Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Délelőtt elég borús volt, de most épp süt a nap, és igen kellemes az idő!!! Erre lehet holnap is számítani, azaz nem lesz gatyarohasztó meleg, de focizásra és persze piázásra TÖKÉLETES LESZ!!! NO PARA!!!!Charlie írta:Emberek!
Milyen az időjárás fővárosunkban? Felénk nagyon ratyi, remélem ott nem, és holnapra sem lesz rossz. Bár csak eső ne essen.
C.
bízzunk benne!Ma napközben eleinte a Dunántúlon, majd az ország más részein is egyre többfelé várható eső, zápor, zivatar. Néhol FELHŐSZAKADÁS, JÉGESŐ is várható, zivatarok környezetében viharossá fokozódhat a szél. Délutánra Ny felől csökkeni kezd a felhőzet. Holnap a a hidegfront elhagyja az országot, K-en eleinte még lehet csapadék, majd ott is kisüt nap. Jövő héten szerda körül egy várhatóan kialakuló peremcikon teszi majd esőssé az időt, és a hőmérséklet is igen alacsonyan alakul a csapadékos időben. Szeptember elejétől meleg, nyugodt napok látszanak.
Köszönöm szépen,remélem összejön a dologSilvanus írta:Saviola - Fogalmunk sincs ugye, hogy hogyan fog alakulni az este, de ha netán úgy, hogy már én is lelépek abban az időben, amikor az neked is jó lenne, és persze ha megállom, hogy ne igyak, akkor én nagyon szívesen elviszlek a Népligeti buszpályaudvarra! Ez persze nem fix, de ha más nem, akkor majd én...![]()
Badi - Ejnye-ejnye!!!JÓ tanulást, és sok sikert a vizsgához! Kár, hogy nem jösz!
HOLNAP TALÁLKOZUNK SRÁCOK!!!
ne csináld már Enrique!Enrique írta:Üdv mindenkinek!
Tegnap bejött egy kis gigszer, ami miatt erősen kérdésessé vált a részvételem a holnapi talin...
Miután én hazaértem tegnap BCN-ból, a poggyászom nem volt hajlandó követni, így teljesen árván nem tudom mi lesz velem.
Se ruhám, se cipőm, se mezem... Ha megjön még ma a csomagom, amit sajnos kétlek, ott leszek holnap.
![]()
Még jelentkezem azért.
Enrique