2024.12.11. 22:56:41
Egészen különleges meccs volt. A gólok rendre akkor jöttek, mikor a másik csapattól lehetett inkább érezni, Flick megint kikevert valami zseniálisat ebből a nihillből, amit kapott. Pedri nálam a meccs embere, folyamat ott volt kisegíteni mindenkit, főleg Baldét, folyamat jól lépett be a védők mellé, előre volt már jobb, de szerintem amúgy hatalmasat focizott. Ferrán, Yamal, Rapha, Koundé, Casado megosztva a 2. helyen, de a többiek is jók voltak, 1-1 butaság becsúszott, Cubarsíról főleg.
A szokásos félidei 3 gól megint megvolt, megvertük a tavalyi döntős, idén is meccs előtt BL top8 csapatot, idegenben. Le a kalappal a csapat előtt.
Lewy egyre kijelenthetőbben visszahúzó erő, rendre jobb a támadójátékunk, amikor nem játszik. Játékban teljesen elfogyott mostanra, év elején még abban is jó volt.
Izgalmas, kiszámíthatatlan meccs volt, semleges nézőként is nagyon jó lehetett.
Gyakorlatilag már megvan az első 8!!! 15 pont, pazar gólkülönbséggel, 2. helyen állunk. Nem értem, hogy, de megcsináltuk. Szerintem leadtunk érte 1-2 bajnokit, mint a múltkorit, de megérte, a Betis ellen látványosan ide cserélt Flick. Nem tudom, matematikailag kieshetünk-e egyáltalán már ilyen gólkülönbséggel.
Különösen kiemelném, hogy a 3 legjobb német csapatból kettőt megvertünk, pont az ilyen stílusú csapatokkal volt már jó ideje gondunk.
Flick egy zseni.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára
bence0330 2024.12.11. 23:00:34-kor.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy