Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én megfordítanám a dolgot és egyben ezzel fel is menteném a védelmünket, mert a középpályánk hibája volt szerintem tegnap, hogy a védőink bizonytalanabbak voltak és számos pontatlanságot elkövettek.barcalaci84 írta: Abidalt nem is értemennyi eladott labda, kapkodás a tavalyi legelegánsabb védőnktől... de lesz ez jobb is
Mascherano: szintén zenész, teljesen dekoncentráltan játszott, kapkodó idegbetegként , ráadásul a labdakezelés is elvétve sikerült...
Adriano illetve Dani Alves is rettentő pontatlan volt nem csoda hogy nem tudtuk játszani a tiki-takát, hisz a védekezésért felelős játékosaink gyakorlatilag olyan pontatlanok voltak , hogy esély se volt még a középpályáig se eljutni...
Busit vkp-nak szerdára, illetve egy kicsit több koncentráltság és nem lehet baj...
rosszul értelmezted,semmi gondRivaldo11 írta:Csak onnan, hogy a soraidból azt éreztem, Te is magyarázkodásnak veszed a felkészületlenségünket. Pedig az, hogy nincs kész a Barca a szezonra, az tény ( sajnos...)
Ha rosszul éreztem, akkor elnézést érte.
nem teljesenlluisllach89 írta: Úgy hogy felületesen és sarkalatosan több embertől származó véleményt összeollóztál
ez világos és írtam is pár napjaEzzel elsősorban a madridi szurkolók jöttek elő...
Az a tény, hogy mi alaposan le vagyunk maradva a felkészülésben, nem is kérdéses. A kérdés inkább az, hogy ki tudjátok e használni ezt, vagy sem.
honnan jött ez?De ha szeretnéd, hidd azt, hogy ezentúl ilyen lesz a meccsek képe, amilyen tegnap volt.
ez pedig valószínű,mert egy kicsit is összeszedett barca a 4-2-3-1es realnak úgy elkeni a száját,hogy a második félidőre nem marad kérdésMondjuk a sanszosabb az, hogy ősszel mentek vissza bunkerezni majd.
Az előszezonban nem az a fontos, hogy ki az ellenfél, hanem hogy a csapat mennyit készül együtt. Mi pl. 1 hetesen szétkaptuk a Bayernt és a felkészülése végén járó MU-tól úgy kaptunk 1-gyel, hogy Keita barátunk miatt kaptunk egy elég érdekes gólt. A Real tegnap egyértelműen jobb volt, ezzel nem lehet vitatkozni, de nem ez a valós erőviszony a klubok között. Piqué és Sergio nagyon hiányoztak, míg Xavi szintén. A saját játékunkat kellett volna játszanunk, tartani a labdát, kicsit játszani az idővel, 1-2 támadást vezetni. Ehelyett állandóan föl lettek a labdák ívelve előre és nem csoda, hogy emiatt állandóan elvesztettük azt. A 4-3-3 teljesen befuccsolt a tegnapi meccsen. Ennek a felállásnak akkor van értelme, ha a csapat együtt mozog és mindenki egyszerre lecsap a labdás emberre. A csatáraink nem igazán támadtak le, míg a kp-nkon simán átrohantak. A bírót meg már meg se említem. Ez egyszerűen vmi siralmas volt. Khedira mikor fejbe rúgta Abit még 1 sárgát sem kapott, Pepe az undorítósága után szintén. Marcelo meg teljesen nem volt képben. A srácnak bele kellett nézni a szemébe és az ember látta, hogy csak arra vár, hogy még1x oda rúgjon. Emellett Ronaldo buktatása egyértelmű tizi volt. Nem is értem VV mire gondolt? Ahogy nem fújta be a bíró, úgy simán meg is tehette volna. Pedrot mikor szerelték a 16-oson belül az megint elég véleményes volt. Remélhetőleg normális bíró lesz a következő meccsen, mert ez egyik csapat részére sem volt fair. Viszont végre ismét láthattunk egy olyan Klasszikust, amikor a foci és a szép játék volt a középpontbandaffy írta:azért vicces azt olvasni,hogy a real a végtelenségig kihegyezve lépett pályára,komoly előszezont futott,stb. ugyanakkor tegnap ilyenkor még csak pár kínai amatőr csapat volt,akiket legyőztek... hogy is van ez?
én 2004 óta utálom, a Depor elleni párharc óta, de 2005-ös Frisk-eset óta meg a feketelistám első helyén díszeleg és nem hiszem, h mostanában eltűnne onnan... egyébként azt hozzáteszem, h én szégyelltem magam azok helyett is, akik követelték ide edzőnek...Sanama írta:Mourinhohoz hozzátartozik, hogy nem kevesen követelték őt ide 2008 nyarán... Rengetegen húzták a szájukat,hogy Pep és nem Mou jött.
Azóta utálják sokan,mióta a Realban van,persze ez érthető
Ezzel elsősorban a madridi szurkolók jöttek elő...daffy írta:azért vicces azt olvasni,hogy a real a végtelenségig kihegyezve lépett pályára,komoly előszezont futott,stb. ugyanakkor tegnap ilyenkor még csak pár kínai amatőr csapat volt,akiket legyőztek... hogy is van ez?
Úgy hogy felületesen és sarkalatosan több embertől származó véleményt összeollóztáldaffy írta:azért vicces azt olvasni,hogy a real a végtelenségig kihegyezve lépett pályára,komoly előszezont futott,stb. ugyanakkor tegnap ilyenkor még csak pár kínai amatőr csapat volt,akiket legyőztek... hogy is van ez?
Engem nem érdekel, hogy mikor és kikkel játszunk, és játszott a real a felkészüléskor. De az biztos, hogy jobb állapotban van most a Real, mint a Barca.daffy írta:azért vicces azt olvasni,hogy a real a végtelenségig kihegyezve lépett pályára,komoly előszezont futott,stb. ugyanakkor tegnap ilyenkor még csak pár kínai amatőr csapat volt,akiket legyőztek... hogy is van ez?
Persze, de azért ha Pique és Busquets ott lesz, már több fokkal stabilabbak leszünk, pláne ha Xavi is játszik. Otthon nem szabad kikapni, és nincs gázRivaldo11 írta:Igazából az a kérdés csak, hogy mennyit jelentett nekünk pluszban ez a meccs. Sokkal jobbat nemigen lehet várni, de ha a védelem és a kp picit szilárdabb lesz, akkor jó sanszunk van begyüjteni a trófeát. De továbbra is tartom, hogy ilyen nyár után ez ismét csak egy erőteljes felkészülési meccsel ér majd fel számunkra.
Már az Interben is lehetett utálni, csak a bőrdzsekis foci alapból nem mindenkit érdekel (magamból kiindulva!). Remélem tartja a szavát és soha az életben nem lesz a Barca edzője, még ha könyörögnek neki akkor sem!Sanama írta:Mourinhohoz hozzátartozik, hogy nem kevesen követelték őt ide 2008 nyarán... Rengetegen húzták a szájukat,hogy Pep és nem Mou jött.
Azóta utálják sokan,mióta a Realban van,persze ez érthető
évek óta lihegnek a Barca nyomába. évek óta kumma messziről nézik a Barca hátát. évek óta euró százmilliókat költenek arra, hogy ez a távolság csökkenjen végre. játékosok tucatjait veszik meg és küldik el, hogy végre_legyen_eredmény. nem számít sem a tradíció, sem a klubjuk neve, becsülete, ha kell, akkor 7 védővel állnak fel a Barca ellen.Bob_Marley írta: Én mindig megvédem, mert személyes egyik kedvencem a portugál szakember!Tegnap azért még az átlagos nézők is elismerhették a RM játékát, mert nem csak szlengesen bunkerfocit játszott (megjegyezném szinte Herrera szinten felépített tökéletzes taktika, amit nehezen tudtunk feltörni tavasszal)!Nem nyertek hál Istennek, de most támadásban is mutattak megsüvegelendő dolgokat!Mindentől függetlenül mi közelebb állunk a kupa fülihez, de el kell ismerni Madridban mozgolódik valami, s látszik a csapaton Mourinho munkája!Szóval azért tisztelet irántuk, mert még hosszú az idény (ami el sem kezdődött igazán), s érhetnek minket meglepetések!Mi sem voltunk 100%-sak de ilyenekkel nem lehet "takarózni", de szerdán jó hangulatban telt ház előtt remélhetőleg bizonyítanak a fiúk!
Most ha jól tudom nem nyilatkozott Mourinho, a védekezéshez meg hozzátartozik, ha megbomlik a rendszer taktikai faultolni kell!Persze voltak pokróc kemény belemenések, de az év 60 meccséből legtöbbször nem alattomos suttyó futballt játszanak!Szabálytalanságokba ne menjünk bele, mert végtelenbe tartó vita lenne!Tegnap Pepe oldalvonalas rúgása az véleményes, Khedira veszélyes játék, de ezért nem jár piros!Rivaldo11 írta:Pont most szerkesztettem a lenti hsz-em, hogy portóban a depor elleni párharcig még szimpatikus is volt. De nekem nem jön be a második szándékú, alattomos suttyó futball, nem tehetek róla. És ezt nem szabad a szervezettséggel összekeverni...unom már, hogy ez a gyökér akkor is hisztizik, és húzza a száját, ha egyik játékosa lerúgja Abidal fejét.
Nyomorult.
Tényleg jó barátod lehet ez a José hallod e? Az, hogy 10-15 percig nevükhöz méltó játékot mutattak be az tény. Ha így lehozták volna, most azt írtam volna: méltó rivális a Real, megérdemelten lőttek nekünk 4 gólt. De nem így történt és ez nagyban az edző hibája, hiszen már szinten volt a csapata, mégis hagyta nekik, hogy leüljenek. Azért ez nem az a Barca volt amelyik erőből és ügyességből át tudta volna venni a dominanciát.Bob_Marley írta:Így van, azért ne feledjük a mi kutyánk kölke!Nem a nyilatkozatai érdekelnek, hanem hogy olyan szisztematikus csapatokat épített fel ami nálam pozitívat érdemel!Mi is csodálni való tökéletes passzokra alapuló játékot játszunk, s játszottunk régen is!És nem teszek különbséget támadás és védekezés között, mert mindkettő ugyanolyan fontos!Mi lehet egyszerű szurkolóknak látványos játékot játszunk, s a Mourinho foci az antifutball, de abban ugyanúgy rengeteg munka van, s élvezet nézni ahogy fel van építve ugyanúgy minden poszt, s látni, ahogy az egész csapat óraműként mozog!Persze a szerelem a Barca iránt örök, de más csapatokat is elismerek, akik ezt kiérdemlikSanama írta: Portóban nem kedvelhette meg? Vagy még itt Barcelonában...?!