2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ezért vettem fel mindkét meccset videóra!!!!Kluivert55 írta:Én is ott voltam a Zaragoza elleni meccsen! Tényleg fantasztikus hangulat volt, bár a 2. félidő nem tetszett már annyira, de megértem, hogy 4-1 után nem volt már olyan iram!
Azét mindenkinek ajánlom, hogy nézzen meg élőben is egy meccset ha lehetősége lesz rá!
A gólok miatt jobb a TV, de tudjátok az igazi élmény megfizethetetlen!!!
Fene a jó dolgotokatLord Dragon írta: Bizonyám
Remélem majd itthonról is látjátok ahogy kinn szurkolunk, én Barca mezben leszek valahol a lelátón, biztos kiszúrtok
:D:D
BizonyámZsobb írta:...Holnap hajnalban a felszállás meg BARCA mezben!
köszi, xatary már elmagyarázta mi a problem:)Lord Dragon írta:Elnézést, igen, az Internet Explorerre gondoltam, nekem ott megoldódott a problémám, sajnálom ha neked nem.hwolves írta:Tom hogy műveletlen vagyok:D de mi az az IE? Feltéve ha nem Internet Explorer, de nekem sajnos azzal sem sikerült..
Elnézést, igen, az Internet Explorerre gondoltam, nekem ott megoldódott a problémám, sajnálom ha neked nem.hwolves írta:Tom hogy műveletlen vagyok:D de mi az az IE? Feltéve ha nem Internet Explorer, de nekem sajnos azzal sem sikerült..
Csak a tagok tudnak minden hazai meccsre jegyet venni neten keresztül előre, a többieknek általában csak 1 hónappal a meccs előtt engedélyezik ezt. Sőt most olvastam, h pl a Rangers elleni meccsre biztonsági okokból csak a tagok vehetnek jegyet neten keresztül, a többiek 15 nappal a meccs előtt vehetik meg a jegyet a jegypénztáraknál és csak névre szóló igazolvánnyal (így tudják ellenőrízni, h ki hol ült, ha balhé van).hwolves írta:Hello, télleg sokat segítettél a leírással csak az a gáz hogy a servicaxia-n ha nem irok tagsági kódot és úgy lépek kapásból tovább, akkor ugyanaz az oldal jön be újra.. magyarul nem történik semmi..a Rangers elleni visszavágóra kéne jegyet szerezni, tudnál segíteni?
Pedig az IE pontosan azt jelentihwolves írta:Tom hogy műveletlen vagyok:D de mi az az IE? Feltéve ha nem Internet Explorer, de nekem sajnos azzal sem sikerült..Lord Dragon írta:Nekem a továbblépek és ugyanaz jön be újra problémára az IE használata jelentette a megoldást
Tom hogy műveletlen vagyok:D de mi az az IE? Feltéve ha nem Internet Explorer, de nekem sajnos azzal sem sikerült..Lord Dragon írta:Nekem a továbblépek és ugyanaz jön be újra problémára az IE használata jelentette a megoldást
Vito írta:még a verdában is nyitva a szájalionelmessi19 írta:http://img523.imageshack.us/my.php?imag ... 217gz7.jpg
Iván egyik régebbi (nem idei) fotója. Vmikor régebben küldte át![]()
PreSas nagy figura![]()
![]()
még a verdában is nyitva a szájalionelmessi19 írta:http://img523.imageshack.us/my.php?imag ... 217gz7.jpg
Iván egyik régebbi (nem idei) fotója. Vmikor régebben küldte át![]()
PreSas nagy figura
hát ja elég kellemes dolog lehet neki ha nekem ez lenne a bajom...barca99 írta:A Samuról még annyit így offba, hogy nem tudja pontosan hány kocsija van...