2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Így van, azért ne feledjük a mi kutyánk kölke!Nem a nyilatkozatai érdekelnek, hanem hogy olyan szisztematikus csapatokat épített fel ami nálam pozitívat érdemel!Mi is csodálni való tökéletes passzokra alapuló játékot játszunk, s játszottunk régen is!És nem teszek különbséget támadás és védekezés között, mert mindkettő ugyanolyan fontos!Mi lehet egyszerű szurkolóknak látványos játékot játszunk, s a Mourinho foci az antifutball, de abban ugyanúgy rengeteg munka van, s élvezet nézni ahogy fel van építve ugyanúgy minden poszt, s látni, ahogy az egész csapat óraműként mozog!Persze a szerelem a Barca iránt örök, de más csapatokat is elismerek, akik ezt kiérdemlikSanama írta: Portóban nem kedvelhette meg? Vagy még itt Barcelonában...?!
Hát pont ez az! Szerintem a Barca ellen, ha jobb a csapatod és lesz még egy visszavágó is idegenben, épeszű ember nem hagyja leülni a csapatát 1-0-nál!Sanama írta:A Real ott cseszte el tegnap, hogy 1-0 után(25.perc után) láthatóan visszavettek, és már bőven nem nyomtak annyira. ... Ha ott nyomnak még akkor nagy zakó lett volna. Nem is értem Mou-t emiatt, bár nem bánom.
Felőlem azt kedvel akit akar, csak nekem fura. Persze van aki lekvárral eszi a rántott húst.Sanama írta: Portóban nem kedvelhette meg? Vagy még itt Barcelonában...?!
Portóban nem kedvelhette meg? Vagy még itt Barcelonában...?!Rivaldo11 írta:És ezt hogy? Barca futballt, és Mourinhot kedvelni olyan, mint tűz és víz. Volt egy francia ismerősöm, eljárkált velünk focizni. egyik alkalommal Psg nadrágot vett fel a marseille mezhez...Ez kb. olyanBob_Marley írta: Én mindig megvédem, mert személyes egyik kedvencem a portugál szakember!
És ezt hogy? Barca futballt, és Mourinhot kedvelni olyan, mint tűz és víz. Volt egy francia ismerősöm, eljárkált velünk focizni. egyik alkalommal Psg nadrágot vett fel a marseille mezhez...Ez kb. olyanBob_Marley írta: Én mindig megvédem, mert személyes egyik kedvencem a portugál szakember!
Én mindig megvédem, mert személyes egyik kedvencem a portugál szakember!Tegnap azért még az átlagos nézők is elismerhették a RM játékát, mert nem csak szlengesen bunkerfocit játszott (megjegyezném szinte Herrera szinten felépített tökéletzes taktika, amit nehezen tudtunk feltörni tavasszal)!Nem nyertek hál Istennek, de most támadásban is mutattak megsüvegelendő dolgokat!Mindentől függetlenül mi közelebb állunk a kupa fülihez, de el kell ismerni Madridban mozgolódik valami, s látszik a csapaton Mourinho munkája!Szóval azért tisztelet irántuk, mert még hosszú az idény (ami el sem kezdődött igazán), s érhetnek minket meglepetések!Mi sem voltunk 100%-sak de ilyenekkel nem lehet "takarózni", de szerdán jó hangulatban telt ház előtt remélhetőleg bizonyítanak a fiúk!AndrésGerardHernandez írta:
Mourinho a világ legjobb edzője!![]()
![]()
Ja! Láttam. Egy játékban kb. 0%-os barcát nem tudott megverni. Ez nem egy szerencsés meccs volt nekik, hanem egy végletekig szánalmas és megalázó impotens próbálkozás (se). Erre a Barcára küldte rá vagdalózni az embereit? Gáz! Na, ha én real szurkoló lennék (
), most küldeném el ezt a fószert a fenébe. Vagy a macskahalacskába menőzni. Hát ezúton gratulálok a madridnak! Szánalmas banda!
Jha...Köszi tudtam, hogy megmutottek csak volt hogy mar jatszott es aztan most meg sem!Szerintem nelküle is jol megy majd a dolgo csak legyen ott pigué alves es abidal.Középpályán pedig xavi kezdőként meg iniesta azt a csatarsor jo mess,villa,alxis!Bobberto írta:Megműtötték a nyár folyamán és még a rehabilitációját "élvezi". Tényleg kellene, de inkább legyen teljesen fitt a kapitánó.thebrutalman írta:1 kérdésem lenne nem tudjatok, hogy puyol miert nem jatszik??Mi van vele ?? Azert a visszavagora nem artana ha ott lenne a hatvedsorba!
Megműtötték a nyár folyamán és még a rehabilitációját "élvezi". Tényleg kellene, de inkább legyen teljesen fitt a kapitánó.thebrutalman írta:1 kérdésem lenne nem tudjatok, hogy puyol miert nem jatszik??Mi van vele ?? Azert a visszavagora nem artana ha ott lenne a hatvedsorba!
Nagy szükség lesz rá, és Busquetsre is. Szerintem Pep abszolút nem várta, hogy ilyen eredményt érünk elEnjoy írta:Remélhetőleg Piqué végig tudja játszani majd a visszavágót.
Ha Pep evégett tartalékolta őt és Xavit, akkor nagyon jó húzás volt, még ha szerencse kellett az eredményhez.
Remélhetőleg szerdán a mi kezdő 11-ünk fittebb lesz szerdán, mint a Madridi megfelelőik.
Csak-csak jobban elfáradtam szellemileg is, mint mi
Szerintem pontosan ez volt a cél.Enjoy írta:Remélhetőleg Piqué végig tudja játszani majd a visszavágót.
Ha Pep evégett tartalékolta őt és Xavit, akkor nagyon jó húzás volt, még ha szerencse kellett az eredményhez.
Remélhetőleg szerdán a mi kezdő 11-ünk fittebb lesz szerdán, mint a Madridi megfelelőik.
Csak-csak jobban elfáradtam szellemileg is, mint mi
Enjoy írta:Abidalhoz sem értek hozzá, csak megjátszotta.Capon írta:Ó jól van megy a bírózásmadridi részről. Megnyugtató, jó tudni hogy valami nem változik.
Büntetőkért sírnak közben a henteléseikről nagyvonalúan megfeledkeznek.
Jönnek a statisztikákkal mert most az 1szer tudnak rá hivatkozni, ellenkező esetben meg hogy lehurrogják az embert mondván, hogy a focit gólra játsszák.
Össze vissza magyaráznak mint ha 5-0val küldtek volna minket haza és most ők állnának jobban 2 idegenben lőtt góllal.Lassítva látszik, hogy nem ért hozzá Khedira
Meg ilyeneket irogatnak, szóval csak a szokásos ..