Nem értem, miről beszéltek. Puig például bekerült a keretbe! RK igenis tud változtatni. Ne legyetek ilyen negatívak.
Amúgy viccet félretéve, döbbenetes, hogy nem ismeri a rotálást. Itt van nálunk Európa egyik legjobb playmakere, kb csak a hátrahúzódó Leo, KDB, Bruno, meg még nagyon esetleg 1-2 nagyobb név, mint mondjuk Reus jobb a posztján, és örülhetünk, hogy legalább a padon lehet. Itt van Pedri, akinél konkrétan nem emlékszem rosszabb játékosra Barca-mezben, sőt még megközelítőleg ilyen rosszra sem (hagyjuk, mi lehet belőle, mert még ha el is fogadom, hogy nagy sztár lesz, akkor is a jelenlegi Barca-kezdő szintet kell nézni, ha a jövőt akarom látni, megnézek valami sci-fit, vagy elmegyek egy tenyérjóshoz), és még pihit sem kap, hogy legalább a limitált játéktudását kitehesse a pályára.
Még csak nem is a koncepció zavar benne. Értem, van egy zsenink, és kell mögé 7-8 biztos oldalpasszos, aki mellett Leonak nem kell védekeznie és megnyerheti egyedül a meccset. Engem az zavar, hogy hétről hétre ezt a borzalmat kell megnéznem, és imádkozni, hogy megtegye az egyetlen hozzájárulását a támadásépítések során, nevezetesen, hogy félreálljon az útból, mert ha beleér, esélytelen a támadás folytatása, olyan szinten lassul le a labda és indul meg visszafelé, hogy egy Crotonéban is nevetséges lenne. A kupadöntőben is mindenki zseniális volt, ő meg zavart kisgyerekként téblábolt a pályán és a legtöbb helyzetünkből gól született, ahol a közelében sem volt a lasztinak. És az még a jobb meccsei közé tartozott...
Busi amúgy remekül felnőtt a kulcspasszokhoz, és minden elismerésem a csávónak, mert meg tudott még újulni ilyen idősen, és ő DJ és Messi közösen mindig befoltozzák az a brutális lyukat a kp-n, amit Pedri kelt. Persze topcsapatok ellen ő sem elég, de most a bajnokságért folytatott küzdelemben Ő, DJ és Messi elviheti a hátán a minden héten gyakorlatilag 10 fővel felálló csapatunkat is. Könnyebb lenne 11 emberrel, de ez van, szerencsére vannak remek játékosaink és zsenijeink is a pályán, és megoldják.
Pedri persze jobb lenne ennél, ha pihenne, de akkor sem lenne Barca-szint. És amúgy ezt szerintem ő is pontosan tudja, legalábbis nekem a viselkedéséből ez jön le.
Roberto Dest helyén egyszer okés rotálni, ha nem állandósul, nincs bajom vele, de valahogy kétlem, be fogja magát "játszani" ugyanolyan mutatott játék alapon mint a Puig vs Pedri eset. Nem mondom, én is kivételezek haverral vagy barátnővel másokkal szemben, de Koeman Barca-edző, és nem szerelmi alapon kell halálba kergetni 3 kiszemelt játékost.
Én amúgy RK-ra majnem jobban haragszom Alena miatt mint Puig miatt, mert ő egy igazi erős modern, gyors középpályás, amilyen nekünk rég volt, illetve DJ az első jó ideje. Rohadt jó volt a Getaféban is eddig amit láttam belőle, megnézem, mit tud ellenünk.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy