Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
én nézemBarcaforever írta:Nem nézitik a Hal a tortán-t.Koós olyan szinten be van [auto_cenzúra].![]()
A kedvencem az volt, mikor a Story Tv csinált vele riportot az Opera esten és a lánya tartotta meg, h tudjon álllni és mondta, h még inni kéni egy üveg pezsgőt, mert csak egy pohár van a kezében.![]()
Hozzáteszem a kérdés az volt, h hogyan érzi magát.
Bányász írta:Woody Allen új filmje(Barcelonában játszódik):
http://filmbuzi.hu/archives/2008/05/13/ ... a-trailer/
Valaki esteleg nem tud valamit a trailerben elhangzó muzsikáról?
Én nem láttam,csak azt hallottam róla,hogy elképesztően gagyi.bouba írta:A Kis Vukot látta valaki?
Az imdb-n a 100 legrosszabb film közül ez a 4...![]()
Szerintem is, csak a buta amerikaiaknak kell a happyend. Bár én az alternatív befejezést nem láttam.noname írta:Sztem az eredeti befejezés jobban illik a sztorihoz.[/color]
Nekem tetszett a befejezés.Így végülis megvan arra a magyarázat h miért lett belőle legenda, emellett egty kicsit gyors, de ez sztem nem feltétlenül baj.Fernando írta:Legande vagyokról:
Annyira nemrosz a film. felvan vezetve szépen, illetve hát amerikai stílusban, a jelenetek és a történet jo, csak igen a vége az ellett kapkodva.
Nekem nagyon tetszett ,érdemes megnézni...Fernando írta: The Bank Job
Előző heti is jó volt szntem,csak az nem az eksön Lostos fílíng volt,ez meg azSlither írta:Előző heti gyengébb rész után a mostani Lost megint ütött. Hogy miket ki nem találnak benne.
De az Őbouba írta:Aki látta az Eurotúra (Eurotrip) c. filmet annak egy kérdés :
Aki énekli azt a számot (Scotty doesn't know... vagy valami ilyesmi)
az nem Matt Damon![]()