2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én se ezt a kezdőt raktam volna ki, de igazából 99%, hogy bármilyen kezdő lenne, meccs után okoskodhatnánk, hogy mit kellett volna.. Ha Alba lenne, és kikapunk, az erő hiányozhatott volna, ha Busiék nem lennének, és kikapunk, akkor rossz irányba vitte el a középpályát, ha velük nem lesz meg, akkor miért kellettek ilyen emberek.. Tökéletes kezdő ma nincs, csak a küzdésben és a csodában bízhatunk együttes erővel szerintem.eimenis1212 írta:sztem hiba alba hiánya, Rafi kezdetése. Ezen el fog menni a meccs. Most piszkosul bízok benne h rossz a meglátásom és nem lesz igazam
sztem hiba alba hiánya, Rafi kezdetése. Ezen el fog menni a meccs. Most piszkosul bízok benne h rossz a meglátásom és nem lesz igazampalesz77 írta:Umtiti is gyors gyerek, Lucho meg gondolom inkabb az erőre ment rá Ini és Busi mellett, nem is véletlen szerintem. Ha nem jön be, persze lehet mondani, hogy mit kellett volna, de igazából ez szinte egy lehetetlen küldetés. Nekem a lényeg, hogy hasonló mentalitással menjünk ki mint 2 éve a München, akkor az eredmény se érdekel majd.
sztem is hiba h kimaradt. Nem tudom ki fogja megfogni a kontrákat. Talán maschnak van meg hozzá a gyorsasága. A többiek felejtőpep71 írta:Alba hiányzik nekem, főleg a kontrák levdékezesében sokat érne, mert kegyetlen gyors és vissza tud érni, ha Pique-re v Busira vezetik majd sebességből a labdát, akkor azért lesznek gondok.
Sőt, nemrég még az ment hogy mi jártunk a legjobban ezzel a PSG-vel...La Pulga írta:De hát ti mondtátok, hogy a Napoli legalább olyan erős, mint a PSGmiro. írta:Ezzel a PSG-vel nem volt szerencsétek..
Stabilak,erősek,jól tartják a labdát,megvan bennük elől a gyorsaság,lendület is..Egy szóval minden megvan bennük.
Ha Cavani nem fog ki vicc napot akkor bárkit eltudnak verni.
a legtöbb helyen 3-4-3 ini balossal, rafinha jobbossal. sztem is lesz.palesz77 írta:Az UEFA(?) jóslata.Szegények lemaradtak az utóbbi meccsek új felállásáról úgy tűnik..
De hát ti mondtátok, hogy a Napoli legalább olyan erős, mint a PSGmiro. írta:Ezzel a PSG-vel nem volt szerencsétek..
Stabilak,erősek,jól tartják a labdát,megvan bennük elől a gyorsaság,lendület is..Egy szóval minden megvan bennük.
Ha Cavani nem fog ki vicc napot akkor bárkit eltudnak verni.
Tudom, de szerintem most Rakitic fog kimenni védekezésnél jobbszélre, aztán majd SR jön helyette ha kifulladt eléggé. Lehet mondjuk az is akár, hogy Busi lép vissza középre, és Masch lép ki a szélre, meglátjuk, érdekes lesz nagyon. Azt legalább nem lehet elmondani, hogy Lucho nem próbált meg nagyot húzni..visca el barca írta:az más volt. akkor SR védekezésben jobb bekk volt, támadásban, meg jobb oldali belső kp. ez rakétával nem fog működni
sima 3-4-3 lesz ez.
az más volt. akkor SR védekezésben jobb bekk volt, támadásban, meg jobb oldali belső kp. ez rakétával nem fog működnipalesz77 írta:Rakitic meg SR helyén