2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Gratulálok! Az Nlite ki is ment a fejemből,pedig hasznos cucc.Berakhatod egyből a frissítéseket,drivereket..Azt hiszem fordítva is működik,kiveheted pld. a mediaplayert,az msnt,meg a biztonsági központot.Bár ez utóbbiban nem vagyok biztos..Kralo írta:Megoldottam. Ugyebár SATA driver hiányzott hozzá.
3 lehetőség állt rendelkezésre számításaim szerint:
-Elfelejtem az XP-t és Vista-t teszek fel. Nah ezt eleve nem akartam.
-Szerzek USB-s floppy meghajtót. Hát nem sok emberrel találkoztam, akinek ilyenje van, szóval ez is kilőve.
-Készítek egy egyedi XP-t, amibe beleintegrálom a szükséges drivereket. Emellett döntöttem. Nem is volt olyan nehéz, mint gondoltam. Kellett egy NLite nevezetű progi, amivel a drivereket beillesztettem egy sp2-es xpbe. Rendben is volt, szépen kiírtam dvd-re, mert így már cd-re nem fért el. Beraktam a notebookba és nem bootol, hoppá...Aztán rájöttem, hogy ezt nem csak úgy adatlemezként kellett volna megírni, hanem rendszerindítóként. Nah ez meg nem olyan egyszerű, mint hittem. Végülis megoldottam isobuster és nero segítségével. Így most 1 nap után már megy is a kívánt számítástechnikai eszköz. Ennyit még nem szenvedtem op.rendszer telepítéssel. Jee.
Lehet hogy csak flopyval fog menni..Kralo írta:Toshiba laptopnál a következő problémám van: telepíteném felfelé az xp-t, de olyan gondja akad közben hogy nem ismeri fel a merevlemezt. . Gondolom driver hiány okozhatja. A gáz az, hogy nem kaptam hozzá semmiféle szoftvert. Asztali számítógépem alaplapjához is külön kellett telepítgetnem drivert, hogy felismerje a sata-s vinyót.
Most szedek lefelé egy driver csomagot a gyár honlapjáról 10 kval. Most ha én azt kiírom cd-re vajon fel tudom telepíteni amíg nincs fenn oprendszer?
Egyébként ugyanott van hozzá bios frissítés is, nah azt nem szeretném csinálni..
Volt már vkinek ilyen gondja, ha igen akkor hogy oldotta meg?
Szerintem nyomj egy vírusirtást és egy kémprogram kereső progit. Ez csak tipp, de megéri kipróbálni.el fuero írta:Miért van az, hogy egy k.rva videót nem tudok megnézni normálisan a youtubon?![]()
Elindítom, normálisan bepuffereli és egyszer csak megáll és úból az elejére ugrik még a pufferelés is. Ezt még nem csinálta soha, kb. egy hete kezdte el
Mi lehet a gond?
Chris0527 írta:thx megpróbáljukPerrero írta:Nos JAVA feltöltés E250-re:
Na ott azért nem járunk, bár az én felfogásomban ez inkább negatív, mint pozitív, de ezt hagyjuk de örülök, hogy segíthettem, ha nem lettem volna olyan lusta, akkor megkerestem volna én isPrimitive írta:Drigo írta: Reklámadatbázist próbáltad már?
Isten vagy![]()
![]()
Drigo írta: Reklámadatbázist próbáltad már?
Reklámadatbázist próbáltad már?Primitive írta:Most láttam ezt a reklámot, ezt a Panasonic fényképezőgépeset. LUMIX, vagy mifene.. Tehát, kummára tetszett a zenéje, ha valaki tudja, nyomja már le a címét.
Előre is köfi.
Off: bocs a reklámért![]()
köszOleguer írta:Tölts le egy javat.greg23 írta:Valaki meg mondaná hogy mit csináljak ha a rákattintok a chatre és egy piros x jelenik meg a bal felső sarokban?
kösssssssz