2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Deus írta:GoT
Deus írta:GoT
Gyááááá
balinteer írta:GoT:
balinteer írta:GoT:
Angol felirat van valahol? Azzal megnézném még most, de sehol sincs, mert már mintha leszedték volna.palesz77 írta:Új trónok harca kint a neten. Gyerekek, ez a rész.. Na ezt odatették rendesen szerintem.
Kint van rendes minőségben is?palesz77 írta:Új trónok harca kint a neten. Gyerekek, ez a rész.. Na ezt odatették rendesen szerintem.
Na ez nagyon kellett most nekem (még csak jön le). Eleinte amúgy szkeptikus voltam a sorozattal mert túl népszerű volt és talán a második évad felénél be is szüneteltem, nem tudtam ráhangolódni. Aztán elkezdtem újra... Minden idők legjobb sorozata számomra eddig, pedig láttam nagy produkciókat, Prison Break, Breaking Bad, The Wire, True Detective, stb. Egyszerűen olyan szinten ragadt magával a világa, amit eddig csak a Star Wars tudott elérni nálam. Na de ennyit a nyálról, remélem, jól lesz befejezve a történet, ha valami, ez a sztori megérdemelné. Kicsit kevésnek tűnik a hátralévő a sztori függvényében, bízom benne, hogy nem lesz összecsapva a vége.palesz77 írta:Új trónok harca kint a neten. Gyerekek, ez a rész.. Na ezt odatették rendesen szerintem.
Ha nagyon szépen megkérlek, leirod, hogy mik voltak azok a teóriák, amik a túloldalon elszabadultak? Engem nagyon lázba hoznak az ilyesmik, de sajnos nem találok sehol se ilyetferninho írta:Off
Hogy kapnád be...Messias2 írta:
Ferni, az 1. spoilert inkább ne nyisd meg.![]()
![]()
Rossz napom volt előtte nagyon, ez is közrejátszott, hogy ennyire felhúzott a dolog odaát és tény túlszaladt a dolog nálam, ez nem kérdés, elismerem, de nem a teóriákkal van a bajom, azokat szívesen olvasom, hanem, hogy kiszivárgott minden, a teljes évad és az emberünk elolvasta ezt és kajak leírta telibe, miközben kiderült, hogy elég pontosak azok a dolgok, amik kijöttek az egész évadról.
És pont egy olyan dolgot, ami a sorozat egyik legfontosabb dolga és rakat teória megy róla.
Ja amúgy, hogy hozzászóljak, nagyon adta a rész.
Érdekes egyébként, hogy Sansat mennyien tartják szépnek. Nálam kb. a csúnyácska kategória.bowlinggolyo írta:
Hogy kapnád be...Messias2 írta:
Ferni, az 1. spoilert inkább ne nyisd meg.![]()
![]()
palesz77 írta:Messias2 írta:Ti kit szúrnátok a sorozatból?
csababarca írta:Akkor ennyi erővel Cersei sem csinált semmit, mert nem ő gyártotta a futótüzet, nem ő robbantotta fel, nem ő fogta el a kígyókat, stb...ilyen alapon rá is lehet sütni ezt.
Mindegy, szubjektív dolog ez.