Pedig így a legegyszerűbb és a legjobbFrank Rijkaard írta:Igen, ezt a módszert ismertem, de ez így rendkívül sok idő, annyi, mint amennyi a film. De azért kösszFernando írta:Hát hogyha avi akkor:Frank Rijkaard írta:Nem tudja valaki, hogy írjam ki DVD lemezre a Videoklip fájlokat?(azt hiszem .avi kiterjesztésű)Van Nero-m de nem tudom, hogy ezeket, hogy kell kiírni, netán ezekből is .iso -t kell csinálni?![]()
Előre is kössz!
Nero-Video CD készítése-videó fájlok hozzáadása itt még menüket is csinálhatsz mindent (nekem a legujabb van vagy az azelőtti)
Igen, ezt a módszert ismertem, de ez így rendkívül sok idő, annyi, mint amennyi a film. De azért kösszFernando írta:Hát hogyha avi akkor:Frank Rijkaard írta:Nem tudja valaki, hogy írjam ki DVD lemezre a Videoklip fájlokat?(azt hiszem .avi kiterjesztésű)Van Nero-m de nem tudom, hogy ezeket, hogy kell kiírni, netán ezekből is .iso -t kell csinálni?![]()
Előre is kössz!
Nero-Video CD készítése-videó fájlok hozzáadása itt még menüket is csinálhatsz mindent (nekem a legujabb van vagy az azelőtti)
Hát hogyha avi akkor:Frank Rijkaard írta:Nem tudja valaki, hogy írjam ki DVD lemezre a Videoklip fájlokat?(azt hiszem .avi kiterjesztésű)Van Nero-m de nem tudom, hogy ezeket, hogy kell kiírni, netán ezekből is .iso -t kell csinálni?![]()
Előre is kössz!
Fájlegyesítést is a tc-vel kell?Aprieto írta:TC -> Kijelölöd az összes fájlt .001-től .031-ig -> fájl menü -> kicsomagolás -> kaptál egy .iso-t
oder
.001-et kijelölöd és fájlegyesítés
Ez a gyakoribb, de pl. cod4-nél nekem az első verzió jött be.
Mondom csak belehet tömöríteni ki nem :SAprieto írta:TC -> Kijelölöd az összes fájlt .001-től .031-ig -> fájl menü -> kicsomagolás -> kaptál egy .iso-t
oder
.001-et kijelölöd és fájlegyesítés
Ez a gyakoribb, de pl. cod4-nél nekem az első verzió jött be.
Hmm, hát a Barca hivatalos honlapjáról, a ServiCaixán keresztül lőttem a jegyet, és sztem nem bonyolítom a történetet kiszállítással, mikor úgyis megyek oda, de azért köszönöm, vhogy csak megoldomhaze71 írta:Nem tudom, hol rendelted a jegyedet, de általában Spanyolországon belül egy megadott címre (pl Szálloda) ingyen kiszállítják. Nekem csak ilyen tapasztalatom van.Barbibaba írta:Sziasztok, igazából az utazásos topikba kéne írnom, de úgy láttam, itt nagyobb a forgalom... Tudom, h innen már többen voltatok kint meccsen, azt kérdeném, hogy a jegyet csak a meccs napján lehet átvenni, vagy előtte is? Megyek decemberben, és teljesen kis amatőrnek érzem magam...
Nem tudom, hol rendelted a jegyedet, de általában Spanyolországon belül egy megadott címre (pl Szálloda) ingyen kiszállítják. Nekem csak ilyen tapasztalatom van.Barbibaba írta:Sziasztok, igazából az utazásos topikba kéne írnom, de úgy láttam, itt nagyobb a forgalom... Tudom, h innen már többen voltatok kint meccsen, azt kérdeném, hogy a jegyet csak a meccs napján lehet átvenni, vagy előtte is? Megyek decemberben, és teljesen kis amatőrnek érzem magam...