2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
A kártyát nem kell "kiváltani"! Egyszerűen befizeted az éves díjat (2011-ben 50-60.000 forint körül volt, nem emlékszem pontosan), majd ha az megérkezik Barcelonába, kérnek tőled mail-ben egy arcképet, és pár héten belül megkapod az arcképes igazolványodat.pageup91 írta:
Illetve ha már ezeket megkérdeztem akkor már ezt is: Nem tudja valaki hogy hogyan kell Barca memberré válni (hivatalos tag a kedvezmények miatt, ez mennyi idő, hol kell megcsinálni stb)
jaj nekünkab1daL írta:Fernando Teixeira Vitienes
Szóval ki választod, hova, milyen kategóriába, mennyiért szeretnél ülni, ezután nyílván bankkártya adatokat meg kell adni, az összeget pedig leveszik róla.pageup91 írta:Hello, Azért írom ide mert nem volt ötletem hogy mihez írjam és ehez kapcsolodik valamennyire.
Szóval szeretnék jegyet vásárolni a Barcelona Real Madrid szuperkupa meccsre csak nem igazán értem hogy hogyan is működik a Barcelona hivatalos oldalán keresztül, mert az az oldal kb annyira segítőkész, mintha egy csigát kérdezgetnék az integrálás szabályairól. Szóval ha valaki vásárolt már jegyet ott neten keresztül magyarázza már el nekem plz hogy pontosan hogyan is megy, (pl hogyan kapom meg jegyet, hogy kell fizetni paypal/ valami más kártya, stbstb)
Illetve ha már ezeket megkérdeztem akkor már ezt is: Nem tudja valaki hogy hogyan kell Barca memberré válni (hivatalos tag a kedvezmények miatt, ez mennyi idő, hol kell megcsinálni stb)
Plz vagy ide a fórumba vagy privát üzenetben küldje el nekem Thx
Igen, igen! Láttam a meccset, hatalmas voltbzozo írta:azért itt megjegyezném hogy ma a futsal csapat lenyomta a királykupában a madridi csapatot 4-3 arányban és megnyerte a kupááát!! VISCA CATALUNA
Megremegett a keze a kicsi szívemnek.Robcsyy írta:http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/ ... l-2074085/![]()
![]()
![]()
látszik, hogy nincsenek hozzászokva az ünnepléshez...