Na egy kis egyéni értékelés:
Valdes:szerintem zseniális volt,megkockáztatom hogy szép lassan Casillas fölé nő...
D.Alves:hát ilyen jó védőmunkát még nem láttam tőle

Roncika egyik meccsen sem tudott igazán villogni,ha Alves így védekezik egész évben,akkor...
Pique:kicsit bizonytalan vlt néhány szituban,de az a gólpassz kárpótol mindenért!
Mascherano:sokszor ő is bizonytalan volt,de összességében azért nemvolt rossz!
Abidal:az elején szerintem elszórt pár labdát,de utána feljavult,és jó teljesítményt nyújtott.
Busquets:érzésem szerint a csapat egyik legjobbja volt ma.rengeteg labdát szerzett,és annál kevesebbet vesztett.
Xavi-Iniesta:őket együtt értékelném,mert szerintem mindketten nagyon jót játszottak ma,főleg Ini,ő ismét zsneiális volt.
Pedro:hajtott ahogy szokott,nincs még top formában,igaz ezzel nincs egyedül.
Villa:ő ismét eltünt egy kicsit,de lesz ez még jobb is.
Messi:hát róla nem lehet mit irni...egyszerüen nem lehet szavakba önteni ezt az embert...FANTASZTIKUS
Cserék:
Adriano:először érdekesnek találtam a cserét,és furcsáltam hogy nem Sanchez jött,de összességében ez jó húzás volt Pep-től.
Keita:hát én a nevét nem igazán hallottam,ezért nem tudnék mit mondani róla.maximum annyit,hogy mikor 2:2-nél bejött,akkor majdnem sirva fakadtam,hogy miért nem a friss Sanchez jött be,akivel esetleg még támadásban is nyertünk volna valamit.
Fabregas:beállt,jól játszott,benne volt a gólban is,és jók voltak a passzai is,szerintem nagyon jólesz.és ha már Fabre,pont nem láttam mikor beállt,ezért az lenne a kérdésem,hogy nagy hangorkánnal fogadták ugye?