Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem azzal vannak a bajaim vele szemben, hogy mintha nem gondolkozna néha. Belövik jobbról izomból és 20 cm mélyen gondolja majd mellel megoldja a helyett, hogy kirúgná a lelátóra. És persze majdnem megint tizi lett belőle, mert félig kéz volt.
Jó ez a hét hsz-eNovaProspekt írta: ↑2021.04.22. 22:33:17A Szuperliga-effektMessiNeymarSuarez írta: ↑2021.04.22. 22:32:01de így könnyű nyerni ellenünk ha az ellenfél öngólt lő és nekik adják![]()
Szerk.: Messi nem normális ma bmeg, én nem tudom, mi van vele
Akkor azt az 1 gól eltérést negyedjére csak sikerült eltalálni
Nagyon megy ma, jót tett neki a kupagyőzelem. Már az elején vigyorgott, mint a vadalma. Reméljük kitart a szezon végéig. Meg ha marad, akkor azután isNovaProspekt írta: ↑2021.04.22. 22:33:17Szerk.: Messi nem normális ma bmeg, én nem tudom, mi van vele
A Szuperliga-effektMessiNeymarSuarez írta: ↑2021.04.22. 22:32:01de így könnyű nyerni ellenünk ha az ellenfél öngólt lő és nekik adják![]()
Azt hittem csak beinsporton volt ez és 1-2-t írtak, de így könnyű nyerni ellenünk ha az ellenfél öngólt lő és nekik adjákdavi10 írta: ↑2021.04.22. 22:30:31Na visszatért a házi góllövőlista egykori dobogósa, Own Goal
Azt nem tudom figyelte-e valaki, de a spanyol kollégák nem tudták hova tenni, hogy Getafe játékos rakta a labdát a Getafe kapujába, jóazúgy alapon beírtak mindkét csapatnak egy gólt és 2-2 volt az eredményjelzőn egy ideig![]()
Vasvillával kergetném el a csávót, de a gólról nem nagyon tehetett, a sárga meg szabálytalanság se volt...
Annyit nem látok benne, mint te, de örülök egyébként, hogy a Getafe vette kölcsönbe őt, mert az ő fizikális focijukban megtanulhat frankón bunyózni, védekezni is, ami később nekünk hasznunkra válhat. Ez szokott a La Masiás középpályások gyenge pontja lenni, és én unom már nézni, ahogy lemossák a porondról a vézna fiainkat.
Erről szerintem nem tehetett. SR annál inkább.
PR szöveg nélkül nehéz lesz, de egyszerű a képlet, ők éppen nem végeznek aktív sporttevékenységet, tehát vonatkozik rájuk a szabályozás ami mindenki másra. Azt viszont ne kérdezd meg tőlem, hogy az edzőre mi vonatkozik, hogy ő ezalól mentesül.