ha kapnak egy juve,bm,atletico, real négyesből valakit, akkor könnyen kizúghatnak,és csak meglepetés sem lenne
Ha kapnának, de nem fognak, ha meg mégis akkor hajrá
Én amúgy őszintén örülnék ha idén a Juventus nyerne, márcsak Buffon miatt is.
BarcafanTomee : Hát igen..Félelmetes mennyire jól játszottunk, sőt még megkockáztatom tavaly ilyenkor is rengeteg gálameccsünk volt, és ez egy éve volt.
Ez nagyon hiányzik nekem, talán jobban is mint a trófeák vagy trófea esélyesség.
Szomorú nézni, hogy mennyire nyögvenyelős, gyengén játszunk, már szeptember óta, mikor előtte fél évvel oktattak, nem tudom mi lehet az oka, de az biztos hogy Alves nagyon hiányzik a jobbosról, nameg persze a KP formája.
Olyan szituációkat meg már szinte nem is látni idén, ami jellemző volt, hogy KP-ról az MSN valamelyik tagját kiugratták leshatáron és csúnyán bevágta vagy lepasszolta és úgy gól.
Ráadásul elég megnézni 2015 őszét, Messi nélkül is zseniálisan játszott az a csapat, öröm volt nézni, hogy olyan sikeresek voltak egy ekkora játékos kiválása esetén is.Most meg konkrétan ha Messi épp rosszabb napot fog ki és nem menti ki a csapatot meccsenként akkor meg megvan halva a csapat, de van amikor Messi sem elég.
Szerintem nem kéne hatalmas gyökeres változtatás, azonban bizonyos dolgokat minél hamarabb meg kell oldani, ha trófeákat és szép játékot akarunk a közeljövőben.
Elsősorban egy olyan edző aki felrázza a játékosokat és van elképzelése, emellett Iniesta és Alves pótlása, illetve Rakiticé ha gyenge marad.