Rég nem voltam már a fórumon, de ehhez a témához nekem is hozzá kell szólnom. Ahogy én látom:
Először is abszurdnak tartom, hogy eljutottunk oda, hogy köztörvényes bűnözőből, egy nőverő vadállatból mártírt lehet csinálni. Nem helyeslem a rendőrök tettét, de a fickót nem tudom sajnálni, olyan dolgokat csinált, amiért egy évszázaddal ezelőtt még simán kötelet adtak volna a legtöbb helyen. Persze nem szabad önkényesen igazságot osztani, de hozzá kell tenni, hogy a liberális demokráciákban az igazságszolgáltatás egy nagy vicc, ezt szerintem nem kell kifejtenem bővebben, aki nincs teljesen vakon, az belátja, hogy így van.
Ami a rendőröket illeti: hibáztak, ez nem kétség. De alapvetően úgy gondolom, rohadt nehéz manapság rendőrnek lenni, a társadalom elvárja a hatékony munkát tőlük, de úgy, hogy a törvény szinte teljesen megköti a kezüket, amivel a bűnözők vissza is élnek, a konkrét eset után pedig még jobban vissza fognak élni, vagyis már éppen azt teszik, kihasználják a helyzetet egy kis fosztogatásra, törésre-zúzásra, balhézásra, verekedésre, gyilkolásra. Én alapvetően egyébként nagyobb szabadságot adnék a rendőröknek, mint amennyit a legtöbb a fejlett országban jelenleg kapnak, cserébe viszont keményebb fizikai és mentális kiképzést kellene kapniuk, és akkor az olyan szintű túlkapásból, mint ez az eset talán kevesebb lenne. De azért az sem lehet, hogy ezentúl kesztyűs kézzel kelljen bánni a bűnözőkkel, és vörös szőnyegen rendőrautóba kísérni őket, semmikép nem szabad ebbe az irányba elmenni.
A rasszizmus...ugye ilyenkor mindig ki kell játszani ezt a kártyát.

Én egyébként nem tartom magam rasszistának, de most egészen vérlázító, amit a feketék csinálnak. Az aktivistáik, de ugyanúgy az ismert sportolóik, celebjeik többsége valósággal uszítja őket a fehérek ellen. Sok agymosott fehér liberális is természetesen beáll hozzájuk a sorba. Így nem tudom mi lesz a vége, ha van esze a fehéreknek, akkor most fogják azt mondani, hogy elég volt, és rendet raknak. Ha nem, akkor abba az egész USA beleremeghet.
Nekünk meg itt Közép-Európában mocskosul tanulni kell abból, ami most ott folyik, mert bizony ide vezet a bevándorlás és a multikulti. Nagyon meg kell gondolni, hogy kiket engedünk be az országba, akik pedig már itt vannak és folyton probléma van velük, még időben helyre kell rakni őket, ha kell, kemény eszközökkel. Ha ehhez ki kell lépnünk az EU-ból, akkor lépjünk ki. Bár én egy erős, összetartó Európát szeretnék, de az EU jelenlegi politikája önpusztító, ha ezt a nyugatiak továbbra sem hajlandók belátni, nincs más megoldás.