davi10 írta: ↑2021.03.21. 21:56:35
Lentebb írtam, mentünk 4 a 3-ba, és nem passzol, hanem belevezeti a védőkbe.
Elhiszem, hogy igyekszel optimista lenni, de a Dembele-fikázókra is általában csak akkor reagálsz, amikor éppen gólt szerez (ugyanez Busquets-el fordítva) úgy nem nehéz úgy beállítani, hogy igazad van
Nekem ma a szokásosnál önzőbbnek tűnt, lehet nincs igazam. De tökmindegy, hála Istennek, egyelőre elbírja ezt a csapat.
Szerk.: Közben írtál is szépeket Busquets-ről, hagyd is figyelmen kívül ezt a részt
De hogy a 2. hsz-edre is reagáljak kicsit a fogalmakon lovagolva, önzőbbnek tituláltam, nem önzőnek, vannak fokozatok. De amúgy azzal sem értek egyet, hogy egy önző játékos ne tudna örülni más góljának, pláne nem, ha Ő adja a gólpasszt
Dembelé is gyenge ma, ki mondta hogy nem?
Busquets se játszik jól, mondjuk az elmúlt hetekhez képest.
Dembelét meg a legtöbbször megvédem, bárcsak úgy lenne ahogy írod, akkor már lenne 50 gólja
Totàl nincs igazad Dembelével kapcsolatban, pl a Psg ellen sem szerzett gólt, de megvédtem, sőt kb egyedüliként magyaráztam, és álltam bele a játékos értékelő cikkben, amiben konkrétan hazudtak vele kapcsolatban.
Btw, gála van, Dest nagyon megérdemelte ezt a két gólt.
Mondjuk Sociedad is elmehet a fenébe, így lefeküdni nekünk, csak a szokásos.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."