Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Matee :P írta:pisz up .huh tegnap néztem mammutban az Im am Legend című filmet.
aki látta tudja miről szól, aki nem szerintem érdemes megnézni.
a resident evil filmeknél nekem sokkal jobban tetszett, izgalmassabb kiszámíthatatlanabb volt.
ma olvastam hogy tervezik 2. részét a filmnek, bár az első rész végével érdekes lesz a folytatás.
vélemények a filmről?(nekem van 1-2 homályos rész ugyhogy jolenne megvitatni)
grecki írta:Megnéztem a Legenda vagyok c. "28 nappal később utánzatot" is. Eléggé gyengécske...
Nemlesz, Matt Damon kijelentette hogy nem fog több filmben szerepelni (Folytatásaiban ennek...). Amugy tényleg nagyon nagy film mindhárom!Morminho írta:A mai délutánt az aktív semmittevésnek szenteltem, és így megnéztem egymás után mind a három Bourne filmetNekem nagyon bejöttek, de mindegyik rész végén azt hiszed h vége, aztán mégse
Tud valaki esetleg valamit h lesz-e negyedik rész? Mert most már tényleg eléggé lezártnak tűnik a történet
Hát ha visszaolvasol egy kicsit(2 oldal kb),akkor láthatod,h nagyon sokat tárgyaltuk itt a filmet!vélemények a filmről? Smile
Nem biztos,hogy folytatás lesz,az is lehet,h előzmény!Ez szerintem attól függ,h Will Smith vállalja e!ma olvastam hogy tervezik 2. részét a filmnek, bár az első rész végével érdekes lesz a folytatás.
www.janosekweb.com/hosszupuskaPerrero írta:senkiPerrero írta:hola, sorry, h ide is beirom de fontos lenne
szal az Egység (The Unit) cimü sorozat második évadához kéne DVDRip.XviD-TOPAZ verzioju MAGYAR felirat, köszi -anolt találtam...fontos lenne, hdtvbe csak az első 8 részt tudnám lekapni
"Felirat: 13.részig magyar felirat, onnan sajnos angol" Én ilyet tudnék csak, nemtudom, hogy, ez melyik verzió, de xvid-es, tom, hogy magyar kéne, de esetleg az a 13 is segíthet.Perrero írta:senkiPerrero írta:hola, sorry, h ide is beirom de fontos lenne
szal az Egység (The Unit) cimü sorozat második évadához kéne DVDRip.XviD-TOPAZ verzioju MAGYAR felirat, köszi -anolt találtam...fontos lenne, hdtvbe csak az első 8 részt tudnám lekapni
Én ennyi infot találtam , de érdekes lehet egy ilyen filmben Torrente ,Sumi , meg ZidanKrojf írta: A címe: "Asterix az Olimpián".
A szereplői pedig: Alain Delon, Gérard Depardieu... Michael Schumacher,
Zinédine Zidane és Tony Parker!!!
Kérem a lövéseiteket a filmről!!!
Beugrott a film. Igen, remek film ez is, szintén nem egy hétköznapi témával.torrestoni írta:-Életem --> az egyik legszebb történetű film, amikor a főhős megtudja, hogy halálos beteg, s a felesége várandós. Így minden nap videókamerára vesz vmit, ami majd örökség lesz a kisfiának!
Köszi szépen, tökéletes!VIII.Henrik írta:Minden ami sorozat: http://seriesfree.users.smsbase.hu/indexx.php
300ft/2nap - 4Mbit/sec
köszTitinho írta: 2008. július 2-án lesz a premiere! Ezt már én is néztem ezt a vidit, biztos megnézem moziba is!