Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
palesz77 írta:
Már kb. fél éve be akarom próbálni, de egyszerűen nincs rá időm, vagy ha van akkor inkább idei újoncot próbálok be , mivel azt hamarabb le tudom darálni vagy kaszálni. Meg hát ez az őszi felhozatal nagyon erős, nálam nézős a tavalyi újonc drámák közül:soadroli írta:Jólvan, látom nem csak szerintem volt szhar a rész![]()
A Hidat (Bron/Broen) nézzétek ha minőséget akartok, jelenleg a legjobb.
palesz77 írta: Amúgy ez a rész is..
Az 1. évad a legjobb, tehát ha az nem jön be, ne is folytasd.MQuCsabi írta:Abban egyeztünk meg, hogy letolom az első évadot, aztán meglátjuk. Ennyit érdemelnek, amiért ilyen aranyosan megpróbáltak győzködni
Mer jó..MQuCsabi írta:Srácok, ma ketten is nekemjöttek, hogy muszáj néznem a TWD-t. GYőzzetek meg plíz, hogy miért kezdjem el
Slither írta:Pl. úgy hogy:
visca el barca írta:mai vóking dead elég unalmas volt. még csak spoilert sem tudok írni
PCsabi írta: Nem túl nagy ez a kép?
Nem túl nagy ez a kép?Messias2 írta:
Erxy írta:
tenyleg eleg onismetlo a sorozat, de sztem nem is lehet mas fele vinni a sztorit. boldogan elnek egy helyen, jon gonosz, tonkremegy az a biztonsagos hely, egy kis vandorlas es megint ua. elolrol.visca el barca írta:sztem leginkább azért kaszalják sokna a sorozatot, mert unalmas. vagy picsognak benne fél óráig, vagy jönnek a zombik és gyakják őket, ami egy idő után semmi újat nem ad. évadok óta sehova nem halad a történet.