Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
fcjoc
Entrenador del Barça

2017.04.12. 06:33:04

Kovbal88 írta:
Nálam Rakitic top középpályásnak számít, és Sergi Robertot is nagyon jó játékosnak tartom, össze lehet téveszteni Messivel, olyan ügyesen tartogatja a labdát. Őket mindenképpen megtartanám komoly szerepekre.
Stegen is van olyan jó, mint a világklasszis Bravo, de Valdestől sokkal jobb.

Szóval oké, hogy jöjjenek új játékosok. Csak olyat nem találsz aki 30 millióért megveszünk és jobbak mint Rakitic. Főleg a Barca vásárlásait ismerve.
Nalam meg pont hogy Rakitic a kozepszer.. őt leginkabb cserekent tudnam elkepzelni, aki lenduletet hozhatna a csapatnak. Mindig azt latom rajta hogy kivan mint a disznó. Nekem ő mindig is keves volt az elvart Barca szinthez.. Nagyobb nev kell, jobb jatekos, akar dragabban.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2017.04.12. 05:56:46

A 2:1 szerintem reálisabb lett volna, de ilyen a foci. Az mindenképp méltatlan és megengedhetetlen, hogy két idegenbeli meccsen összehozzunk egy 0:7-et. Megkérdezném a játékosokat is, hogy így mit akarnak?
A visszavágó érdekes lesz. Előzetesen adok kb 20%-ot a továbbjutásra, viszont ha el tudnánk menni 2:0-ra, tovább is jutunk.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Samper
Director del Fútbol

2017.04.12. 04:43:04

Ez megint LE meccse volt - kár egyenként foglalkozni a játékosokkal meg a bíróval. A visszavágót ugyanezekkel kell lejátszani, de a bajnokságban bemutatkozhatna minden fiatal tehetség.
recrea
Llegenda del Barça

2017.04.12. 01:47:25

Ennyivel nem volt jobb a Juve...nekünk megint semmi nem jött össze, sztem les volt a szögletet megelőzően, két 100%-os ziccer, egy meg nem adott 11-es, 3 olyan - egyébként szép - gól, amit más csapatok röhögve levédekeznek.

De, jó pár vérlázító dolog van csapaton belül is...van jó balhátvédünk, sőt igazolunk is egyet pluszba és beteszi Matyi bakker a kezdőbe szélre, amikor egyrészt hibát hibára halmozott azon a poszton, másrészt meg szembe jön vele Cuadrado v Alves, akik finoman szólva gyorsan bánnak a labdával. Sztem dilettáns/fogyatékos döntés volt.

Egyes játékosok folyamat lötyögnek a pályán, Pique, Masch, vagy akik a közelében nem voltak a lövő játékosnak az első két gólnál. Pique sajtóbeli teljesítményétől egyébként is hányingerem van, a pályán nyújott teljesítménye fényévekre van a pofától. Egyesek rohadtul elfelejtik, h milyen mezben vannak. Elég tétmeccset játszottam életemben, h lássam ki tojik rá a meccsre, tegnap is volt néhány ilyen játékos. Köszönő viszonyban sem voltunk a Juve agresszív, lelkes játékával. És mi könyörgünk játékosoknak, h ugyan már hosszabbítsatok szerződést légyszi.

Herótom van attól, h az összes szabadrúgást Messi lövi, kivéve, amikor nincs kedve. De tegnap legalább akart, csak nem ment, nem sétálta végig a meccset, ahogy néha szokta.

Unom a folyamatos hisztiket, színészkedéseket, reklamálásokat, agyament szabálytalanságokat, és a buta játékosokat. Az ötödik perctől mutogatták a sárga lapot, hát menj oda te is, aztán verjél oda neki, ha meg nem tetszik, h faultolnak, keress más sportágat.

Ennek a csapatnak semmi stílusa, semmi koncepciója nincs, felhányjuk magunkat a pályára, felvisszük a mezt, aztán hajrá. Nekem ez kevés, voltunk mi 13-ak is a bajnokságban, de akkor sem volt így elkurvulva a csapat.

Ősz közepén megírtam, h ez egy nagy 0, mellé a nagy arccal, valamit kezdeni kellene, mert ez így nem lesz jó...voltak akik látták, csababarca, Feast, meg vannak a többiek, akik magukat optimistának nevezve valami idealista képet festettek le nekünk erről a szezonról.

A legjobban pedig az bánt, h sokan sok pénzt felvettek idény közben, és a munka szikrája sem látszik a csapaton. Tisztelet a kivételnek...TS, Robi, Neymar, Umtiti, akiknek még jogosan is jött az SMS hónap elején.

Izgultunk a sorsoláskor, feleslegesen, a Monaco vagy a Leszter ugyanilyen mélytorkossal hazaküldött volna minket, mégpedig azért, mert ők szívük mélyén tényleg meg akarják nyerni ezt a szutyok BL-t, nálunk meg a játékosok fele nagyjából.
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2017.04.12. 00:09:41

Megéltem pár hullámvasutat az idők során, pár edzőt és megannyi nagy játékos, de hogy a tudásunk tizedét, lehet ez is elég erős túlzás, nyújtjuk csak egy ekkora meccsen az elkeserítő. Itt nincs már korszakváltás és minden egyéb, Messi jóllakott, a korszakos játékosokból pedig csak Ini maradt, egyedül pedig nehéz maradandót ilyen szinten... Juve tette amit megkövetelt a torinoi haza, kidőlt fát könnyű gallyazni. Rossz ezt látni. :(
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
MatyiG
Adminisztrátor

2017.04.12. 00:01:05

Amúgy ugyanaz az érzésem van, mint a PSG ellen volt, ott ha Gomes belövi a ziccert, szerintem nem kaptunk volna ki több góllal. Itt is, ha Ini belövi, szoros lett volna a végeredmény szvsz.
Normandia
Director del Fútbol

2017.04.11. 23:30:51

Nos, megnéztem a gólösszefovlalót és mindhárom gól szép volt kár, hogy mi kaptuk. TS egyikről sem tehetett. Egy lövésünk kaput talált, de azt az öreg kitolta. Dybala mind két gólja pazar volt. Az elsőnél Pique mozizot a másodiknál Masch. Mind kettő levédekezhető lett volna. Azért az összefoglalóban voltak lehetőségeink, de a Juvénál nem mutattak a gólokon kívül helyzeteket. Talán egy fejes volt, amit TS védett.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Messias2
Director del Fútbol

2017.04.11. 23:30:32

csababarca írta: nem tudom mit játszottunk, nekem amúgy nem derült ki.
de néha úgy passzolgattunk hátul meg a felezőn, mintha mi vezetnénk 3-0ra.
Szerintem a srácok picit érinthetetlennek érzik magukat a nagy fordítás után. Nem láttam, azt a nagy csalódottságot a fejeken.
Sztem tényleg elhiszik, hogy meg tudják fordítani.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
Kovbal88
Entrenador del Barça

2017.04.11. 23:28:16

Nézd meg az első gólt, hogy Matyi hova hátrált, és miért nem lépett ki. Ha időben kilép valszeg nem jut el helyzetig sem a Juve. Azt nem mondom h TS-é lett volna egyértelműen bármelyik gól is. Csak azt mondom ha Buffon áll a mi kapunkban a kapott 3 gólból 2-őt kapunk (de az is lehet h 1-et). Én nagy TS fan voltam, de úgy kb. januárra beláttam h ő középszerű. Nálam ez a középpálya kevés. Azt hiszem csababarca írta h ő alapból Busit tartaná meg kezdőként, a többiek kiegészítőként maradhatnak. Egyetértek. Amég a középpályán nem lesznek radikális változások addig ennyi van a bárcában. Széljátékunk nulla. Nem is értem h egy betömörülő csapat ellen miért mindent középen toltunk (ezért kellett volna Alba, és egy jó jobbhátvéd)
Nálam Rakitic top középpályásnak számít, és Sergi Robertot is nagyon jó játékosnak tartom, össze lehet téveszteni Messivel, olyan ügyesen tartogatja a labdát. Őket mindenképpen megtartanám komoly szerepekre.
Stegen is van olyan jó, mint a világklasszis Bravo, de Valdestől sokkal jobb.

Szóval oké, hogy jöjjenek új játékosok. Csak olyat nem találsz aki 30 millióért megveszünk és jobbak mint Rakitic. Főleg a Barca vásárlásait ismerve.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2017.04.11. 23:26:04

vinszentvega írta:Illetve hogy 3-0 utan mi a francèrt nem jatszottunk a 3-4-3 ban??? Mit veszithettünk volna? Hisz, ha jozan èsszel nèzzük, màr nem is kellene itt lennie a csapatnak....
nem tudom mit játszottunk, nekem amúgy nem derült ki.
de néha úgy passzolgattunk hátul meg a felezőn, mintha mi vezetnénk 3-0ra.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
vinszentvega
Capitá del Barça

2017.04.11. 23:23:55

Kèt Dologot làttam èn... Neymar nem igen merte bevàllalni Alves ellen az 1vs1-eket...plane hogy Cuadrado meg ott lihegett a nyakaban.... de Allegri is nagyflanc, mert èrezte ö ezt, ezert kockaztatott es nem hozta le, csak fegyelemre intette Danit a sàrva miatt.. Illetve hogy 3-0 utan mi a francèrt nem jatszottunk a 3-4-3 ban??? Mit veszithettünk volna? Hisz, ha jozan èsszel nèzzük, màr nem is kellene itt lennie a csapatnak....
It's the little differences. I mean, they got the same shit over there that we got here, but it's just...it's just, there it's a little different
eimenis1212
Jugador d'estrella

2017.04.11. 23:21:24

Kovbal88 írta:
A 8 évéből amíg itt volt 3 teljesen kuka.Kettő elment és mondjuk volt három nagyon jó.
Nem baj, hogy elment, csak nem Robertonak kellene pótolnia. Hanem nekünk is találni egy Douglas Costa féle játékost.
Alves piszok jó volt. Amióta elment nem tudtuk pótolni. Ez elég jó bizonyíték. Akik azt strigulázták h hány beadást rontott el egy meccsen meg hányszor maradt le a csatárról (és nem nézték a futómennyiségét, a beindulásait, az üresbe mozgásait stb.) azoknak valóban rossz volt. De nem véletlen h a barca a mai napig nem tudta pótolni...
Szuszimester
Jugador del Barça

2017.04.11. 23:16:26

Nos, ezt most bőven köszönhetjük saját magunknak. Én abszolúte nem érzem, hogy ez a Juve BL-t nyerne. Ők egyszerűen hozták azt, amit tudnak, mi meg még tán az 50%-át sem.

Itt bajok vannak, függetlenül attól, hogy jövő héten ismét fordítunk-e vagy sem.

L.E.-nek annyi taktikai érzéke sincs, mint egy szögletzászlónak. Egy taktikai váltást nem bírunk eszközölni meccsen belül, mondjuk egy helycserét Neymar-Messi-Suarez között... Ez a legaggasztóbb, ez a teljes tanácstalanság... Így persze nem megy a góllövés sem...
Szuszimester
Kovbal88
Entrenador del Barça

2017.04.11. 23:15:41

TripleH írta:
Fecooo írta:Danit nem kellett megtartani ám... ma is látszott, mennyire öreg már és haszontalan..NEM
Akkor leírom amit már előttem ezren is, Alves menni akart.
A 8 évéből amíg itt volt 3 teljesen kuka.Kettő elment és mondjuk volt három nagyon jó.
Nem baj, hogy elment, csak nem Robertonak kellene pótolnia. Hanem nekünk is találni egy Douglas Costa féle játékost.
csabooo
Capitá del Barça

2017.04.11. 23:15:28

TripleH írta:
Normandia írta:Volt olyan gáz a mai mecs, mint a psg?
Gyakorlatilag nem volt kaput eltaláló lövésünk.
A PSG ellen tenyleg nem, de azert itt Buffon 2t szedett ki, ha kaput talat, ha nem... Csak a mihez tartas vegett :wink:
Barça,Barça,Baaarça!!!
MatyiG
Adminisztrátor

2017.04.11. 23:15:14

Ez a Barca, ide ez sajnos kevés. :) Nem mondom, hogy gyengén játszott ma, de jól sem, középen labdákat adott el, majdnem ziccerbe hozta a Juvét. Nem meri meglépni a line breaker passzokat, lassan gondolkozik, stb.

Normandia, egy fokkal kevésbé volt gáz, de így sincs mire büszkének lennünk...
eimenis1212
Jugador d'estrella

2017.04.11. 23:15:02

Kovbal88 írta:
Az első gól nem a Matyié volt! Kellett a nagydarab pali a csapatba a kis pici Alba-t simány elnyomják ezek a nagydarab olaszok.
Második se a kapusé. Nagyon megtekerte és erős lövés volt.
Szögletnél, a nagydarab védő simán lebirkozta a fele akkora Masceharo-t.
Stegen nem védett rosszul. Fogott egy hatalmas ziccert még az elején. Buffon jobb volt ez igaz.
viszont Gomes ma legalább megmutatta, hogy tud ő játszani...

Ennyi van bennünk, Malaga után nem is vártam többet.
Kár érte, mert ennyivel nem jobb a Juve. De RAkitic se játszhat minden meccsen két három ember helyett.
Nézd meg az első gólt, hogy Matyi hova hátrált, és miért nem lépett ki. Ha időben kilép valszeg nem jut el helyzetig sem a Juve. Azt nem mondom h TS-é lett volna egyértelműen bármelyik gól is. Csak azt mondom ha Buffon áll a mi kapunkban a kapott 3 gólból 2-őt kapunk (de az is lehet h 1-et). Én nagy TS fan voltam, de úgy kb. januárra beláttam h ő középszerű. Nálam ez a középpálya kevés. Azt hiszem csababarca írta h ő alapból Busit tartaná meg kezdőként, a többiek kiegészítőként maradhatnak. Egyetértek. Amég a középpályán nem lesznek radikális változások addig ennyi van a bárcában. Széljátékunk nulla. Nem is értem h egy betömörülő csapat ellen miért mindent középen toltunk (ezért kellett volna Alba, és egy jó jobbhátvéd)
Messias2
Director del Fútbol

2017.04.11. 23:14:02

Annyira nem voltunk lefocizva, de helyzetekig nem nagyon jutottunk.
Messi hozott össze 2 ziccert, de társak elhibázták.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
TripleH
Entrenador del Barça

2017.04.11. 23:13:37

Gyakorlatilag nem volt kaput eltaláló lövésünk.
Barca96
Jugador del Barça

2017.04.11. 23:12:59

Bob_Marley írta:Végre labdákat szerzett, nekem ez feltétlenül javulás, mert pont ezt várnám tőle.

Lehet alakítani kell a kereten, de bízok benne, hogy nem Coutinho félékben gondolkoznak. Fabinhot ezerszer inkább elfogadnám, bármikor.
+1, szerintem sem lehet ma rá panasz. Jól ellátta a feladatát, ez a vkp szerepkör ízlik neki igazán. Itt tud jobb teljesítményt hozni, de nagyon ritkán játszik ezen a poszton.
”A bajnokságban nagyon nehéz dolgunk lesz, mert a Madrid nagyon jó állapotban van. De nyerjék meg ők maguknak, mi nem fogjuk még meg is lökni őket a cél felé.”
Normandia
Director del Fútbol

2017.04.11. 23:12:33

Volt olyan gáz a mai mecs, mint a psg?
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
TripleH
Entrenador del Barça

2017.04.11. 23:11:31

Bob_Marley írta:Végre labdákat szerzett, nekem ez feltétlenül javulás, mert pont ezt várnám tőle.

Lehet alakítani kell a kereten, de bízok benne, hogy nem Coutinho félékben gondolkoznak. Fabinhot ezerszer inkább elfogadnám, bármikor.
Jah, jöjjön még 5 gomes azt tapsikoljunk nekik.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2017.04.11. 23:10:39

Végre labdákat szerzett, nekem ez feltétlenül javulás, mert pont ezt várnám tőle.

Kép
Kép
Kép
Barca96
Jugador del Barça

2017.04.11. 23:10:23

Nincs szélső játékunk, ez a hatalmas gond.
Túlságosan is középre irányul a játékunk, és ezt egy jól védekező csapat könnyebben le tudja védekezni.
Annó az Alves-Rakéta-Messi illetve az Alba-Ini-Neymar triók remekül passzolták ki a széleket, hozták ki a labdákat. Mára ez nincs, teljesen középen játszunk. A támadóink pedig a szélső védők támogatása nélkül sokkal nehezebben tudnak helyzetekbe kerülni.
Messit is egyre inkább erőltetjük középen, és ő ott is fantasztikus, sőt, nálam messze a meccs legjobbja nálunk, ha a társak jobban céloznak, ez 2 gólpassz.
Enrique pont azzal húzott nagyot annó, hogy visszarakta a szélre, de mivel nincs kellő támogatás hátulról, így kénytelenek vagyunk középen használni, és a remek irányítóképességét kihasználni.
Igazából a fő probléma egy jhv. Szükség lenne egy Alves kaliberre.
Alba szerintem teljesen megfelel a baloson.
Úgy érzem ez az ami hiányzik nekünk idén. Vidal most nagyon sokat tudna segíteni.

Szerintem azok után amit a fiúk a PSG ellen tettek minden bizalmat megérdemelnek. Én hiszek a továbbjutásban, hiszek a csapatban. Egy jó nap kell, egy kis szerencse, és bármi megtörténhet.
Visca Barca!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Barca96 2017.04.11. 23:11:30-kor.
”A bajnokságban nagyon nehéz dolgunk lesz, mert a Madrid nagyon jó állapotban van. De nyerjék meg ők maguknak, mi nem fogjuk még meg is lökni őket a cél felé.”
Fecooo
Llegenda del Barça

2017.04.11. 23:09:04

TripleH írta:
Fecooo írta:Danit nem kellett megtartani ám... ma is látszott, mennyire öreg már és haszontalan..NEM
Akkor leírom amit már előttem ezren is, Alves menni akart.
akkor felteszem a kérdést? ki a hibás, hogy menni akart? vagy úgy gondolod, hogy nem volt rá oka, hogy el akarjon menni?
Válasz küldése