2012.05.26. 07:47:58
Kupagyőztes ,,szépjóó" reggelt/napot Mindenkinek!
Tegnap ahogy mutatták a 2009-es döntő góljait, érezhető volt, hogy mennyire dinamikus, lehengerlő és motivált volt az akkori csapat. Pörögtek és felszabadultam futballoztak a srácok.
Úgy voltam vele, hogy ha most fele olyan erőbedobással játszik a csapat, akkor is meglesz a kupa. A Bilbaotól nem is tartottam igazán. Tényleg az motoszkált bennem, hogy nehogy túl álmos legyen a Barca és nehogy kimaradjon az összes helyzetünk...
Aztán elkezdődött a meccs és Messi olyan lendülettel és határozottsággal megindult már a 20-30. másodpercben, hogy majd nem gól is lett belőle. És BUM, ismét a 2009-es lendületet láttam a pályán, ami el is döntötte félóra alatt a mérkőzést. Telhetetlenként kérdezhetnénk, hogy mi lett volna ha 90percig játszanak így a fiúk?
Pinto hozta a szokásos showt.
Piqué-Mascherano duó nagyon jól muzsikált, bár az utóbbinál ez nem is volt máshogy idén. Hm.. ha az a gyorsan elvégzett szabadrúgása beakadt volna.. : D
Adriano olyan sprinteket levágott, hogy nyáron Londonba szép reményekkel indulhatna egy-két versenyszámban.
Montoya csak fejlődik még.
A Busqets-Xavi-Iniesta trió hozta az elegáns és nagyszerű formáját.
Messi akart ás játszott is, ami tudjuk, hogy gólt/gólokat, laza megindulásokat, pazar passzokat jelent.
Alexistől csillogást vártam, de inkább küzdés és sarkazások lett belőle.
Pedro helyett Fabregast vártam a kezdőbe, de nem hiába nyert 14 trófeát Pep, hogy ne tudja kinek van helye adott pillanatban a kezdőben.
Szép lezárása volt ez a döntő a Pep-érának.
Pepnek jó pihenést és feltöltődést, a csapatnak további sikereket!!!
I am a Runner![...]
FCBarcelona, Fradi, Schumi, Németország!