2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ezért vagyunk mi a LEGNAGYOBBAK mert egy classicon is elég ennyi....Tocy írta:Nem, csak egyszerűen jobbak voltak, mit nem lehet ezen megérteni? Messi gólja igenis Fortunáé volt, bár Alonsonál is vállalt szerepet...az meg megint csak Fortuna, hogy a Real a rengeteg helyzetéből csak 2 gólt tudott rúgni, és nem mondjuk 5-öt. Miközben nekünk két lövés, két gól...
Értem mit akarsz mondani, de te látszólag nem akarod érteni azt, amit én. Szóval nem is vitatkozom veled. Dugd a homokba a fejed, és élvezd ki a csodálatos második gólunkat, valamint a 2 percenként érkező reál helyzeteket.peccerta írta:
Áruld már el nekem kin múlott?
Nem a barca játszott? most jön az hogy Fortuna rúgott helyettünk 2 őt vagy mit szeretnél?:)
Itt visszaolvasva mindenki ócsárolta Villa-t most mit mondtok ,biztos véletlenül megtette ezt a csavarást vagy mi fog következni?
Igazad van, de sok jelentősége nincs. Ez volt Sánchez első tétmeccse, ha beilleszkedik, akkor sokkal többre lesz képes. A Madrid kb. a legerősebb kezdőjével jött, még Guardiola képes lesz ennél sokkal erősebb kezdőt is pályára küldeni, főleg Fabregas érkezése után.Stalkyard írta:Az van itt, hogy r.ohadtul nem rajtunk múlt, hogy megvernek-e vagy sem, és iszonyat mákkal döntetlenre "mentettünk" egy olyan meccset, amin szó szerint odaszögeztek minket a kapuhoz, annyira erőtlenek és gyatrák voltunk. Tényleg, nem is értem, miért nem járok örömtáncot.
Áruld már el nekem kin múlott?Stalkyard írta:Az van itt, hogy r.ohadtul nem rajtunk múlt, hogy megvernek-e vagy sem, és iszonyat mákkal döntetlenre "mentettünk" egy olyan meccset, amin szó szerint odaszögeztek minket a kapuhoz, annyira erőtlenek és gyatrák voltunk. Tényleg, nem is értem, miért nem járok örömtáncot.peccerta írta: Ezt senki nem mondta és nem is várja el,deeeeeeee ahelyett hogy örülnénk annak ami történt máris temetünk,holott egy állítólag bomba erős Realt 10 perc játékkal két vállra fektettünk.Akkor miért is ez a nagy gyászmenet?
Ki mondta hogy nem voltak jobbak?SENKI!
És akkor mi van?
Hazai csapat ,állítólag a világ legjobbja és szenvednek meret sosem fognak legyőzni minket még cserecsapattal sem.
Neked ez nem jó érzés vagy rossz fanclubban vagyok vagy nem is értem mi van itt.
Az van itt, hogy r.ohadtul nem rajtunk múlt, hogy megvernek-e vagy sem, és iszonyat mákkal döntetlenre "mentettünk" egy olyan meccset, amin szó szerint odaszögeztek minket a kapuhoz, annyira erőtlenek és gyatrák voltunk. Tényleg, nem is értem, miért nem járok örömtáncot.peccerta írta: Ezt senki nem mondta és nem is várja el,deeeeeeee ahelyett hogy örülnénk annak ami történt máris temetünk,holott egy állítólag bomba erős Realt 10 perc játékkal két vállra fektettünk.Akkor miért is ez a nagy gyászmenet?
Ki mondta hogy nem voltak jobbak?SENKI!
És akkor mi van?
Hazai csapat ,állítólag a világ legjobbja és szenvednek meret sosem fognak legyőzni minket még cserecsapattal sem.
Neked ez nem jó érzés vagy rossz fanclubban vagyok vagy nem is értem mi van itt.
Ezt senki nem mondta és nem is várja el,deeeeeeee ahelyett hogy örülnénk annak ami történt máris temetünk,holott egy állítólag bomba erős Realt 10 perc játékkal két vállra fektettünk.Akkor miért is ez a nagy gyászmenet?Stalkyard írta:Nem temetkezik senki, egyszerűen tisztáztuk a tényt, hogy jobb volt a Real. Egy fórumon nem értem, hogy ezt miért ne lehetne megbeszélni, beszélgetni róla. Vagy vegyük fel a szemellenzőnket, és mondjuk azt, hogy megint mi voltunk a jobbak, és csak mákjuk volt?peccerta írta:Jobb volt a Madrid és akkor mi van??????????
Elvárható egy hazai csapattól nem?????????????????????????????????
Kész vicc ami itt folyik,ahelyett hogy örülnénk,megint temetkezünk:)
10 percet fociztunk és azt sem tudták hol vannak.........
Ennyi elég volt és ajánlanám mindenki figyelmébe ,amikor messi szabadot rúgot egy sort nevetett,kb ennyire tartja a nagy realt...
Iniesta el volt veszve a középpályán egyes-egyedül. Cesc érkezése után viszont nem aggódnék. Egy Ini-Cesc-Sergio kp szerintem nagyon is működőképes lesz Xavi nélkül is a későbbiekben (ami remélem még soká lesz, leinkább soha...)Balinho írta:Összességében nézve szerintem sok dolog miatt aggasztó volt ez a mai meccs. Egyfelől Xavi nélkül továbbra is halottak vagyunk középen. ...
Messi meg majd Inivel és a maestroval közösbe megoldja szerdán.
Így van! Dugjuk homokba a fejünket!peccerta írta:Jobb volt a Madrid és akkor mi van??????????
Ennyi elég volt és ajánlanám mindenki figyelmébe ,amikor messi szabadot rúgot egy sort nevetett,kb ennyire tartja a nagy realt...
Nem temetkezik senki, egyszerűen tisztáztuk a tényt, hogy jobb volt a Real. Egy fórumon nem értem, hogy ezt miért ne lehetne megbeszélni, beszélgetni róla. Vagy vegyük fel a szemellenzőnket, és mondjuk azt, hogy megint mi voltunk a jobbak, és csak mákjuk volt?peccerta írta:Jobb volt a Madrid és akkor mi van??????????
+1.ferninho írta:na ez a nap is eljött, amikor szerintem egyértelműen kijelenthető, hogy a Real jobb volt a Barcánál.
Csak sajnos ami a legfontosabb ez az eredményben nem mutatkozott meg...
és a helyzetkihasználás nálatok szenzációs volt, fordítva ez nem mondható el... pedig most akár ki is lehetett volna tömni titeket, nagyon ingatag volt ez a védelem..... nagyon hiányzott nálatok Puyol.
Hogy szrrá verjük őket vagy sem, azt nem tudom, de azt igen, hogy ha még így se ment nekik, az nekünk csak jót jelent. Nagyszerű esélyeink vannak a kupára.bali 15 írta:Valami k--va nagy mázlink van. Szerencse, hogy ilyen bénák voltak néha kapu előtt. Benzema nagyon jó volt.
A Nou Campba péppé verjük őket.