Spanyol Kupa & Szuperkupa
-
- Llegenda del Barça

Sajnos most ezt elbuktuk. BLben kell javítani!
győzött a célfoci. sajnálatos,hogy ilyen indulatok szabadultak el. a végére egyértelműen elfáradt a real. a bl-ben továbbra sem látok 30%-nál több esélyt. jó éjszakát mindenkinek!
ennyi elég is volt az el classicocbol. ez nem foci, ez valami minősíthetetlen .... . murinnyónak gratulálunk h spanyolországba is bevezette a bunkerfutballt!
- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Az Élő Közvetítésekbe, már el is tűnt, szóval:
Volt már olyan a futballtörténelembe, hogy egy csapat 90 perc alatt nem cserél?
Egy Thiago - Villa cserét megnéznék.
Volt már olyan a futballtörténelembe, hogy egy csapat 90 perc alatt nem cserél?

Egy Thiago - Villa cserét megnéznék.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
- margarin
- Jugador del Barça
Alakul a helyzet ez már kezd hasonlítani a jó Barcára:)
A kontrákra kellene nagyon figyelni mert azt nagyon jól csinálják.
A kontrákra kellene nagyon figyelni mert azt nagyon jól csinálják.
19 éves koromig játszottam a Barca csapatában aztán felébredtem:):):)):):
nagyon kár,hogy nem tudtuk begyötörni a gólt itt a második félidőben,pedig lefociztuk a pályáról az ellenfelet.
innentől sajnos már lutri a meccs,főleg ha 11-esek jönnek.
amúgy messi érthetetlen módon sétálgat néha,tologatja ide-oda a labdát,pedig a szélen marcelo ellen lenne esélye.
na mindegy,húzzuk be valahogy.
innentől sajnos már lutri a meccs,főleg ha 11-esek jönnek.
amúgy messi érthetetlen módon sétálgat néha,tologatja ide-oda a labdát,pedig a szélen marcelo ellen lenne esélye.
na mindegy,húzzuk be valahogy.
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Valamit eltalált Pep a szünetben, és ez fontos a Bl-re nézve...Ma dönthet egy kósza beívelés is akár. Mondjuk mi csak azt látjuk, h. gyorsabban járatjuk a zsugát, és sok a mozgás is, de a helyzeteket be kéne lőni...
Rivaldo-A Legnagyobb.
én is ezt látom sajnos,de bízom a kontrákbanozsimiki írta:Madrid szerintem fárad
- ozsimiki
- Adminisztrátor
2.félidőben már tudtunk, jöttek is a helyzetek, Casillas hozza a szintjét, szerencsére Pinto is bemutatott egy nagy védést. Csúnya lett volna ha ilyen 2.félidő után, így dől el a meccsozsimiki írta:harap mindkét csapat, nem tudunk huzamosabb ideig nyomni, egyelőre ez a gond.
FORCA BARCAAA!!!

Hosszabbításban folytatni ezt,és be fogunk gyötörni egy gólt, Madrid szerintem fárad, persze kontrákra nagyon figyelni, igazából 2.félidőben volt kb 2db. Szóval jóval labda biztosabbak vagyunk már, ezt kell folytatni!
FORCA BARCAAA!!!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
HAJRÁ BARCA!!! NYerni KELLL!! akkor összefog törni a Real!!!
-
- Llegenda del Barça
cé a legtöbb meccsen sprintel a labdáért ha üresbe bedobják neki.ozsimiki írta:
még igazat is adnék,ha mi is azt csinálhatnánk amit a Real:), azaz fordított helyzetben lennénk, és lenne szabad terület.
Messit hova futassák? tömörülnek, Cé alázatossága is abba látszik,h szépen sprintel a lasztikért, Messinek 20ad annyi területe sincs. Szóval most nem hiszem,h ilyen alapon lehetne objektívan mércét vonni kettőjük közt.
amikor elkezd bőrözgetni a félpályán, nem jön be és nem fut utána, na azért utálja a legtöbb ember. messi most pontosan ezt csinálja, és ez taktikától függetlenül felkúr..
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Azért pepézik mindenki, mert ha a játékvezető szabályoknak megfelelően vezet-márkútba esett volna murinnyó taktikája. Ettől mondjuk még igaz, h. Messinek össze kell szednie magát.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
még igazat is adnék,ha mi is azt csinálhatnánk amit a Real:), azaz fordított helyzetben lennénk, és lenne szabad terület.Zozzy 5 írta:mindenki pepézik, de engem messi idegesít legjobban a pályán. Cé-ben sokkal sokkal több alázat van. Cé-ben! beszédes.
Messit hova futassák? tömörülnek, Cé alázatossága is abba látszik,h szépen sprintel a lasztikért, Messinek 20ad annyi területe sincs. Szóval most nem hiszem,h ilyen alapon lehetne objektívan mércét vonni kettőjük közt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ozsimiki 2011.04.20. 22:30:12-kor.

- margarin
- Jugador del Barça
Igen ez is egy nagy probléma,eddig inkább ő a vezéregyéniség.Messi nagyon idegesnek látszik.Zozzy 5 írta:mindenki pepézik, de engem messi idegesít legjobban a pályán. Cé-ben sokkal sokkal több alázat van. Cé-ben! beszédes.
19 éves koromig játszottam a Barca csapatában aztán felébredtem:):):)):):
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Piqué előretörései eddig nagy veszélyt rejtegetnek magukban. Mindannyit eladta, és a helyén meg indítgatnak keményen. A kapufánál is ez történt.
Azon nem csodálkozok, hogy nem nekünk van több helyzetünk, mivel nem mi tömörülünk. Jóval magasabb pedig a tempó mint szombaton, harap mindkét csapat, nem tudunk huzamosabb ideig nyomni, egyelőre ez a gond.
Azt érzem, hogy egy pontrúgás fogja eldönteni, nem igen kapott egyik csapat sem még közeli szabadot.
Az én, és a többség sejtése beigazolódott, hogy ez lesz valószínű a legnehezebb klasszikus a 4 közül, illetve a legkiélezettebb is talán. Eléggé izgulok, óriási a drukk bennem is.
Most már 95%ban eldönti az első gól a meccset, úgyhogy nekünk kellene rúgni. Jose bivalypusztaóllal is ki tudna bekkeltetni 30-40percet, szóval hátrányba ne kerüljünk.
FORCA BARCAAA!!!
Azon nem csodálkozok, hogy nem nekünk van több helyzetünk, mivel nem mi tömörülünk. Jóval magasabb pedig a tempó mint szombaton, harap mindkét csapat, nem tudunk huzamosabb ideig nyomni, egyelőre ez a gond.
Azt érzem, hogy egy pontrúgás fogja eldönteni, nem igen kapott egyik csapat sem még közeli szabadot.
Az én, és a többség sejtése beigazolódott, hogy ez lesz valószínű a legnehezebb klasszikus a 4 közül, illetve a legkiélezettebb is talán. Eléggé izgulok, óriási a drukk bennem is.
Most már 95%ban eldönti az első gól a meccset, úgyhogy nekünk kellene rúgni. Jose bivalypusztaóllal is ki tudna bekkeltetni 30-40percet, szóval hátrányba ne kerüljünk.
FORCA BARCAAA!!!

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Az a baj, h. olyan a játék, ahol max találni lehet gólt. Ebben meg nem vagyunk jók. Egy szöglet, egy beívelés, bármi hozhat gólt-mert kidolgozott támadása a madridnak sem volt-nem is lesz továbbra sem.socio66 írta:a madrid sajnos eddig tökéletesen megvalósítja azt,amivel meg lehet minket verni. most lehet mondani,hogy rugdosnak,meg bekkelnek,de ez az egyetlen esélyük és eddig jól csinálják.
ha így játszunk a továbbiakban,nem tudom miből lövünk gólt..
Rivaldo-A Legnagyobb.
1.fi:
durva a meccs,de a real azt játssza,amit kell. volt egy kapufa,viszont az,hogy helyzet nélkül lehoztátok a félidőt... így már azt is el tudom képzelni,hogy az a szombati meccs se 20%-os erőkifejtés volt.
pepét lehoznám a 60. perc környékén,mert 10 emberrel nehéz lesz.
célfocit játszik a real és eddig nagyon bejön. pepnek pedig úgy tűnik,hogy egyre nehezebb motiválni a fiúkat.
sportszerűbb félidőt és jó szurkolást kívánok!
durva a meccs,de a real azt játssza,amit kell. volt egy kapufa,viszont az,hogy helyzet nélkül lehoztátok a félidőt... így már azt is el tudom képzelni,hogy az a szombati meccs se 20%-os erőkifejtés volt.
pepét lehoznám a 60. perc környékén,mert 10 emberrel nehéz lesz.
célfocit játszik a real és eddig nagyon bejön. pepnek pedig úgy tűnik,hogy egyre nehezebb motiválni a fiúkat.
sportszerűbb félidőt és jó szurkolást kívánok!
a madrid sajnos eddig tökéletesen megvalósítja azt,amivel meg lehet minket verni. most lehet mondani,hogy rugdosnak,meg bekkelnek,de ez az egyetlen esélyük és eddig jól csinálják.
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Sajnos mourinho elérte a célját, a játékvezető nem mer fújni. Pepe mit keres még a pályán? De az sem jó, hogy felülünk a provokációnak, és nem a labdával foglalkozunk. ez a portugál egyetlen terve, hogy elterelje a figyelmet a futballról.
Emiatt kevés a mozgás, a sebesség nulla. Saját játékunkkal sima lenne, így nehéz lesz.
Emiatt kevés a mozgás, a sebesség nulla. Saját játékunkkal sima lenne, így nehéz lesz.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Én is nézzem! Ez nem a jó barca játék! Hajrá fiúk!!!