MQuCsabi írta: ↑2022.01.06. 10:28:54
Sziasztok,
Két dologban kérnék segítséget:
1. Huaweiről vátozzam Xiaomi telefonra, a Huawei Health app pedig nem működik megfelelően. Nem számol lépést többek között. Ez csak a mostani frissítés hibája vagy lehet valami különleges beállítás, amit meg kell tenni?
Engedélyeztem már mindent, még azt kéri, adjam hozzá a biztonságos appok közé, de azt meg nem találom, hol lehet
2. fontosabb téma: TV csere néz ki mostanában, min múlik, hogy egy TV beolvas-e mondjuk egy nagyobb adathordozót vagy sem? (3 TB) és, hogy meg tudja jeleníteni az égetett feliratokat egy filmben vagy sem?
Köszi szépen
Nem vagyok egy TV szakértő, de: Egy jobb okostévé gond nélkül be kéne olvasson egy 3 TBos adathordozót. Nekem beolvassa a 2TB-seket, de egyszerre 2t is akár. Mondjuk amit 300k-ért lehet kapni az Auchanban, az nem biztos, hogy "jobb" okostévének minősül.

Én Sony párti vagyok, és azon kívül is maximum az LGt tudom ajánlani, ők a legjobbak. Persze van még 1-2 jó gyártó azért.
Nemtom, mit értünk égetett felirat alatt. Lehet, hogy csak én nem ismerem a kifejezést, de számomra az égetett felirat az rajta van a képen, ha akarod, ha nem. Része a képadatoknak, nem tudod változtatni, levenni, odébbrakni. Úgy gondoltam eddig, hogy az égetett felirat ezt jelenti.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila