Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
Zsír, találkozunk a gépen akkorzambrotta írta:Igen, 12:45-ös Sky Europe járattal megyünk.El Payaso írta:Holnap 12.45-kor indulsz te is? Mi azzal a géppel megyünk!

Igen, 12:45-ös Sky Europe járattal megyünk.El Payaso írta:Holnap 12.45-kor indulsz te is? Mi azzal a géppel megyünk!zambrotta írta:Sziasztok!
Holnap utazok Barcelonába és szeretnék a hétfői edzésre is kilátogatni a hétvégi meccsen kívül. Meg tudná nekem valaki mondani hogy hány órakor kezdődik?
Holnap 12.45-kor indulsz te is? Mi azzal a géppel megyünk!zambrotta írta:Sziasztok!
Holnap utazok Barcelonába és szeretnék a hétfői edzésre is kilátogatni a hétvégi meccsen kívül. Meg tudná nekem valaki mondani hogy hány órakor kezdődik?

Szerintem valami diákszállót keress, azok szoktak a legolcsóbbak lenni. Én nyáron a tengerparton voltam, szóval ezügyben nem vagyok annyira járatos. Próbálj keresgélni neten, vagy majd jön valaki aki segít.Badi írta:Tudna valaki ajánlani olcső, de kulturált szállást Barcelonában?
előre is köszi
Én nem hiszem, de felesleges is, hacsak nem Te vagy az Atyaúristen (esetleg bérletes) a meccsre sztem már most nem kapsz jeyget, maximum üzérektől 10x-es áron.diccsy írta:A márciusi Barca - Real meccsre szervez valaki utat?
Igen,legalábbis amikor én voltam a meccs másnapján ott edzettek.De belehet látni ott a kerítésen is.Barcaforever írta:Gratulálok Zoli!Örülök a sikerednek.
Már elolvasni is egy élmény.A Nou Campot már nekem is sikerült meghódítanom nem is 1x, de jó lenne végre egy meccsen vagy én még jobban szeretnék egy edzésre kilátogatni.
Zoli az edzésre kell vmit fizetni?A stadion mögött azon a "kis" pályán szokott lenni az edzés?
Van-van. Sok jegy szabadon marad még a meccs előtti 2-3 napban, úgyhogy szerintem biztos tudsz venni, ha esetleg arra kerülne sor, pláne ilyen kisebb csapatok ellen.deffent írta:Szerintetek van arra esély, hogy az ember csak úgy meccsbelépőt vásárol a stadionnál? Elsősorban a "kutyaütő" csapatok elleni hazai bajnokikra gondolok.