Spanyol Kupa & Szuperkupa

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
peccerta
Jugador del Barça

2011.08.15. 13:17:45

Enjoy írta:
Capon írta:Ó jól van megy a bírózás :lol: madridi részről. Megnyugtató, jó tudni hogy valami nem változik.
Büntetőkért sírnak közben a henteléseikről nagyvonalúan megfeledkeznek.
Jönnek a statisztikákkal mert most az 1szer tudnak rá hivatkozni, ellenkező esetben meg hogy lehurrogják az embert mondván, hogy a focit gólra játsszák.
Össze vissza magyaráznak mint ha 5-0val küldtek volna minket haza és most ők állnának jobban 2 idegenben lőtt góllal.
Abidalhoz sem értek hozzá, csak megjátszotta. :D Lassítva látszik, hogy nem ért hozzá Khedira :D
Meg ilyeneket irogatnak, szóval csak a szokásos .. :D

Vicces egy banda.
Mikor érem már meg hogy elismerik a másik csapatot?
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2011.08.15. 13:17:01

Igen...remélem Khedira talpa nem sérült meg az esetnél. Nevetségesek. És mi lesz itt, ha még félkész, "fagyott" állapotban esetleg elvisszük a szuperkupát a csúcsra járatott, erre a meccsre is készülő madrid elől... :lol:
Rivaldo-A Legnagyobb.
Enjoy
Capitá del Barça

2011.08.15. 13:14:53

Capon írta:Ó jól van megy a bírózás :lol: madridi részről. Megnyugtató, jó tudni hogy valami nem változik.
Jönnek a statisztikákkal mert most az 1szer tudnak rá hivatkozni, ellenkező esetben meg hogy lehurrogják az embert mondván, hogy a focit gólra játsszák.
Össze vissza magyaráznak mint ha 5-0val küldtek volna minket haza és most ők állnának jobban 2 idegenben lőtt góllal.
Abidalhoz sem értek hozzá, csak megjátszotta. :D Lassítva látszik, hogy nem ért hozzá Khedira :D
Meg ilyeneket irogatnak, szóval csak a szokásos .. :D
Kép
hady
Director del Fútbol

2011.08.15. 13:07:35

Real Street Fighter Madrid vs. FC Barcelona 2:2
Capon
Llegenda del Barça

2011.08.15. 12:56:07

Ó jól van megy a bírózás :lol: madridi részről. Megnyugtató, jó tudni hogy valami nem változik.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
gergo9
Director del Fútbol

2011.08.15. 12:50:13

Ez azért számomra meglepetés, vhol azt gondoltam hogy már Madridban eldől a kupa sorsa ismerve az előzményeket. Érződött a Madrid előszezonján hogy próbálnak csúcsra pörögni erre a meccre nagyjából ez sikerült is mégis kevés volt. Bajlós árnyak.
Ha mindent figyelembe veszünk Alexis nagyon jól kezdett, nagyon-nagyon fel kel kötnie a gatyát a Pedro-Villa duónak ha nem akar tartósan padra kerülni egyik sem. (Mindenesetre a nyakamat rá hogy a trióból Alexis fogja kapni a legtöbb percet a szezonban.) Pedro viszont brutálisan éles és éhes is volt visszavágón nálam kezdő. Keita ismét megbukott ezen a poszton. Visszavágón ő felejtős.
Visszavágón nem várok sokkal jobb Barca-t, nem is mondanám magunkat egyértelmű esélyesnek de ésszel hozható a kupa.
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2011.08.15. 12:30:37

Azt továbbra sem értem, Pepe hogy maradt végig a pályán. Szégyen, amit az az ember művel. Coentrao sikeresne felvette a favágó stílust, X. Alonso is majdnem elvitte Alexist. Ugyanaz ment, mint tavaly. Rá lehet húzni a"motiváltak" vagyunk címszót, de ez brutalitás.

Rivaldo11-nek totálisan igaza van. A felkészülés elején tart a csapat. Ahogy küzdött, az a mérvadó. A többivel még nem kell foglalkozni. Az maga lenne a grátisz, ha így is nyerné a Barça ezt a kupát, amihez igen közel került most.
.
bali 15
Director del Fútbol

2011.08.15. 12:00:42

Nagyon jól esik azt látni, hogy amikor a csapatjáték nem gördülékeny akkor jönnek az egyéni megmozdulások. Alexis nagyon tetszett, kisebb hibái ellenére. Csak a védelmünket kellene összekapni és minden zsír lesz akkor.
vlxe
Capitá del Barça

2011.08.15. 11:44:14

Az első félidő játéka alapján az eredményünk szinte tökéletesnek mondható! A két egyéni villanásnak köszönhetően, így is x-re hoztunk egy olyan meccset, ahol a Madrid kétségtelenül jól támadott. Külön tetszik, hogy végre nem csak védekezésre játszott Mou! Bár ő tisztában volt azzal, hogy most nem a legjobb állapotunkba vagyunk, ezért is merte ilyen támadószellemben pályára küldeni a csapatát! Pepe ugyanott folytatja, ahol abbahagyta...
Kép
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2011.08.15. 11:32:13

A túloldal nem igazán érdekel, de magukat csapják be, ha nem látják, hogy nekünk ez egy-igaz, kényszerből fakadóan-de felhozó meccs volt igazából. Egy brutálisan kemény felhozó meccs. Még egyszer: Ezt nyilván nem így szerette volna Pep-pláne hogy a madrid volt az ellenfél-,de hát a felkészülés során sajnos más érdekeknek kellett megfelelni ezúttal.
Viszont ha mindez elaltatja Mourinhot-na, pont ő az, akit ez nem fog-és a madridi szurkolókat, akkor annál nagyobbnak érzik a fülest, amit kaphatnak majd. Még 2-3 hét, és a régi lesz a csapat, ők meg mennek vissza ellenünk bunkerezni.
Rivaldo-A Legnagyobb.
peccerta
Jugador del Barça

2011.08.15. 11:26:55

Stalkyard írta:
peccerta írta: Nem hiszem hogy bárki arcoskodott volna.
Én ezt nem így láttam, de mindegy is. A túloldallal meg nem értem, miért foglalkozol, ha te ennyire elvakult vagy a csapatoddal szemben, ők miért ne lehetnének azok.
Elvakult?

Nem hinném hogy elvakult vagyok,talán csak nem akarom mindenben a rosszat látni ,de attól még reálisan gondolkozom és pontosan tudom,jobb volt a Real stb stb

Viszont ha mi vagyunk jobbak sem nézem le a másik oldalt,de teljesen igazad van: egyszerűen nem kell velük foglalkozni!
Stalkyard
Director del Fútbol

2011.08.15. 11:20:18

peccerta írta: Nem hiszem hogy bárki arcoskodott volna.
Én ezt nem így láttam, de mindegy is. A túloldallal meg nem értem, miért foglalkozol, ha te ennyire elvakult vagy a csapatoddal szemben, ők miért ne lehetnének azok.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
peccerta
Jugador del Barça

2011.08.15. 11:17:04

Stalkyard írta:Azért mi is leszállhatnánk a magas lóról, mert könnyen pofára esés lehet a vége. Nem arról van szó, hogy félek a Real-tól, és nem bízom a csapatomban, de álljanak már hozzá egyesek egy picit több szerénységgel a meccshez. :roll:
Nem hiszem hogy bárki arcoskodott volna.

Éppen arról beszéltünk hogy mi megy a túloldalon...
Még egyszer mondom a lelkesedéssel nincsen gond,de a többi...
pfffff

Visszaolvastam 5:0 ig ,nem igazán tudok olyat mondani mint amiket a túlparton most szövegelnek.

Mindjárt jön majd (és ha a bíró megadja azt a 113 büntetőt stb stb)

Persze nem lesz semmilyen gála meccs,nyerjünk egy góllal és építkezhetünk tovább.
Gálázni majd ősszel kell bár én személy szerint most is el tudnám viselni:)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.08.15. 11:11:39

Nyilván más lesz a szerdai meccs, miután már a kezdőrúgás előtt előnyben vagyunk!De azért azt ne felejtsük el látszik, hogy jóval stabilabban játszik a Real!És persze nálunk játszani fog pár világbajnok, de nem beszélhetünk teljes dominanciáról!Azért az elmúlt meccseken "mindössze" 1-szer tudtunk nyerni a Real ellen!Nem hiszem, hogy pont most szerdán parádéznánk!Persze ne így legyen, s kényelmesen nyerjük meg a kupát, de azért a világ egyik legjobb edzője ül a padon a fővárosban, s ők is készülnek!
Kép
Kép
Kép
Stalkyard
Director del Fútbol

2011.08.15. 11:10:53

Azért mi is leszállhatnánk a magas lóról, mert könnyen pofára esés lehet a vége. Nem arról van szó, hogy félek a Real-tól, és nem bízom a csapatomban, de álljanak már hozzá egyesek egy picit több szerénységgel a meccshez. :roll:
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
peccerta
Jugador del Barça

2011.08.15. 11:06:17

Barcaman1993 írta:A tegnapi meccsen a várt játék történt. Sajnos el kell ismerni a Real sokkal többet tett a győzelemért, de szerencsére nem sikerült nekik. Igazából 1 dolgot nem értek. Az OK, hogy esetleg a legelején megleptek minket azzal, hogy ilyen támadólag léptek fel, de a második játékrészben szintén nem uraltuk a labdát. Pedig hátul és a középpályán passzolgatással simán visszavehettük volna a lendületüket. Erre mihelyt hozzánk került a labda az ember azt látta, hogy rögtön a Realhoz kerül. Nem játszottuk a saját játékunkat és ezt nem értem, hogy miért? Főleg Xavi és Piqué beállása után. Alexis pozitívum, de a nagyon kijött az, hogy milyen a kp-nk egy Xavival, vagy egy Thiagoval.
Egy totálisan felbolygatott,edzetlen csapat volt a pályán.
Persze hogy semmi nem működött,az lett volna a csoda ha müxik :o

Alig fociztunk mégis eljöttünk egy x el és szerdára egy más Barca fog kifutni ebben biztos vagyok!

Nem leszünk sokkal edzettebbek,de Gardiola "akosabban" fogja összerakni a csapatot és talán a sérültek is visszatérhetnek a kezdőbe és persze gyenge 1000 00 ember fogja Őket buzdítani...

Azért más lesz a képlet :lol:

Hogy Pep ezt a csapatot meg merte húzni.

Emelem kalapom előtte...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára peccerta 2011.08.15. 11:11:20-kor.
ab1daL
Director del Fútbol

2011.08.15. 11:02:17

peccerta írta:Megcsapjuk Őket a Nou campban meg hasonlók.
u
Jézusom
Magas lóról lehet nagyot esni. :lol:
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
peccerta
Jugador del Barça

2011.08.15. 11:01:16

Enjoy írta:
peccerta írta:A túloldalon már behúzták a szerdai meccset is :o

Nagyon lelkesek a kollégák......
Szomorú csütörtök reggelük lesz :lol:
Nem lesz az olyan sima nekik, mint volt a tegnapi, de hát akkor sem sikerült megverni minket :)

Tegnap amúgy többet volt náluk a labda, de ugye "a labdabirtoklás nem jelent semmit", "a focit gólra játszák"...stb sablonszöveget le lehetne nyomni nekik, amit hozzánk csaptak jó-pár alkalommal :D

Kész kabaré amit művelnek,még mindig nem fogták fel hogy milyen Barcával játszottak és mi vár rájuk a következő meccsen.
Természetesen a lelkesedésükkel nincsen semmi gond,de kicsit reálisabban is gondolkodhatnának.

Megcsapjuk Őket a Nou campban meg hasonlók.
u
Jézusom
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.08.15. 10:58:56

A tegnapi meccsen a várt játék történt. Sajnos el kell ismerni a Real sokkal többet tett a győzelemért, de szerencsére nem sikerült nekik. Igazából 1 dolgot nem értek. Az OK, hogy esetleg a legelején megleptek minket azzal, hogy ilyen támadólag léptek fel, de a második játékrészben szintén nem uraltuk a labdát. Pedig hátul és a középpályán passzolgatással simán visszavehettük volna a lendületüket. Erre mihelyt hozzánk került a labda az ember azt látta, hogy rögtön a Realhoz kerül. Nem játszottuk a saját játékunkat és ezt nem értem, hogy miért? Főleg Xavi és Piqué beállása után. Alexis pozitívum, de a nagyon kijött az, hogy milyen a kp-nk egy Xavival, vagy egy Thiagoval.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Enjoy
Capitá del Barça

2011.08.15. 10:57:41

peccerta írta:A túloldalon már behúzták a szerdai meccset is :o

Nem lesz az olyan sima nekik, mint volt a tegnapi, de hát akkor sem sikerült megverni minket :)

Tegnap amúgy többet volt náluk a labda, de ugye "a labdabirtoklás nem jelent semmit", "a focit gólra játszák"...stb sablonszöveget le lehetne nyomni nekik, amit hozzánk csaptak jó-pár alkalommal :D
Kép
peccerta
Jugador del Barça

2011.08.15. 10:53:18

A túloldalon már behúzták a szerdai meccset is :o

thebrutalman
Barça C

2011.08.15. 10:52:51

Szerintem jó ez a döntetlen nekunk!Kimondottan tetszett nekem is alexis jateka csak igy tovabb kozéppály hátvéd hiányzott az tény!Meg az a Villa góól agyon röhögtem azon magamat!
Atomot Nekik!
Jugador del Barça

2011.08.15. 10:34:34

MessiFan írta:A cikkben nincs a meccs legjobbja. Pedig az Valdés. Rengetegszer megmentette a védők seggét. Aki egyedül csinált valamit a védelemnél az Alves és Mascherano, de ők is sok labdát adtak el.. Messinél nagyon nem kóser, hogy nem jár vissza segíteni a középpályának, hanem ott ácsorog és várja a megváltást. Villa és Sánchez játéka nekem kifejezetten tetszett. Villa gólja esélyes lesz majd Januárban az puskás díjra :P. Sánchez pedig 3x úgy megszívatta a védőket hogy öröm volt nézni. Ráadásul mindig ott volt hátul segíteni Alveséknek. Nagyon gyorsan beilleszkedett. Remek igazolás.

A visszavágón egy normális védelmet szeretnék látni egy normális középpályával. Abidal remélem összekapja magát. Iniesta meg egyedül nem sokat ért, pedig ő volt a második legjobbja a meccsnek. Ha a visszavágón Busi, Ini, Xavi és Messi ott lesz középen, akkor nem fogunk így járni mint az első félidőben SZERINTEM. Sánchez meg jó ott a kezdőben :D
A Sport szerint Messi végig rosszulléttel, hányingerrel küszködve játszott a meccsen, sőt előző nap lázas is volt: http://www.totalbarca.com/2011/news/mes ... more-85130

Ha ez igaz, akkor ennek tükrében kifejezetten megsüvegelendő a tegnapi teljesítménye.

Egyébként meg ilyen esetekre is kell majd Alexis.
lui1698
Llegenda del Barça

2011.08.15. 10:30:22

Vito írta:na nem rajta múlt és úgy érzem, hogy ami késik, az nem múlik.
Ezt én is így gondolom, írtam is a meccs alatt.
Nem egyszer érkezik úgy, mint a gyorsvonat és egyáltalán nem érdekli, hogy embert talál vagy labdát. Eddig szerencséje volt, de....
Nem engedném pályára max. szájkosárral, pórázon meccs előtt 2 nappal, hogy lehugyozza a kapufát meg megugassa a mesterét. Aztán vissza a ketrecbe.

Meccsről annyi, hogy tökéletes ez az eredmény, ha azt nézzük, hogy gyakorlatilag pár napja még a seggüket áztatták a srácok, tegnap meg már a Bernabeu-ban kellett meccselni a Real-lal.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.08.15. 10:22:12

A cikkben nincs a meccs legjobbja. Pedig az Valdés. Rengetegszer megmentette a védők seggét. Aki egyedül csinált valamit a védelemnél az Alves és Mascherano, de ők is sok labdát adtak el.. Messinél nagyon nem kóser, hogy nem jár vissza segíteni a középpályának, hanem ott ácsorog és várja a megváltást. Villa és Sánchez játéka nekem kifejezetten tetszett. Villa gólja esélyes lesz majd Januárban az puskás díjra :P. Sánchez pedig 3x úgy megszívatta a védőket hogy öröm volt nézni. Ráadásul mindig ott volt hátul segíteni Alveséknek. Nagyon gyorsan beilleszkedett. Remek igazolás.

A visszavágón egy normális védelmet szeretnék látni egy normális középpályával. Abidal remélem összekapja magát. Iniesta meg egyedül nem sokat ért, pedig ő volt a második legjobbja a meccsnek. Ha a visszavágón Busi, Ini, Xavi és Messi ott lesz középen, akkor nem fogunk így járni mint az első félidőben SZERINTEM. Sánchez meg jó ott a kezdőben :D
Válasz küldése