Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
fantasztikus képek,köszi h megosztottad velünk...Stoichkov írta:Sziasztok, megjártuk mi is Barcelonát, 6 napig voltunk kint a barátnőmmel, és az Atletico elleni meccset sikerült megnéznünk. Egy rövid képes beszámoló található itt, nem csak a meccsről, hanem az egész városnézésről:
Jövőre biztos hogy megyünk megint, jó lenne úgy kimenni, hogy a hétvégi bajnoki után még egy hétközi bl meccs is beleférjen...
nagyon szívesen,én énekelni szoktamxatary írta:köszi szépen.
El tudnám képzelni csengőhangnak
Ezért vettem fel mindkét meccset videóra!!!!Kluivert55 írta:Én is ott voltam a Zaragoza elleni meccsen! Tényleg fantasztikus hangulat volt, bár a 2. félidő nem tetszett már annyira, de megértem, hogy 4-1 után nem volt már olyan iram!
Azét mindenkinek ajánlom, hogy nézzen meg élőben is egy meccset ha lehetősége lesz rá!
A gólok miatt jobb a TV, de tudjátok az igazi élmény megfizethetetlen!!!
Fene a jó dolgotokatLord Dragon írta: Bizonyám
Remélem majd itthonról is látjátok ahogy kinn szurkolunk, én Barca mezben leszek valahol a lelátón, biztos kiszúrtok
:D:D
BizonyámZsobb írta:...Holnap hajnalban a felszállás meg BARCA mezben!
köszi, xatary már elmagyarázta mi a problem:)Lord Dragon írta:Elnézést, igen, az Internet Explorerre gondoltam, nekem ott megoldódott a problémám, sajnálom ha neked nem.hwolves írta:Tom hogy műveletlen vagyok:D de mi az az IE? Feltéve ha nem Internet Explorer, de nekem sajnos azzal sem sikerült..

Elnézést, igen, az Internet Explorerre gondoltam, nekem ott megoldódott a problémám, sajnálom ha neked nem.hwolves írta:Tom hogy műveletlen vagyok:D de mi az az IE? Feltéve ha nem Internet Explorer, de nekem sajnos azzal sem sikerült..
Csak a tagok tudnak minden hazai meccsre jegyet venni neten keresztül előre, a többieknek általában csak 1 hónappal a meccs előtt engedélyezik ezt. Sőt most olvastam, h pl a Rangers elleni meccsre biztonsági okokból csak a tagok vehetnek jegyet neten keresztül, a többiek 15 nappal a meccs előtt vehetik meg a jegyet a jegypénztáraknál és csak névre szóló igazolvánnyal (így tudják ellenőrízni, h ki hol ült, ha balhé van).hwolves írta:Hello, télleg sokat segítettél a leírással csak az a gáz hogy a servicaxia-n ha nem irok tagsági kódot és úgy lépek kapásból tovább, akkor ugyanaz az oldal jön be újra.. magyarul nem történik semmi..a Rangers elleni visszavágóra kéne jegyet szerezni, tudnál segíteni?