Spanyol Kupa & Szuperkupa

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2011.08.15. 00:44:48

Különben meg kb. ilyesmi játékot lehetett várni, a mi csapatunk még messze nincs készen, a madrid viszont lényegében erre a meccsre is készült már régóta. Ma mondjuk egy Valencia ellen is hasonló lehetett volna a játék képe. A döntetlen remek, a két gól szintén, de a legnagyobbat akkor nyerhetjük, ha e meccs alapján madridék úgy hiszik, ezen túl bátran felvállalhatják a támadójátékot ellenünk...De ilyen nem lesz, egy már kész Barca ellen ugyanaz a bunker lesz kb...
Rivaldo-A Legnagyobb.
peccerta
Jugador del Barça

2011.08.15. 00:38:43

Tocy írta:Nem, csak egyszerűen jobbak voltak, mit nem lehet ezen megérteni? Messi gólja igenis Fortunáé volt, bár Alonsonál is vállalt szerepet...az meg megint csak Fortuna, hogy a Real a rengeteg helyzetéből csak 2 gólt tudott rúgni, és nem mondjuk 5-öt. Miközben nekünk két lövés, két gól...
Ezért vagyunk mi a LEGNAGYOBBAK mert egy classicon is elég ennyi....
Ezért vagyok büszke hogy 20 éve ennek a csapatnak drukkolok,megértem már mindent,ne hogy azt gondold,mindig így volt hát nem volt így...
Rengeteg olyan meccsünk volt velük amikor partyban voltunk de egy h...e gól ellenünk volt vagy a bírók stb stb.Ami most van a realnal az nálunk is ment,de jött PEP és a srácok és minden megváltozott és ez itt a fontos és persze hogy most is mi vagyunk előbbre..MOU ide vagy oda nem bír PEP team-mal.

És nem vitázom,egyáltalán nem!
Beszélgetek és próbálom megértetni hogy ez a csapat jó így vagy úgy,de jó,temetni meg végképp nem kell!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára peccerta 2011.08.15. 00:46:42-kor.
Stalkyard
Director del Fútbol

2011.08.15. 00:36:49

peccerta írta:
Áruld már el nekem kin múlott?

Nem a barca játszott? most jön az hogy Fortuna rúgott helyettünk 2 őt vagy mit szeretnél?:)
Itt visszaolvasva mindenki ócsárolta Villa-t most mit mondtok ,biztos véletlenül megtette ezt a csavarást vagy mi fog következni?
Értem mit akarsz mondani, de te látszólag nem akarod érteni azt, amit én. Szóval nem is vitatkozom veled. Dugd a homokba a fejed, és élvezd ki a csodálatos második gólunkat, valamint a 2 percenként érkező reál helyzeteket.

Végszóként: egyáltalán nem temetem a csapatot, egyszerűen nem örülök túlságosan, ami egy ilyen meccs után szerintem érhető. Nem számítottam sokkal jobb játékra, ennek ellenére nem örülök. Ennyi. Túl kell ezen lépni, folytatni a felkészülést, és szerdán a régi arcunkat kell mutatni. Vagy legalább a 70%-át.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
JanPieterzoon
Jugador del Barça

2011.08.15. 00:35:21

Stalkyard írta:Az van itt, hogy r.ohadtul nem rajtunk múlt, hogy megvernek-e vagy sem, és iszonyat mákkal döntetlenre "mentettünk" egy olyan meccset, amin szó szerint odaszögeztek minket a kapuhoz, annyira erőtlenek és gyatrák voltunk. Tényleg, nem is értem, miért nem járok örömtáncot. :roll:
Igazad van, de sok jelentősége nincs. Ez volt Sánchez első tétmeccse, ha beilleszkedik, akkor sokkal többre lesz képes. A Madrid kb. a legerősebb kezdőjével jött, még Guardiola képes lesz ennél sokkal erősebb kezdőt is pályára küldeni, főleg Fabregas érkezése után.

Szóval nem volt szép meccs, jobb volt a Madrid, de ennek ellenére valószínűtlen, hogy övék lesz a kupa, és a későbbiekben 100%-ig biztos vagyok benne, hogy sokkal-sokkal nehezebb dolguk lesz.

Igazándiból nem is bánom, hogy most az első meccsen jött ez a kisebb pofon, főleg úgy, hogy az eredmény Mourinhoék számára kedvezőtlen ;)
Tocy
Director del Fútbol

2011.08.15. 00:33:52

Nem, csak egyszerűen jobbak voltak, mit nem lehet ezen megérteni? Messi gólja igenis Fortunáé volt, bár Alonsonál is vállalt szerepet...az meg megint csak Fortuna, hogy a Real a rengeteg helyzetéből csak 2 gólt tudott rúgni, és nem mondjuk 5-öt. Miközben nekünk két lövés, két gól...
peccerta
Jugador del Barça

2011.08.15. 00:32:22

Stalkyard írta:
peccerta írta: Ezt senki nem mondta és nem is várja el,deeeeeeee ahelyett hogy örülnénk annak ami történt máris temetünk,holott egy állítólag bomba erős Realt 10 perc játékkal két vállra fektettünk.Akkor miért is ez a nagy gyászmenet?

Ki mondta hogy nem voltak jobbak?SENKI!
És akkor mi van?
Hazai csapat ,állítólag a világ legjobbja és szenvednek meret sosem fognak legyőzni minket még cserecsapattal sem.

Neked ez nem jó érzés vagy rossz fanclubban vagyok vagy nem is értem mi van itt.
Az van itt, hogy r.ohadtul nem rajtunk múlt, hogy megvernek-e vagy sem, és iszonyat mákkal döntetlenre "mentettünk" egy olyan meccset, amin szó szerint odaszögeztek minket a kapuhoz, annyira erőtlenek és gyatrák voltunk. Tényleg, nem is értem, miért nem járok örömtáncot. :roll:
Áruld már el nekem kin múlott?

Nem a barca játszott? most jön az hogy Fortuna rúgott helyettünk 2 őt vagy mit szeretnél?:)
Itt visszaolvasva mindenki ócsárolta Villa-t most mit mondtok ,biztos véletlenül megtette ezt a csavarást vagy mi fog következni?
Stalkyard
Director del Fútbol

2011.08.15. 00:29:08

peccerta írta: Ezt senki nem mondta és nem is várja el,deeeeeeee ahelyett hogy örülnénk annak ami történt máris temetünk,holott egy állítólag bomba erős Realt 10 perc játékkal két vállra fektettünk.Akkor miért is ez a nagy gyászmenet?

És akkor mi van?
Hazai csapat ,állítólag a világ legjobbja és szenvednek meret sosem fognak legyőzni minket még cserecsapattal sem.

Neked ez nem jó érzés vagy rossz fanclubban vagyok vagy nem is értem mi van itt.
Az van itt, hogy r.ohadtul nem rajtunk múlt, hogy megvernek-e vagy sem, és iszonyat mákkal döntetlenre "mentettünk" egy olyan meccset, amin szó szerint odaszögeztek minket a kapuhoz, annyira erőtlenek és gyatrák voltunk. Tényleg, nem is értem, miért nem járok örömtáncot. :roll:

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.08.15. 00:25:31

Jobb volt a Madrid, el kell ismerni. Viszont semmiképp sem temetném a csapatot, nincs rá ok. Most épp fordítva volt, mint ahogy szokott lenni. Én egyébként kb ezt vártam tőlünk, sőt azon sem lepődtem volna meg, ha kikapunk, így pár nap edzéssel. Szerintem szerdára MÁR sokkal jobbak leszünk. Remélhetőleg Busival és Xavival a középpályán, és Piquével a védősorban.

Meglesz ez a kupa, érzem. Visca el Barcaaaa!
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
peccerta
Jugador del Barça

2011.08.15. 00:25:25

Stalkyard írta:
peccerta írta:Jobb volt a Madrid és akkor mi van??????????
Elvárható egy hazai csapattól nem?????????????????????????????????

Kész vicc ami itt folyik,ahelyett hogy örülnénk,megint temetkezünk:)

10 percet fociztunk és azt sem tudták hol vannak.........
Ennyi elég volt és ajánlanám mindenki figyelmébe ,amikor messi szabadot rúgot egy sort nevetett,kb ennyire tartja a nagy realt...
Nem temetkezik senki, egyszerűen tisztáztuk a tényt, hogy jobb volt a Real. Egy fórumon nem értem, hogy ezt miért ne lehetne megbeszélni, beszélgetni róla. Vagy vegyük fel a szemellenzőnket, és mondjuk azt, hogy megint mi voltunk a jobbak, és csak mákjuk volt?
Ezt senki nem mondta és nem is várja el,deeeeeeee ahelyett hogy örülnénk annak ami történt máris temetünk,holott egy állítólag bomba erős Realt 10 perc játékkal két vállra fektettünk.Akkor miért is ez a nagy gyászmenet?

És akkor mi van?

fcb4ever
Jugador d'estrella

2011.08.15. 00:23:39

Balinho írta:Összességében nézve szerintem sok dolog miatt aggasztó volt ez a mai meccs. Egyfelől Xavi nélkül továbbra is halottak vagyunk középen. ...

Messi meg majd Inivel és a maestroval közösbe megoldja szerdán.
Iniesta el volt veszve a középpályán egyes-egyedül. Cesc érkezése után viszont nem aggódnék. Egy Ini-Cesc-Sergio kp szerintem nagyon is működőképes lesz Xavi nélkül is a későbbiekben (ami remélem még soká lesz, leinkább soha...)
utóbbi mondat: :D erről van szó
Més que un club.
Varatrix
Director del Fútbol

2011.08.15. 00:23:13

Ennyi elég volt és ajánlanám mindenki figyelmébe ,amikor messi szabadot rúgot egy sort nevetett,kb ennyire tartja a nagy realt...
Így van! Dugjuk homokba a fejünket! \:D/
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Stalkyard
Director del Fútbol

2011.08.15. 00:20:46

Nem temetkezik senki, egyszerűen tisztáztuk a tényt, hogy jobb volt a Real. Egy fórumon nem értem, hogy ezt miért ne lehetne megbeszélni, beszélgetni róla. Vagy vegyük fel a szemellenzőnket, és mondjuk azt, hogy megint mi voltunk a jobbak, és csak mákjuk volt?

Tocy
Director del Fútbol

2011.08.15. 00:19:57

No, hát az eredmény ránk nézve hízelgő nagyon, Pep alatt még sosem fociztak le minket ennyire. Szinte 2percenként veszélyhelyzet volt a kapunk előtt, a Madrid játéka szerintem csúcsforma-közeli volt, kivéve a helyzetkihasználást. Mi azt hoztuk, amit lehetett várni, főleg a védelem elképesztő hibákat csinált, Abidal-Alves förtelem, de Masherano is. Keita egy közepest hozott, Iniesta kimondottan jó volt, valamint Pedro. Alexis egyénileg kiemelkedően jó, szerintem okos döntés volt a kezdőbe tenni, csapatjátékról pedig nem lehet véleményt mondani, mindenesetre inkább felfele lógott ki a csapatból, sokat védekezett, néha talán túl agresszívan. Valdes egy állat. Azt látni kell, hogy tényleg kb 50%on játszottunk, egy sima rövidpasszos szabadrúgásból eladtuk a labdát, hát ezeken mindenképp javítani kell szerdáig. Előnyünk a 2 rúgott gól, egy 1-1-es eredménnyel akár tovább is mehetünk, de azért meg kell próbálni megnyerni. Messinek és a védelemnek sokat kell javulnia, többiekkel nagy gond nem volt, hátulról szinte fel sem jött a labda, ezért nem is lehet róluk igazán véleményt formálni. Visca el Barca!
Atlantis
Capitá del Barça

2011.08.15. 00:19:38

lluisllach89 írta:
Persze mondom ezt úgy hogy a nyilatkozatot még nem hallottam :D
az még egy jó kör lesz majd... :D
fcbarca0827
Director del Fútbol

2011.08.15. 00:19:12

Az eredményt kivéve beigazolódott amit vártam. (2:1-et tippeltem.) Reméltem, hogy egy ilyen Szuperkupás meccsen nem a beállunk védekezni és kontrázunk lesz a Real játéka, hanem elkezdenek foci. Megtörtént és jó volt nézni. Bár azért egy-két szabálytalanságtól hánynom kellett volna, Pepét, már réges rég eltiltottam volna a futballtól és elküldtem volna K1-ezni.

Egy biztos, többször le fogok ülni Real meccset is nézni, ha szép focira fog fájni a fogam.

Mi elég szutyokmód játszottunk, de ez is elég volt egy X-re. 100%-os helyzetkihasználás? :lol: 8)

Egy dolog nagyon érdekel. Meccs közben és a végén sem mutattak statisztikát. Mondja meg nekem valaki, hogy mennyi volt a labdabirtoklás aránya. Köszipuszi előre is.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
peccerta
Jugador del Barça

2011.08.15. 00:18:46

Jobb volt a Madrid és akkor mi van??????????

Atlantis
Capitá del Barça

2011.08.15. 00:18:42

Én ezt a meccset inkább 3:2nek éreztem(madridnak). Bőven megvolt a lehetőségük gólt rúgni, ha higgadtabbak az utolsó passzoknál/befejezéseknél, akkor behúzhatták volna. Nálunk sok volt a pontatlanság ami talán az idegességnek köszönhető és a Madrid meglepően aktív támadójátékának.
A második félidőben viszont sajna megint nagyon előjött a favágó stílus, ennek ellenére mégis talán ez volt az év legélvezhetőbb Barca v Madrid meccse.

A bíró meg sajnos sok rossz döntést hozott mindkét irányba, de ez már igazából nem is meglepő, figyelembe véve a meccs presztizsét, a játékosok lelki állapotát elképesztően nagy nyomás lehet rajtuk minden egyes döntéskor.
kakasugynok007
Capitá del Barça

2011.08.15. 00:16:38

Hogy fikázták a Realt a sport1en :lol: :lol: :lol:
Kép
Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค!
Varatrix
Director del Fútbol

2011.08.15. 00:16:34

Mindamelett, hogy nem tartom jogosnak, örülök a döntetlennek. Egész egyszerűen a Madrid ma jobb volt nálunk. Bár rendesen adtuk alájuk a lovat. Nem tartottuk meg a labdákat, el is adtunk nem keveset. Remélem ez csak idény kezdeti forma. Bízom benne, hogy Nou Campba bizonyítunk. kivételesen megértem ha a madridisták hőzöngenek, és forrnak a levükben. Eltekintve, hogy az előző négy clásicón végig feleslegesen hisztiztek. Amit Váldes művel attól undorodom. Ez a "Més que un club" mottó telibeköpése volt. Hányinger. :oops: Bár az általam sokszor pokolba küldött Pepéhez is lenne egy-két szavam. Khedira sem valami sportszerű, de ő inkább butának tűnik, sem mint rosszindulatúnak.

Valdes: Az incidensét leszámítva jól védett.
Alves: Katasztrofális hányszor mentek el az oldalán. Magához képest bűn rosz volt.
Abidal: Rettenetesen bizonytalan volt. Nem tudta rendesen lekezlni a labdákat.
Keita, Adriano és Mascherano valahova ugyanoda sorolnám őket: Közel nem életük meccse volt, hibáztak ők is, de voltak jó megmozdulásaik is. Középszerű teljesítmény volt a részükről.
Villa: Fantasztikus gólt lőtt Messivel együtt, csak ez menti meg őket a negatív kritikától. Ettől világklasszisok a saját, és csapat gyenge pillanataiban is képesek dönteni.
Alexis: Voltak szép megmozdulásai. Jó látni valakit cselezgetni. Az első meccse volt, ezért nem ér meg többet a dolog, de ennél jócskán többre képes.
Thiago: Neki is voltak pillanatati. Rettenetesen jól tud cselezni ez a srác. Mindenképpen meg kell tartani, de ez neki még méj víz volt. Remélem a bajnokságban sok lehetőséget kap kisebb ellenfelek ellen.

Végül Piqué és Xavi. Az ő magabiztosságuk üdítő színfolt volt a meccsen.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Varatrix 2011.08.15. 00:21:01-kor.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Balinho
Entrenador del Barça

2011.08.15. 00:15:21

Összességében nézve szerintem sok dolog miatt aggasztó volt ez a mai meccs. Egyfelől Xavi nélkül továbbra is halottak vagyunk középen. Thiagonak a gyengébb játéka ellenére is örülök, jelzésértékű azért az irányába, hogy a Szuperkupán kezdhetett. Keitában évek óta nem látok semmit, azon kívül, hogy tűri ha nélkülözve van. Szűrni nem szűr jól, cserébe nyomás alatt eszméletlen hibaszázalékkal játszik, kreatívnak nem kreatív.

A védelemben nagy kérdőjel, hogy elég lesz-e Puyol és Pique. Masch játéka elég instabil volt ma, Abidal meg kb élete egyik leggyengébb meccsét hozta. Adrianotól a hideg futkos a hátamon, előre-hátra gyatra minden meccsén. Nagyon remélem, hogy a szezon döntő többségében Abidal lesz a stay-at-home balbekk.

Ami pozitív az VV jó teljesítménye, valamint Alexis játéka. Igaz, hogy a kezdőcsatárok közül egyedül ő nem lőtt gólt, de eszméletlen harcos, brutál módon támad le, nem ismer elveszett labdát, jó az összjátékban ülnek a cselei, bár az lesz még jobb is. Villanak remélem lendületet ad a bombagólja, Messi meg majd Inivel és a maestroval közösbe megoldja szerdán.
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.08.15. 00:10:23

ferninho írta:na ez a nap is eljött, amikor szerintem egyértelműen kijelenthető, hogy a Real jobb volt a Barcánál.
Csak sajnos ami a legfontosabb ez az eredményben nem mutatkozott meg...

és a helyzetkihasználás nálatok szenzációs volt, fordítva ez nem mondható el... pedig most akár ki is lehetett volna tömni titeket, nagyon ingatag volt ez a védelem..... nagyon hiányzott nálatok Puyol.
+1.

És pozitívat csalódtam Mou-ban már ami a játék képét illeti.

Persze mondom ezt úgy hogy a nyilatkozatot még nem hallottam :D
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
fcb4ever
Jugador d'estrella

2011.08.15. 00:08:42

Többeknél is olvastam, hogy nem érdemeltük meg az eredményt :shock: A Madrid egy nagyszerű csapat, mikor náluk van a labda. De mikor tőlünk indulna meg valaki, annak kampó. Mai meccsen Pepe (sárga SEEEMMM?) - Khedira biztos piros, Xabi Alonso sem biztos, hogy bármely más meccsen megúszná egy sárgával... és ezt látni siralmas, nem a mi játékunk (miközben Alexis meg 2 középpályás játszik a védelemben.)

Játékvezető urat meg kioszthatná bárki, mert a meccs kontrollálásában és levezetésében talán még a kupadöntőbeli impotens sporit is túlszerencsétlenkedte Az eredménynek viszont rohadtmód örülök, Villa gólja omg szintű, és ha a meccs végi csapat lesz a kezdő, felőröljük a Madridot, Piquével (aki ma rohadt elegáns volt :D ) és Xavival meg lesz hozzá a stabilitás. Meg talán Sánchez sem 3 napja ismeri a fiúkat :D :roll:
Més que un club.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2011.08.15. 00:08:04

bali 15 írta:Valami k--va nagy mázlink van. Szerencse, hogy ilyen bénák voltak néha kapu előtt. Benzema nagyon jó volt.
A Nou Campba péppé verjük őket.
Hogy szrrá verjük őket vagy sem, azt nem tudom, de azt igen, hogy ha még így se ment nekik, az nekünk csak jót jelent. Nagyszerű esélyeink vannak a kupára.
Ha megfelelő felkészültséggel kezdtük volna a mai derbit, jó eséllyel hozhattuk volna a győzelmet.
Mourinho amúgy nem bolond, tudta hogy ma meg lehet lépni a támadóbb felfogást...de senki ne gondolja, hogy a maradék meccseken nem a sündisznó taktikát választja.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Robcsyy
Entrenador del Barça

2011.08.15. 00:06:36

ezek az sms-ek... te jó isten. hogy ennyire sötét legyen egy madridista...
Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.
ferninho
Madridista

2011.08.15. 00:05:52

na ez a nap is eljött, amikor szerintem egyértelműen kijelenthető, hogy a Real jobb volt a Barcánál.
Csak sajnos ami a legfontosabb ez az eredményben nem mutatkozott meg...

és a helyzetkihasználás nálatok szenzációs volt, fordítva ez nem mondható el... pedig most akár ki is lehetett volna tömni titeket, nagyon ingatag volt ez a védelem..... nagyon hiányzott nálatok Puyol.
madridista
Válasz küldése