Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nyilvánvalóan tud utazni az időben, akárcsak Hiro és Peter. Másik hőstől szedhette a képességetG-Jay írta:Én azt nem értem, hogy Takezo alias Adam az hogyan él még mindig, mert ok hogy a robbanás után regenerálódik, de attól hogy képes ilyesmire még nem halhattalan, szal eljön az öregkor egyszer neki is és a halál nem?? Vagy ezmár más képesség? Tud ő is utazni az időben? Ezeket nem értem!
G.
400 éve mikor Hiroval volt csak regenerálódni tudott. Gondolom azóta megölt pár Hőst és elvette a képességeiket, mint ahogyan azt Sylar tette az első évadban. Ezért Peter az egyetlen aki meg tudja állítani, és ezért próbálja magához csábítani őt, hogy ne ellene legyen, hanem vele. Szerintem.Slither írta:Én azt nem vágom, hogy Adamnek mi köze van a ahhoz a cikkhez, amit Bobb mutatott. Elvileg csak regenerálódni képes, nem? Vagy az időjárást is tudja írányítani?![]()
Ja és a köv rész (4 Months Ago) trailerje: http://www.indavideo.hu/video/Heroes_S2_E08_promo
ezt már nagyon várom.
Végre kezd izgalmas lenni. Az első évad után azt hittem, hogy egy kicsit lényegretörőbb lesz a második. Az az igazság, hogy már az elejétől fogva izgalmakat vártam, amit csak a 7. rész adott meg.Sharkinho írta:Ah mekkora királyság volt ez a Heroes. És a vége![]()
Köszi szépen! Esetleg egy privát üziben vagy MSN-en el tudnád magyarázni melyik programmal és hogyan tudok konvertálni, hogy ne kelljen minden videónál segítséget kérnem?Tim írta:Kluivertinho!
Megcsináltam neked wmw-ben innen letöltheted:http://www.sendspace.com/file/d61j2q
Köszi a segítségeket!barca99 írta:Akkor letöltesz pluszban egy 'flv to avi' konvertert is.Kluivertinho írta:Nekem .avi-ban vagy wmv-ben kéne.Tim írta:Bocs ha valamit félreértek..De miért nem töltöd le a youtube-ról?
Bakker tényleg nagyon durva. Keverednek a szálak. Gondoltam h Takezo nem szállhat ki ilyen egyszerűen. Mi lesz itt még. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.Sharkinho írta:Ah mekkora királyság volt ez a Heroes. És a vége![]()
áh énis most kezdem leszedni már várom nagyon.. mondta haverom is h ez volt eddig legjobb.. uhogy holnap tuti megnézem de lehet még maSharkinho írta:Ah mekkora királyság volt ez a Heroes. És a vége![]()
LetöltödKluivertinho írta:Nekem .avi-ban vagy wmv-ben kéne.Tim írta:Bocs ha valamit félreértek..De miért nem töltöd le a youtube-ról?
Akkor letöltesz pluszban egy 'flv to avi' konvertert is.Kluivertinho írta:Nekem .avi-ban vagy wmv-ben kéne.Tim írta:Bocs ha valamit félreértek..De miért nem töltöd le a youtube-ról?
Nekem .avi-ban vagy wmv-ben kéne.Tim írta:Bocs ha valamit félreértek..De miért nem töltöd le a youtube-ról?
http://download.chip.eu/hu/Youtube-Vide ... 33616.htmlSlither írta:Lehet youtuberól tölteni, csak megfeleleő progi kell.G-Jay írta:Mert te tudsz letölteni youtuberól?Tim írta:Bocs ha valamit félreértek..De miért nem töltöd le a youtube-ról?
G.
Lehet youtuberól tölteni, csak megfeleleő progi kell.G-Jay írta:Mert te tudsz letölteni youtuberól?Tim írta:Bocs ha valamit félreértek..De miért nem töltöd le a youtube-ról?
G.
Mert te tudsz letölteni youtuberól?Tim írta:Bocs ha valamit félreértek..De miért nem töltöd le a youtube-ról?