2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Szal, semmi esélyem.Z. Iván írta:Nyílt edzést nagyon nehéz elcsípni, mert évente 3-4 alkalommal van kb. Ünnepekkor szokás, mikor ott iskolai szünet van. Tehát legközelebb húsvétkor van arra sansz, hogy lesz.
Egyéb esetben kerítésen túlról lehet szemlélődni, kicsit távolabbról.
és ez mennyi lesz neked cakli-pakli??Nagyimi írta:Üdv!
Márc. 7-én repülünk a márc. 9-i Barca-Villarreal meccsre!!
Jön még valaki?
Köszönöm válaszodathaze71 írta:Az biztos, hogy arról a hétvégéről nem teszik el máskorra (ez nem Magyarország, ahol egy másik meccs miatt halasztgatják a bajnokikat). A kérdés csak az, hogy vasárnap lesz-e vagy szombaton. A hazai meccsek általában akkor kerülnek szombatra, mikor a Bl meccs kedden van. De tavasszal már minden Bl meccs szerdán van, tehát szerintem minden meccs vasárnap lesz. Egyébként a szombati repülőjárat 4 körül van Barcelonában, tehát ha a meccs szombat estére kerülne, akkor is odaértek...
Az biztos, hogy arról a hétvégéről nem teszik el máskorra (ez nem Magyarország, ahol egy másik meccs miatt halasztgatják a bajnokikat). A kérdés csak az, hogy vasárnap lesz-e vagy szombaton. A hazai meccsek általában akkor kerülnek szombatra, mikor a Bl meccs kedden van. De tavasszal már minden Bl meccs szerdán van, tehát szerintem minden meccs vasárnap lesz. Egyébként a szombati repülőjárat 4 körül van Barcelonában, tehát ha a meccs szombat estére kerülne, akkor is odaértek...dav777 írta:Mi 2 héttel korábban megyünk az Espanyol elleni derbirehaze71 írta:Mi is megyünk a Valencia ellen. Jegyet a hivatalos honlapon a meccs előtt egy hónappal lehet foglalni.
A www.sportsemotions.com honlapon elvileg már most is lehet. Meg kell adni a szálloda nevét és oda ingyen kiszállítják a jegyet. Ez kb 20%-al drágább, mint a hivatalos honlapon vagy a helyszínen történő vásárlás és a széket sem tudod kiválasztani. (95-127 Euro)
Mi Clickair-al megyünk. Szombat-szerdai repjegy 80 Euro/fő most (tokkal vonóval). Azt még nem tudom, hogy megvárom-e a jegyrendeléssel a hivatalos honlapot, mert ez egy kiemelt meccs.Szerinted mennyi az esélye annak, hogy a BL és a Copa del rey miatt elteszik onnan a meccset?? Egyedül csak ettől félek
Megkérdezhetem melyik oldalon rendeltél 2 honappal meccs előtt jegyet ? A hivatalos oldalon tuti hogy csak a MEMBER-k rendelhetnek akármikor, "átlagamberek" csak 30 nappal a meccs előtt...El Payaso írta:Mi tavaly voltunk, és mi is neten intéztük a jegyeket, de vagy 2 hónappal előtte, és simán tudtunk rendelni 5 jegyet.
Mi 2 héttel korábban megyünk az Espanyol elleni derbirehaze71 írta:Mi is megyünk a Valencia ellen. Jegyet a hivatalos honlapon a meccs előtt egy hónappal lehet foglalni.
A www.sportsemotions.com honlapon elvileg már most is lehet. Meg kell adni a szálloda nevét és oda ingyen kiszállítják a jegyet. Ez kb 20%-al drágább, mint a hivatalos honlapon vagy a helyszínen történő vásárlás és a széket sem tudod kiválasztani. (95-127 Euro)
Mi Clickair-al megyünk. Szombat-szerdai repjegy 80 Euro/fő most (tokkal vonóval). Azt még nem tudom, hogy megvárom-e a jegyrendeléssel a hivatalos honlapot, mert ez egy kiemelt meccs.
fantasztikus képek,köszi h megosztottad velünk...Stoichkov írta:Sziasztok, megjártuk mi is Barcelonát, 6 napig voltunk kint a barátnőmmel, és az Atletico elleni meccset sikerült megnéznünk. Egy rövid képes beszámoló található itt, nem csak a meccsről, hanem az egész városnézésről:
Jövőre biztos hogy megyünk megint, jó lenne úgy kimenni, hogy a hétvégi bajnoki után még egy hétközi bl meccs is beleférjen...
nagyon szívesen,én énekelni szoktamxatary írta:köszi szépen.
El tudnám képzelni csengőhangnak