palesz77 írta:Rakitic tenyleg nem kepes egyedul megoldani, de jelenleg sajnos o az egyik legrosszabb formaban levo kozeppalyasunk, o is csak dob a problemakon. Vedekezesben se hozza mar azt, amit megszokhattunk tole, pedig eddig ezzel azert nem szokott gond lenni.
Most nem akarom védeni, de pszichológiai hatás miatt is lehet a rossz forma. (mondjuk nem rosszabb mint a többi így sem,khm, Busi)
Itt van talán két éve, és LE sablon cseréje, teljesítményétől, fáradtságától függetlenül. Nekem kilenne már az a bizonyos ezzel a szereppel. Teljesen mindegy hogy teljesít, őt lecseréli az edzőzsenink.
Ez most mosdatásnak tűnhet, de szerintem ez akkor sem jó dolog, konkrétan el van konyvelve LE-nél 60 perces játékosnak, aztán mindegy milyen a meccs képe, hogy állunk, van e lapja, fáradt e, Rakitic lejön.
Ezek az edzői becsípődések nagyon károsak, és voltak mindig is, minden csapatnál.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."