Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Normandia
Director del Fútbol

2017.03.11. 15:06:39

TripleH írta:
Enjoy írta:Sziasztok!
Sajnos nem volt lehetőségem megnézni a PSG elleni meccset, csak mobilon értesültem az eseményekről.
sport tv-n kerestem, hátha leadják az ismétlés, de ma is inkább a real-napolit rakták be..
Tudtok ajánlani valami alternatívát, ahol meg tudom nézni a teljes meccset?
Köszönöm a segítséget!
Szia M4 sport adta, http://www.m4sport.hu/bl-video/uefa-baj ... elona-psg/" target="_blank parancsolj itt az egész meccset megnézheted, nagyon jó minőségben,
Nekem nem indítja el. Valamit le kell tölteni hozzá?
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
TripleH
Entrenador del Barça

2017.03.11. 14:18:44

Enjoy írta:Sziasztok!
Sajnos nem volt lehetőségem megnézni a PSG elleni meccset, csak mobilon értesültem az eseményekről.
sport tv-n kerestem, hátha leadják az ismétlés, de ma is inkább a real-napolit rakták be..
Köszönöm a segítséget!
Szia M4 sport adta, http://www.m4sport.hu/bl-video/uefa-baj ... elona-psg/" target="_blank parancsolj itt az egész meccset megnézheted, nagyon jó minőségben,
Enjoy
Capitá del Barça

2017.03.11. 14:10:38

Sziasztok!
Köszönöm a segítséget!
Kép
Normandia
Director del Fútbol

2017.03.11. 13:51:44

miro. írta: Én radikálisabb lennék,ami lehet nem hangzik jól,de sok mindent el lehetne vele kerülni.
Amikor vége a hosszabbításnak egyszerűen lefújom a meccset.
Teljesen mindegy hogy hol a labda.
Van a két csapatnak 90+ perce hogy eldöntsék a meccset.
Nem kell arra fogni hogy,de ha az utolsó támadást ha hagyod...
Jöhetne a dudaszó, mint kosármeccseken.:-D
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Nero.
Llegenda del Barça

2017.03.11. 13:51:18

Amugy ha ennyire tolni akarnak minket tavaly a 96.ba miért nem kaptuk meg az év legegyértelműbb 11esét Gabi kezezésénél?
Érdekes akkor Rizzoli semmilyen kritikát nem kapott, sőt utana nyugodt szívvel befújhatta a franciákat a döntőbe az EBbn.
Ezt a csori birot meg egy eletre meghurcoljak, pedig szerintem kifejezetten jól vezette ezt a nehéz meccset.

Ezért akarom a Realt a 8 kozott mert nagy a szájuk es mert amugy hullagyengek es nem akarom hogy masnak jusson ez a szep falat. Nem szeretem ha valaki nagykepu vagy elbizza magát, nem vagyunk annyira sebezhetetlenek most de ezt a Madridot 180 perc alatt két vállra fektetnénk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nero. 2017.03.11. 13:54:10-kor.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
miro.
Entrenador del Barça

2017.03.11. 13:45:26

visca el barca írta:
így van, jó példa volt a tegnapi juve-milan. volt 4 perc hosszabbítás, ami aránylag normálisan telt, nem fetrengték végig a milánosok. aztán vhol 94:30 környékén a juvésok hót' nyugalomban adogattak a felezőnél (!), de ez a debil nem fújta le, inkább rátett még vagy 1-2 percet, aztán jött egy kézre rálőtt labda, meg egy bünti.
Én radikálisabb lennék,ami lehet nem hangzik jól,de sok mindent el lehetne vele kerülni.
Amikor vége a hosszabbításnak egyszerűen lefújom a meccset.
Teljesen mindegy hogy hol a labda.
Van a két csapatnak 90+ perce hogy eldöntsék a meccset.
Nem kell arra fogni hogy,de ha az utolsó támadást ha hagyod...
" Ha valaki három órát áldoz arra az életéből hogy megnézzen a tv-ben,akkor kötelességem a legjobbat nyújtani. Mindvégig a legjobbat. " - Michael Jordan

rmcf
hady
Director del Fútbol

2017.03.11. 13:42:17

MatyiG
Adminisztrátor

2017.03.11. 13:35:24

Nyilván tudatos volt. Kár, hogy még azt senki nem írta le, hogy 87 percig az történt, amit ők akartak, az ő akaratuk érvényesült. :lol:

Tromort, Bobot erről nem tudod meggyőzni, mert szerintem neki még tetszett is a PSG játéka. :D
Tromort77

2017.03.11. 13:17:34

Bob_Marley írta:Mit modellezett le vagy mit nem, azt nem tudom. Arról beszélt, hogy nem szerettek volna ennyire mélyen lenni az elején, de így alakult, viszont jól is védekeztek. Óriási egyéni hibákból kapták a gólokat. Másodikra sokkal feljavultak előre is, sanszuk volt 3-2re is. Végén bíró döntések is ellenük voltak, Barcelona kihasználta, tanulni próbálnak belőle.

És a forgatókönyv nekik tökéletesen is alakult. Idegenbeli gól, sima megnyugtató előny a végén. Meccs előtt beszéltük, hogy az lehet esély ha az elején rögtön tizi+kiállítás vagy hasonló. Na hasonló volt csak a végén. :D
Összességében semmi gond nem volt velük, persze lehet mondani, hogy ha nem 3-1 akkor nincs a végén a "káosz", de ha belegondolunk ők, amit akartak elérték. Gól idegenben, sőt helyzeteik inkább nekik voltak, védekezni jól védekeztek hátul. Mégis hogy lehet akkor hat gólt kapni? Begyűrtük őket, szívvel és a végén egy nagy hajrával.
Egy fikarcnyi tudatosság nem volt a játékukban. Sodródtak az árral. Mi meg a második félidőben nagyon elhittük és még Pique is csatárkodott, ezt tudták kihasználni két jó egyéni megmozdulásnak köszönhetően. De ebben semmi tudatosság nem volt taktikai szempontból.

Közelről se arról volt szó, hogy a PSG nyugodtan pörgette a meccset a magabiztos vezetés tudatában. Sokkal inkább vért izzadva szenvedtek.
barcami
Jugador del Barça

2017.03.11. 13:09:21

Csak legekben tudok beszélni a Barcelonaról.
Ilyen teljesítményt hozni, valami egészen elképesztő.
Úgy érzem az egész csapat kitette a lelkét a pályára.
Ezen túl pedig Iniesta és Neymar zsenialitása döntötte el, hogy a Barcelona jusson tovább.
Hisz láthattuk, Ini egészen kivételes sarkazását, majd ő pöckölte be a védő mögé 11-est érő szitunál Neymarnak.
Neymar felsőfokon játszotta le a 2. félidőt: 11-es, gólok, gólpassz. Óriási akarattal, elszántsággal. Ugyanezt láttam Suarezen is, mindent beleadott. Messin hatalmas volt a nyomás, de tömörültek is elé. Kifejezetten jól jött, hogy nem neki kellett hőssé válnia, ez nagyon fontos lesz még a hátralévő etapban.

A hadrend fantasztikus volt, végre az, amit vártam, sőt még bátrabb is volt Enrique.
Végre váltott három héttel ezelőtt a középpályát megbénító, csapatrészeket szétvágó mezőnyt a mi térfelünkön széthúzó felállásról és ezzel a középpálya átalakítása új irányt vesz.
Ebbe már beépíthető D.Suarez, S.Roberto, Rafinha. Busquets pedig mélységi irányítóként foglalta el a megfelelő helyet.
Mindezzel olyan lehetőségeket kapott a csapat (3-4-3, 3-3-1-3), ami kevésbé olvashatóvá teszi őket.
Ráadásul ezzel a játékoskerettel könnyedén tudnak átmenni egyik formációból a másikba.

A kulcs a tehetség, technikai tudás, labdabirtoklás és az elszántság.
A meccs koreográfia egy külön tanulmányt is megér, de lényeg, hogy mindig megmaradt a labda kontrollja, ez hozhatta csak el a meccs végi 3 gólt is.

Még annyit, hogy a két 11-es megadása teljes mértékben jogos volt, a bíró elfogadhatóan vezette a meccset.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2017.03.11. 12:54:15

Mit modellezett le vagy mit nem, azt nem tudom. Arról beszélt, hogy nem szerettek volna ennyire mélyen lenni az elején, de így alakult, viszont jól is védekeztek. Óriási egyéni hibákból kapták a gólokat. Másodikra sokkal feljavultak előre is, sanszuk volt 3-2re is. Végén bíró döntések is ellenük voltak, Barcelona kihasználta, tanulni próbálnak belőle.

És a forgatókönyv nekik tökéletesen is alakult. Idegenbeli gól, sima megnyugtató előny a végén. Meccs előtt beszéltük, hogy az lehet esély ha az elején rögtön tizi+kiállítás vagy hasonló. Na hasonló volt csak a végén. :D
Összességében semmi gond nem volt velük, persze lehet mondani, hogy ha nem 3-1 akkor nincs a végén a "káosz", de ha belegondolunk ők, amit akartak elérték. Gól idegenben, sőt helyzeteik inkább nekik voltak, védekezni jól védekeztek hátul. Mégis hogy lehet akkor hat gólt kapni? Begyűrtük őket, szívvel és a végén egy nagy hajrával.
Kép
Kép
Kép
looka
Capitá del Barça

2017.03.11. 12:39:32

Bob_Marley írta:Végig volt forgatókönyvük, ez sokkal inkább mint írtad hit és valami megismételhetetlen csillagegyüttállás után alakult ki. Nincs olyan csapat, akit ne fogna meg, hogy gól+1 perc múlva tizi és gól. Az ott olyan momentum volt, amit szerencsére kihasználtunk a végén, de a meccs a PSG szájíze szerint zajlott, ezt valljuk be. Utolsó pár perc nem, hál Istennek. :D
Biztos, volt forgatókönyvük, de nem hiszem, hogy abból sokat láttunk. Emery nyilatkozta a meccs után, hogy az első félidő egyáltalán nem úgy alakult, ahogy tervezték, a második elején rögtön jött a gól, a Barca pedig először mutatta a fáradtság jeleit, ott kijött a PSG, mert nem volt más választásuk, megérezték a kiesés szelét... Ha az elejétől kezdve úgy játszanak, nem vagyok biztos benne, hogy továbbmegyünk, sőt, de nem úgy játszottak.

Szerintem az csak egy reakció volt az eredményre, nem hiszem, hogy létezik olyan terv egy edző fejében, hogy játsszunk borzalmasan vagy leginkább sehogy 50 percig, aztán majd rúgjunk egy gólt. Az a helyzet, hogy úgy betojtak, hogy remegett a láb majdnem egy órán keresztül. Ne felejtsük el, hogy ezek nagyon fiatal játékosok, a rutin végig mellettünk szólt. Talán 4 játékosuk múlt el 25 a meccs idején? Nálunk meg majdnem az egész csapat BL-győztes, többen 3-szoros vagy kevesen 4-szeres győztesek, tudják kezelni a nyomást. A Paris nem tudta, utána muszájból kijöttek, találtak egy gólt (mert valljuk be, egyáltalán nem volt benne a levegőben), majd mivel a gól megfogta a csapatot, volt még 2 ordító helyzetük, de ennyi, én ezt nem nevezném tervnek vagy forgatókönyvnek.
Normandia
Director del Fútbol

2017.03.11. 12:21:44

Bob_Marley írta: Végig volt forgatókönyvük, ez sokkal inkább mint írtad hit és valami megismételhetetlen csillagegyüttállás után alakult ki. Nincs olyan csapat, akit ne fogna meg, hogy gól+1 perc múlva tizi és gól. Az ott olyan momentum volt, amit szerencsére kihasználtunk a végén, de a meccs a PSG szájíze szerint zajlott, ezt valljuk be. Utolsó pár perc nem, hál Istennek. :D
Ha volt is, akkor azt igen csak áthúztuk.:-D Jó, nyilván ezen a szinten biztosan van forgatókönyv, de nem hiszem, hogy ezt így modellezte le Emeri. 3:0- nál éreztem azt, hogy kicsit visszábbvettünk, gondolom ott minket is megcsapott a szele annak, hogy van esélyünk és mivel sok volt még hátra már annyira nem pörögtek rá. Erre a visszábbvételre azonnal ráérzett a PSG, ezt nem vitatom, a helyzeteik is ekkor voltak, de ez szerintem nekünk köszönhetően történt. Aztán a gól meg is fogott minket és jöttek a PSG helyzetek. Mentálisan adták fel abban az időszakban egy páran. Ney góljai pedig visszafotdították a hitet és onnantól megint csak egy forgatókönyv létezett.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2017.03.11. 12:03:23

Normandia írta:
miro. írta:Ez most kicsit lehet off ebben a témában,de azért leírom..

Nincs értelme bírózni..Se nektek,se nekünk.
Itt volt a kedd,koscielnyt kiszórták és kapott egy tizit a Bayern úgy hogy semmi nem volt,belenyúlt a meccsbe a bíró nem gyengen..
Szerda,Utána volt nálatok ugye a Suarezes eset.
Péntek,Juve-Milán, 4 perces hosszabbításnál a 95-6-ban befújtak a Juvénak egy véleményes kezezést,sőőt,én odaáig megyek hogy ezt nem fújom be,főleg az előzők miatt sem,de nem is volt egyértelmű.

Ez három játéknap,3 olyan bírói ítélet ahol belenyúlt a meccsbe teljesen a spori.
Nem azért mert csal,hanem egyszerűen állandóan hibáznak..
Most csak azt néztem amit megadtak,és azzal...
Megnéztek egy meccsutáni összefoglalót,esetleg egy bajnokság összefoglalót a hétvégéről,és tele van bírói ítéletekkel amik nem jók,és belenyúlnak a meccsbe..
Van legalább 3-4-5 meccs minden fordulóban ahol óriási hibák vannak..
Mondom ezt Realosként,ahogy ugyanúgy nekünk is megy a kamu tizi stb..
Kösz miro, te vagy ezek szerint a kivétel.:-D Igen, nincs értelme bírózni, mert sokszor tévednek, hol a javunkra, hol meg ellenünk és ez nem csak a Barcát vagy a PSG-t súlytja, hanem mindenkit.
A PSG, azon kívűl, hogy nem hagytuk élni őket, saját magának köszönheti ezt a méretes ruhát és a kiesést. Jól hangzik a bírózás, de aki Szerdán akarta a továbbjutást az a Barca volt. Olybá tűnt nekem, hogy a PSGnek nincsen forgatókönyve a mérkőzésre akkor, ha közel kerülnek a kieséshez. Ugyan a nyomás csökkent rajtuk, amiből lett a Cavani gól, de Ney tizije után már nem volt a kezükbe a meccs. Ott abban a 4 percben minden rólunk szólt, az akarás, a hit és a tudáskülönbség. SR gólja sem volt egyszerű. Hátúról, oldalról jövő labdába így beletenni lábat nem egyszerű feladat. Szerintem 10- ből 9x kihagyná Robi, de azon az estén ez nem volt lehetséges, csak egy forgatókönyv létezett, az hogy belövi. Nem lehetett máskép.
Végig volt forgatókönyvük, ez sokkal inkább mint írtad hit és valami megismételhetetlen csillagegyüttállás után alakult ki. Nincs olyan csapat, akit ne fogna meg, hogy gól+1 perc múlva tizi és gól. Az ott olyan momentum volt, amit szerencsére kihasználtunk a végén, de a meccs a PSG szájíze szerint zajlott, ezt valljuk be. Utolsó pár perc nem, hál Istennek. :D
Kép
Kép
Kép
nagyatyesz
Entrenador del Barça

2017.03.11. 11:34:58

Néhány nap után is alig térek magamhoz, mivel minimális esélyünk volt a továbbjutásra, de bizakodtam. Nyomtunk, beszorítottuk őket és hamar gólt szereztünk. Álomszerűen indult. Aztán hiába tiportunk, nem akart összejönni a második gól. Pont mondtam, hogy amennyiben akarunk valamit, akkor valahogy be kell préselni egyet. Szerencsére összejött. A másodikban viszonylag hamar jött a harmadik gólom. Mondtam is, hogy most kell nyugodtnak lenni, mert a Psg most váltani fog, mert érzi, hogy rezeg a léc. Sajnos bejött és gólt szereztek. Őszintén én itt feladtam. 30 perc alatt kellett volna annyit lőni, mint az eltelt 60 perc alatt. A srácoknak gratula, mert mentek előre továbbra is, de szerintem - és ez kicsit látszott is - hogy hitehagyottak lettek. Aztán jött a Neymar show...a szabadrúgást bevarrta, de sajna későn jött - gondoltam én. Aztán jött a szerintem bőven véleményes tizi, végül pedig Roberto. Álmodni sem lehetett volna szebbet! Köszi fiúk!

A fanyalgóknak, akik szerint a bíró nyomott tovább minket. 4-0-ás első meccs után a Psg magát ejtette ki, mert nagyon visszavontan játszott, és gólokkal segített minket. Az első gólunk szabályos volt, de kellett hozzá a védők balf.szkodása. Az öngólt nagyon köszönjük, mert ahhoz közünk sem volt. Az első félidőben volt itt is és ott is egy-egy kezezés.
A harmadik gólunkban megint köszönettel tartozunk a Psg védő balf.szkodásának, de akárhogy csűrik-csavarják, az bőven megadható volt, mivel teljesen elsodorta Neymart. Ezután kaptuk a gólt. Mentünk előre ugyan, de hitehagyottak voltunk kicsit. A Neymar szabad még csak egy kis szépségtapasz volt. Aztán jött a Suarez esés, ami valljuk be hogy nagy színészi teljesítmény volt. Ugyan volt kontakt, és a csávó sem a labdát nézte, de Suarez durván rájátszott. Mondjuk mindenki ezt tette volna a helyében. Bejött. A többi meg történelem, mert az utolsó gólunk abszolút szabályos volt. Az sem vitatott, sőt maga Masc is bevallotta, hogy Di Mariahoz hozzáért. Itt hibázott a bíró, de annyi szerencsénk volt, hogy nem érkezett Masc egy ütemmel hamarabb. Akkor tuti befújja. Amit még felrónak az a Piqué féle kezezés, ami nálam még ennyira sem volt kezezés, mint az első félidőben történt, inkább megadható esetek.
Összességében tehát a 6 rúgott gólt ne kelljen már magyarázni, meg azt sem, hogy a Psg a végén elhitte hogy megvan. Még egy dolog...az 5 perces hosszabbítás reális volt, mivel volt addig 5 csere, amire fél perceket szoktak tolni a bírók, 2 11-es, ami szintén hosszabbítást igényelt, plusz volt egy-két "görcsölés" is a vége felé.
Amúgy a legidiótább a Osg szempontjából az utolsó csere volt, kb 1-2 perccel a hosszabbítás vége előtt, amit kb 5 másodperc alatt lezavartak!!! Egy rutinos csapat, akár a sárgát bevállalva, de azon bő fél percet nyert volna, és akkor kb az utolsó szabadrúgásra és felívelésre nem is lett volna időnk. Ja és 3 gól 7 perc alatt. Kb a kapusig kellett volna visszajátszaniuk a labdát, eldugni a középkezdés/középkezdések után. Erre 4 sikeres passzuk volt 7 perc alatt, abból 3 a középkezdésből hátrapassz volt. Ez a bíró hibája???
Összességében a bíró hibázott, de nem az elején szórt ki 1-2 Psg játékost kamu módon, és nem 5 tizenegyest adott nekünk. Sajnos a mai fociban egy meccsen átlagban van ennyi bírói hiba, és nem hinném hogy csak a mi javunkra, hiszen ez volt az Arsenal meccsen is, és még sorolhatnám. A spanyol bajnokikról nem beszélve....
Normandia
Director del Fútbol

2017.03.11. 11:18:46

Itt volt a kedd,koscielnyt kiszórták és kapott egy tizit a Bayern úgy hogy semmi nem volt,belenyúlt a meccsbe a bíró nem gyengen..
Péntek,Juve-Milán, 4 perces hosszabbításnál a 95-6-ban befújtak a Juvénak egy véleményes kezezést,sőőt,én odaáig megyek hogy ezt nem fújom be,főleg az előzők miatt sem,de nem is volt egyértelmű.

Ez három játéknap,3 olyan bírói ítélet ahol belenyúlt a meccsbe teljesen a spori.
Megnéztek egy meccsutáni összefoglalót,esetleg egy bajnokság összefoglalót a hétvégéről,és tele van bírói ítéletekkel amik nem jók,és belenyúlnak a meccsbe..
Kösz miro, te vagy ezek szerint a kivétel.:-D Igen, nincs értelme bírózni, mert sokszor tévednek, hol a javunkra, hol meg ellenünk és ez nem csak a Barcát vagy a PSG-t súlytja, hanem mindenkit.
A PSG, azon kívűl, hogy nem hagytuk élni őket, saját magának köszönheti ezt a méretes ruhát és a kiesést. Jól hangzik a bírózás, de aki Szerdán akarta a továbbjutást az a Barca volt. Olybá tűnt nekem, hogy a PSGnek nincsen forgatókönyve a mérkőzésre akkor, ha közel kerülnek a kieséshez. Ugyan a nyomás csökkent rajtuk, amiből lett a Cavani gól, de Ney tizije után már nem volt a kezükbe a meccs. Ott abban a 4 percben minden rólunk szólt, az akarás, a hit és a tudáskülönbség. SR gólja sem volt egyszerű. Hátúról, oldalról jövő labdába így beletenni lábat nem egyszerű feladat. Szerintem 10- ből 9x kihagyná Robi, de azon az estén ez nem volt lehetséges, csak egy forgatókönyv létezett, az hogy belövi. Nem lehetett máskép.
Mascherano
Jugador del Barça

2017.03.11. 11:11:41

Büszke vagyok a csapatra, nem a legjobb játékkal de a legharcosabbal nyertünk.:D ja meg nehogy már mi magyarazkodjunk kamu büntetőkről a reál madridnak :D :D Én befujtam volna a büntetőt, mezőnybe is lefújták volna. Ezt a meccset örökre emlegetni fogják, ha reménytelen helyzetről lesz szo BARMELY meccsen. Futballtörténelem! :D
Més que un club !
visca el barca
Presidente del Barça

2017.03.11. 10:21:57

miro. írta:...
így van, jó példa volt a tegnapi juve-milan. volt 4 perc hosszabbítás, ami aránylag normálisan telt, nem fetrengték végig a milánosok. aztán vhol 94:30 környékén a juvésok hót' nyugalomban adogattak a felezőnél (!), de ez a debil nem fújta le, inkább rátett még vagy 1-2 percet, aztán jött egy kézre rálőtt labda, meg egy bünti.

soha nem értettem, hogy a hosszabbítást minek hosszabbítani... jó, ha bemutatnak 4 percet és 4:01-nél jön egy beívelés a 16-osra azt még illik megvárni, de hogy mikor a játékosok a kezdőkörben passzolgatnak miért nem lehet lefújni az nekem nagy talány. juve meg amugy is van olyan jó csapat, hogy csalás nélkül is behúzzák a serie A-t...
ntibi67 írta:Csak hirtelen mondok két helyzetet,ráadásul egy olyan játékostól,akiről eddig egy szó sem esett.
Ardának volt egy fejese ami alig ment fölé és volt egy gólba tartó lövése amit szinte a gólvonal elől tisztáztak.
a fejesnél már sípolt a füttyös vmi lest/szabálytalanságot, a másik esetnél meg tisztázott a védő, de én abszolút űgy láttam, hogy az simán mellé ment volna
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
ntibi67
Capitá del Barça

2017.03.11. 10:19:36

Csak hirtelen mondok két helyzetet,ráadásul egy olyan játékostól,akiről eddig egy szó sem esett.
Ardának volt egy fejese ami alig ment fölé és volt egy gólba tartó lövése amit szinte a gólvonal elől tisztáztak.
TripleH
Entrenador del Barça

2017.03.11. 10:16:42

Legalább a BL-ben a gólvonal technológia be van vezetve és használva is lett pont a PSG ellen, lehet ha csak a bírón múlik, benézi azt is. Egyébként amíg ilyen szinten csak az emberi tényezőre van bízva az ítélet, úgy, hogy ítéleteiknek 99%-a után semmiféle regulázás nem történik, addig felesleges ezen görcsölni, nem akarok megint az NFL-el jönni, de amit ott a Play-offban letettek a bírok az asztalra, na az munka volt. Ráadásul miután szemmel helyesen megadta az elkapást, még a videó bíró alapján is jól döntött. Rá vannak kényszerítve, hogy minél jobbak legyenek, mert a technika simán felül bírálja őket, ha nem jól végzik a munkájukat. Persze ott ilyenekre van idő, mert így van kitalálva a játék. Ezért az európai fociban én a központi videó bírót támogatnám, hogy lenne egy plusz ember a pályán, akinek csak annyi lenne a dolga, hogy központi jelzés alapján, amit ott 2 mp alatt 600 képkockában látnak, esetlegesen felül bírálja az ítéleteket. Ezzel nem törne meg a játéknak a folyamatossága és nem csak a szemük alapján születnének ítéletek.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2017.03.11. 10:02:39

Tromort77 írta:Nincs értelme magyarázkodni az évszázad meccse után. Illetve arról sincs, hogy hogyan játszottunk.
Adom amit írsz, vicces hogy néhány futballtudós szerint (akiknek nyilván igazuk van, hisz madridisták=csak ők objektívek) ez nem hőstett, ez nem nagy cucc, semmi... :lol: :lol:

Amúgy a játékunk milyenségéről, szerintem az lehet becsapós sokaknak, hogy a bekapott gól után tényleg visszaestünk...elment a hit igazából. Próbálkoztunk, járattuk, de nem olyan intenzitással már. És ugye a rosszakarókban inkább ez maradt meg.
De az első félidő, meg a bekapott gólig burtálisat nyomtunk, mentünk előre, fojtottuk meg őket.
Ez volt a vesztünk a bekapott gólnál is, túlzott akarat, lásd Piqué, aki többször felrohant, kilyukasztva a védelmet, majd egy ilyennél kellett faultolnia is...abból jött a gól.

Szóval ez a nem játszottunk jól is csalóka, kimondott ziccerünk valóban nem volt, csak Robié a végén, de ne kelljen már magyarázni 6 gólt.
Volt egy véleményes tizi, a többi tiszta volt.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2017.03.11. 09:44:14

Nagyjából mostanra sikerült tudatosítani magamban, hogy mi is történt. Egyszerűen fantasztikus, tényleg leírhatatlan érzés, és ezt átélhettük, ez nekünk megadatott. Köszönjük! :)
A madridisták szánalmas vergődése pedig az irígység, keserűség, félelem hármasból adódik, meg hogy megint rólunk beszél a világ! :D
Pedig csak el kéne olvasni a francia lapokat, a játékosok nyilatkozatait, Verratiét pl...pedig ők picit érintettebbek, mint a habfehér szurkerek. :)
Rivaldo-A Legnagyobb.
miro.
Entrenador del Barça

2017.03.11. 09:44:00

Ez most kicsit lehet off ebben a témában,de azért leírom..

" Ha valaki három órát áldoz arra az életéből hogy megnézzen a tv-ben,akkor kötelességem a legjobbat nyújtani. Mindvégig a legjobbat. " - Michael Jordan

rmcf
Titinho
Director del Fútbol

2017.03.11. 08:30:01

Tromort77 írta:Nincs értelme magyarázkodni az évszázad meccse után...
Az elmúlt napok legjobb és legértékesebb hsz-e ezen az oldalon. :wink:

Nehogy már megmagyarázzunk egy 6-1-et, meg vitatkozzunk itt ilyen kis szittyamadridistákkal, akik azt se látták mi volt a meccsen, csak azt hogy voltak véleményes szituk amikből a Barca jött ki. Az nem érdekli őket, hogy a Barca kárára miket tévedett... :?

Tehát 6-1, azaz hat-egy...annyira szeretné már az egész világ és legfőképp a kis szittyamadridisták 10 éve, hogy bukjunk már el, hát nem igaz, Messi fulladjon már ki, essen már szét a csapat atomjaira.

Van egy hírem nekik...nem fog össze jönni!!! :lol: :twisted:

Ha 5-1-el kiesünk, kíváncsi lennék, hogy akkor is emlegetné ezeket valaki? :? Akkor is maradna a sz.r Barca csak más hangsúllyal ugye... :wink:
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
ntibi67
Capitá del Barça

2017.03.11. 07:26:13

Bizonyára többen is olvastátok Verrati nyilatkozatát a mérkőzés után.
Elképzelhető,hogy az a nyilatkozat egy elköszönés a PSGtől és egy beköszönés a Barcához?
Válasz küldése