Spanyol Kupa & Szuperkupa

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.08.15. 15:09:39

Sanama írta: Portóban nem kedvelhette meg? Vagy még itt Barcelonában...?!
Így van, azért ne feledjük a mi kutyánk kölke!Nem a nyilatkozatai érdekelnek, hanem hogy olyan szisztematikus csapatokat épített fel ami nálam pozitívat érdemel!Mi is csodálni való tökéletes passzokra alapuló játékot játszunk, s játszottunk régen is!És nem teszek különbséget támadás és védekezés között, mert mindkettő ugyanolyan fontos!Mi lehet egyszerű szurkolóknak látványos játékot játszunk, s a Mourinho foci az antifutball, de abban ugyanúgy rengeteg munka van, s élvezet nézni ahogy fel van építve ugyanúgy minden poszt, s látni, ahogy az egész csapat óraműként mozog!Persze a szerelem a Barca iránt örök, de más csapatokat is elismerek, akik ezt kiérdemlik :lol:
Kép
Kép
Kép
AndrésGerardHernandez
Jugador del Barça

2011.08.15. 15:07:46

Sanama írta:A Real ott cseszte el tegnap, hogy 1-0 után(25.perc után) láthatóan visszavettek, és már bőven nem nyomtak annyira. ... Ha ott nyomnak még akkor nagy zakó lett volna. Nem is értem Mou-t emiatt, bár nem bánom.
Hát pont ez az! Szerintem a Barca ellen, ha jobb a csapatod és lesz még egy visszavágó is idegenben, épeszű ember nem hagyja leülni a csapatát 1-0-nál!
Mourinho egy LOSER! Nem is csoda, hogy nem állt ki nyilatkozni. A helyében én se tudnék senki szemébe nézni.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2011.08.15. 15:07:41

Sanama írta: Portóban nem kedvelhette meg? Vagy még itt Barcelonában...?!
Felőlem azt kedvel akit akar, csak nekem fura. Persze van aki lekvárral eszi a rántott húst.
Portóban nekem is szimpatikus volt, egészen a Depor elleni párharcig.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rivaldo11 2011.08.15. 15:10:18-kor.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Sanama
Llegenda del Barça

2011.08.15. 15:03:04

Rivaldo11 írta:
Bob_Marley írta: Én mindig megvédem, mert személyes egyik kedvencem a portugál szakember!
És ezt hogy? Barca futballt, és Mourinhot kedvelni olyan, mint tűz és víz. Volt egy francia ismerősöm, eljárkált velünk focizni. egyik alkalommal Psg nadrágot vett fel a marseille mezhez...Ez kb. olyan :lol:
Portóban nem kedvelhette meg? Vagy még itt Barcelonában...?!
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2011.08.15. 15:01:50

Bob_Marley írta: Én mindig megvédem, mert személyes egyik kedvencem a portugál szakember!
És ezt hogy? Barca futballt, és Mourinhot kedvelni olyan, mint tűz és víz. Volt egy francia ismerősöm, eljárkált velünk focizni. egyik alkalommal Psg nadrágot vett fel a marseille mezhez...Ez kb. olyan :lol:
Rivaldo-A Legnagyobb.
Sanama
Llegenda del Barça

2011.08.15. 15:00:40

A Real ott cseszte el tegnap, hogy 1-0 után(25.perc után) láthatóan visszavettek, és már bőven nem nyomtak annyira. Aztán jött egy Villa villanás ( :D ) . Ha ott nyomnak még akkor nagy zakó lett volna. Nem is értem Mou-t emiatt, bár nem bánom.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.08.15. 14:56:39

AndrésGerardHernandez írta:

Mourinho a világ legjobb edzője! :lol: :lol: :lol: Ja! Láttam. Egy játékban kb. 0%-os barcát nem tudott megverni. Ez nem egy szerencsés meccs volt nekik, hanem egy végletekig szánalmas és megalázó impotens próbálkozás (se). Erre a Barcára küldte rá vagdalózni az embereit? Gáz! Na, ha én real szurkoló lennék ( :oops: ), most küldeném el ezt a fószert a fenébe. Vagy a macskahalacskába menőzni. Hát ezúton gratulálok a madridnak! Szánalmas banda!
Én mindig megvédem, mert személyes egyik kedvencem a portugál szakember!Tegnap azért még az átlagos nézők is elismerhették a RM játékát, mert nem csak szlengesen bunkerfocit játszott (megjegyezném szinte Herrera szinten felépített tökéletzes taktika, amit nehezen tudtunk feltörni tavasszal)!Nem nyertek hál Istennek, de most támadásban is mutattak megsüvegelendő dolgokat!Mindentől függetlenül mi közelebb állunk a kupa fülihez, de el kell ismerni Madridban mozgolódik valami, s látszik a csapaton Mourinho munkája!Szóval azért tisztelet irántuk, mert még hosszú az idény (ami el sem kezdődött igazán), s érhetnek minket meglepetések!Mi sem voltunk 100%-sak de ilyenekkel nem lehet "takarózni", de szerdán jó hangulatban telt ház előtt remélhetőleg bizonyítanak a fiúk!
Kép
Kép
Kép
AndrésGerardHernandez
Jugador del Barça

2011.08.15. 14:48:07

Pont kezdésre kapcsolódtam be a meccsbe, mondanom se kell pislogtam, mint ebihal a szappanos vízben, hogy mi ez a kezdő? Védők nélkül nehéz lesz lejátszani egy fél kupadöntőt (gondoltam én, kis naiv).
Az első félidő a madridé volt, a góljaink ellenére is. Kiütközött a Barca felkészületlensége nyilvánvalóan. Játékban kb. sehol sem voltunk.
A második félidőben valamivel összeszedettebben játszottunk, de csak ennyi pozitívum volt az egészben. Az eredmény jó természetesen, nem is lehet hibáztatni a csapatot.

Azért itt a fiatalabb, vagy naivabb fórumozók kaptak egy kis kijózanító pofont. Minden második embernek ilyen Thiago, meg Fontas képei vannak ide kirakva. Ez a Thiago gyerek is úgy agyon van itt sztárolva, mintha legalább egy tétmeccsen is játszott volna vmilyen eredménnyel. Láttuk mennyit ért tegnap, pedig ez nagy lehetőség volt a bizonyításra. Shanchez pozitív benyomást tett mindenkire szerintem, de majd az idő eldönti ezt is.

Mourinho a világ legjobb edzője! :lol: :lol: :lol: Ja! Láttam. Egy játékban kb. 0%-os barcát nem tudott megverni. Ez nem egy szerencsés meccs volt nekik, hanem egy végletekig szánalmas és megalázó impotens próbálkozás (se). Erre a Barcára küldte rá vagdalózni az embereit? Gáz! Na, ha én real szurkoló lennék ( :oops: ), most küldeném el ezt a fószert a fenébe. Vagy a macskahalacskába menőzni. Hát ezúton gratulálok a madridnak! Szánalmas banda!

Egyébként nálunk tényleg mindenki sérült? Azt a fontas srácot talán be lehetett volna fogni, legalább 1 védőnk lehetett volna. (Abidal se volt játékban enyhén szólva)
thebrutalman
Barça C

2011.08.15. 14:34:10

Bobberto írta:
thebrutalman írta:1 kérdésem lenne nem tudjatok, hogy puyol miert nem jatszik??Mi van vele ?? Azert a visszavagora nem artana ha ott lenne a hatvedsorba!
Megműtötték a nyár folyamán és még a rehabilitációját "élvezi". Tényleg kellene, de inkább legyen teljesen fitt a kapitánó.
Jha...Köszi tudtam, hogy megmutottek csak volt hogy mar jatszott es aztan most meg sem!Szerintem nelküle is jol megy majd a dolgo csak legyen ott pigué alves es abidal.Középpályán pedig xavi kezdőként meg iniesta azt a csatarsor jo mess,villa,alxis!
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.08.15. 14:32:25

Hegyi Iván egyébként megmondta a tutit, minden szavával tökéletesen egyetértettem, elég szépen bírálta a henteseket.

Pepe egy vadbarom, néha fognék egy csákányt... :roll:

Coentrao is eddig tartozott a szimpatikus játékosok közé, nálam legalábbis.

A bírózás meg egyszerűen kifejezhetetlenül nevetséges, ha már ennyire itt tartunk, lett volna 1 büntető itt is-ott is, viszont nekik akkor kb 8 emberrel kellett volna befejezniük.

Biztos vagyok benne, hogy megnyerjük a kupát.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Bobberto
Capitá del Barça

2011.08.15. 14:31:44

thebrutalman írta:1 kérdésem lenne nem tudjatok, hogy puyol miert nem jatszik??Mi van vele ?? Azert a visszavagora nem artana ha ott lenne a hatvedsorba!
Megműtötték a nyár folyamán és még a rehabilitációját "élvezi". Tényleg kellene, de inkább legyen teljesen fitt a kapitánó.
Kép
thebrutalman
Barça C

2011.08.15. 14:26:03

1 kérdésem lenne nem tudjatok, hogy puyol miert nem jatszik??Mi van vele ?? Azert a visszavagora nem artana ha ott lenne a hatvedsorba!
FCB.Gabesz
Jugador del Barça

2011.08.15. 14:23:23

valami nyilatkozatok lehet már olvasni?
Chino
Llegenda del Barça

2011.08.15. 14:15:39

Amikor a kezdőt megláttam, számítottam valami hasonlóra. Nem gondoltam, hogy a Real ennyire agresszívan nekünk esik, de féltem ettől a középpályától. keita jó dolgos ember, de váratlan húzásokra, gyilkos indításokra, ellenfél mögé belőtt labdákra nem képes. Ha megy a kis passzos játék akkor rendben van, de így nem megy, főleg vkp-ként.
A védelemben pedig Abidal kritikán aluli teljesítményt nyújtott magához képest. Ez az agresszív letámadás ellen csak pontos, gyors passzokkal lehet védekezni, de erre nem voltak meg az emberek. Thiago is nagyon jó játékos, de ez még neki sok. A legfontosabb csapatrész volt talán a leggyengébb. Xavi beállásával már egy kicsit stabilabbak lettünk, és Piqué-vel is magabiztosabb lett a védelem, de ez még mindig kevés lesz.

Sajna Messit nagyon kivették a játékból, vagy ő maga vette ki, nagy érvágás. Az első fél órában azt hittem nincs is a pályán, és rosszul írták ki az elején.

Szerdára talán mindenki 100%-os lehet és jobban felveszik már a fonalat. Ha pedig lesz egy jó Messink is az Isten se menti a madridot a Nou Campban.
Alexis viszont nagyon kellemes meglepetés volt, ha nem tudott passzolni bátran bevállalta az 1vs 1-et ami nagyon hiányzik a csapatból. Marcelo néha azt se tudta merre van a pálya.

Az eredmény viszont tökéletes, Mou nem vetheti be a bunkert, mi pedig ha akár csak a 70-80%-ot hozzuk simán megszerezzük az idei első kupát.
Forca Barca!!!!
MatyiG
Adminisztrátor

2011.08.15. 14:13:07

Emlékeztek, tavaly a Sevilla ellen is így játszottunk az odavágón. Viszont a visszavágón mi domináltunk és gáláztunk. Remélhetőleg ez lesz most a Real ellen is. :D

Kezdő szerdára:
VV - Alves ; Piqué ; Masch ; Abidal - Sergio ; Xavi(Fab) ; Ini - Alexis(Pedro) ; Messi ; Villa(Pedro)
tipp:
2-1 Messi2, Di María
:wink:
visca el barca!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MatyiG 2011.08.15. 14:41:07-kor.
Tocy
Director del Fútbol

2011.08.15. 14:06:08

Enjoy írta:Remélhetőleg Piqué végig tudja játszani majd a visszavágót.
Ha Pep evégett tartalékolta őt és Xavit, akkor nagyon jó húzás volt, még ha szerencse kellett az eredményhez.
Remélhetőleg szerdán a mi kezdő 11-ünk fittebb lesz szerdán, mint a Madridi megfelelőik.
Csak-csak jobban elfáradtam szellemileg is, mint mi :)
Nagy szükség lesz rá, és Busquetsre is. Szerintem Pep abszolút nem várta, hogy ilyen eredményt érünk el :D
peccerta
Jugador del Barça

2011.08.15. 13:57:12

Enjoy írta:Remélhetőleg Piqué végig tudja játszani majd a visszavágót.
Ha Pep evégett tartalékolta őt és Xavit, akkor nagyon jó húzás volt, még ha szerencse kellett az eredményhez.
Remélhetőleg szerdán a mi kezdő 11-ünk fittebb lesz szerdán, mint a Madridi megfelelőik.
Szerintem pontosan ez volt a cél.
Tisztes eredmény Madridban,a fontos emberek pihenjenek és Barcelonában behúzni a meccset.

Tökéletesen be jött,igaz jókora szerencsével ez vitathatatlan,de Pepnek megint igaza volt és ezt a kezdőd meghúzni........
Enjoy
Capitá del Barça

2011.08.15. 13:50:56

Remélhetőleg Piqué végig tudja játszani majd a visszavágót.
Kép
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.08.15. 13:40:50

Régen láttam magunkat ilyen gyengén játszani. Vagy talán még soha. Ahány eladott labda volt, annyi késszúrás volt a lelkemnek, de végül egy elég jó eredményt értünk el. Amit vártam, azaz az idegenbeli gólt elértük, sőt még egyet szerzett a csapat és innentől már a mi kezünkben a kupa sorsa.

Nagyon fura volt a csapatot látni szenvedni, de a kacifántos előszezon tudatában ez nem is volt csoda. Annyi biztos, mégegy ilyen meccse nem lesz várhatóan a csapatnak.

Pepnek pedig ajánlom, gondolkodjon el rajta, hogy továbbra is erőltetni akarja a nem saját posztjukon lévő játékosok játszatását...
Kép
Kép
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.08.15. 13:38:35

Mindegy mit gondolnak a szurkolók a túloldalról, semmit nem jelent!Nem megsemmisíteni kell az ellenfelet, s főleg nem bármit is bizonyítani!Menjünk ki nyerjük meg a kupát, ennyi, magunknak bizonyítsunk!Elég "gyerekesnek" tartom, hogy ki mit gondol, s ezen rágódni, meg bosszút kiáltani!
Kép
Kép
Kép
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2011.08.15. 13:31:25

Ilyenkor, annyira jó lenne, elhallgattatni megint mindenkit szerdán mondjuk egy sima 4-0-al.. !! Még mielőtt valaki belekötne, nem azt írom, hogy van rá esély, csak ha kicsit összeszedné magát a csapat, és a lépés és a szerencse is velünk volna, elcsípni őket, és senki nem pofázna hülyeségeket.. Hogy Abidalhoz hozzá se értek, ahogy Alveshez se.. stbstb
bowlinggolyo
Entrenador del Barça

2011.08.15. 13:28:46

A mostani Cesc bemutatást ajánlanám a madridistáknak aki verik a nyálukat h a Barcások csak szimulálnak a tegnap esti faltjaikat mutatják be és Pepének simán kijárt volna egy piros
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
peccerta
Jugador del Barça

2011.08.15. 13:27:59

Ez már felér egy cirkusszal :lol: :lol: :lol:

Várom hogy előjöjjenek Abidal eltiltásával.....,aztán következik az összeesküvés elmélet,a Barca megvásárolta az Európai labdarúgó szövetség tagjait,valószínűleg Bin L. is katalán volt és a karácsonyi angyalkákat is a Barca vezetők irányítják.....

Idióták
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára peccerta 2011.08.15. 13:30:05-kor.
lui1698
Llegenda del Barça

2011.08.15. 13:18:17

Sokszor az az érzésem, hogy néhány embernek az se lenne elég bizonyíték, ha leszállna valaki feje egy belépő után. Mert úgy is csak színészkedik a gyökér Barca-s... :roll:
Remélem idén is porrá zúzzuk őket és a portugál mocsok eltakarodik, mert ennek rohadtul nem lesz jó vége.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
peccerta
Jugador del Barça

2011.08.15. 13:17:45

Enjoy írta:
Capon írta:Ó jól van megy a bírózás :lol: madridi részről. Megnyugtató, jó tudni hogy valami nem változik.
Büntetőkért sírnak közben a henteléseikről nagyvonalúan megfeledkeznek.
Jönnek a statisztikákkal mert most az 1szer tudnak rá hivatkozni, ellenkező esetben meg hogy lehurrogják az embert mondván, hogy a focit gólra játsszák.
Össze vissza magyaráznak mint ha 5-0val küldtek volna minket haza és most ők állnának jobban 2 idegenben lőtt góllal.
Abidalhoz sem értek hozzá, csak megjátszotta. :D Lassítva látszik, hogy nem ért hozzá Khedira :D
Meg ilyeneket irogatnak, szóval csak a szokásos .. :D

Vicces egy banda.
Mikor érem már meg hogy elismerik a másik csapatot?
Válasz küldése