meccsen 3-4 góllal jobbak voltunk a Realnál. Sajnos nem sikerült kihasználni a helyzeteket, plusz buta gólokat kaptunk. Ettől függetlenül, szerintem a visszavágón is megverjük őket, 1 góllal!
Első gólról nagyon lemaradt Busquets. CR amúgy ezen kívül csinált valami mást a meccsen?

Sajnos mostanában egyre jobban szeret gólokat rúgni úgy Klasszikuson, hogy mást nem nagyon csinál.

Pedro gólja úgy kellett, mint egy falat kenyér! Ha nem egyenlítünk hamar, szerintem görcsössé váltunk volna a végére, és lehet, hogy nem is sikerült volna nyerünk. Reméljük folytatja a jó sorozatát a Real ellen!

Bíró az sokszor nem volt a helyzet magaslatán. Albiolt még most sem fogtam fel... Hogy maradt a pályán? 3 sárgát kellett volna neki kiosztani. Partjelző Pedro gólját rendesen benézte, szerintem, ha kicsit is, de lesen volt. Bocsássuk meg ezt neki.

Alexis két tizigyanús esetéből az egyiket bőven meg lehetett volna adni, talán inkább a másodikat, de nem akarom a bírókra fogni! Amit viszont befújtak, egyértelmű volt! Hálistennek Messi belőtte, bár nem tettem volna rá a nyakam!

Iniesta elképesztő jól játszott, az a gólpassza Xavinak élményszámba ment! Xavit egyébként nem éreztem ma olyan labdabiztosnak mezőnyben, ziccert mondjuk belőtte, ahogyan kell!
Na és akkor...
Messinek is illet volna belőnie a végén a helyzetet, ha az bemegy 4-1, és nem 3-2...
Kár, hogy nem játszott nagyon jól, meccs elején is volt egy lövőhelyzete, ami mellément.
Összességében az utolsó gólunk miatt vagyok kicsit csalódott, mert így megadtuk a lehetőséget a Madridnak, hogy megnyerjék a kupát!
Még egyszer mondom, szerintem azért verjük őket idegenben is 1 góllal!
Visca!