Utazás Barcelonába
Azokhoz lenne egy kérdésem, akik már voltak olyan időpontban a CampNouban amikor éppen játékosbemutatás van.
Szóval ilyenkor ugyanúgy megveszem a jegyet a stadion túrára és bemegyek megnézem a bemutatást vagy külön feltételei vannak?
Köszi a gyors választ, mert éjfélkor indulok Spanyolországba.
Szóval ilyenkor ugyanúgy megveszem a jegyet a stadion túrára és bemegyek megnézem a bemutatást vagy külön feltételei vannak?
Köszi a gyors választ, mert éjfélkor indulok Spanyolországba.
-
- Director del Fútbol
Hmmm... Port Aventura, életem egyik nagy szerelmeBányász írta:Még egy dolog azért lenne...
Valahol olvastam,h a Port Aventurás jeggyel nem lehet mindenre felülni van amiért külön is fizetni kell.
Ez tényleg így van,vagy mindenre érvényes a jegy?

A hullámvasutakra és minden érdekesebb dologra fel lehet ülni a belépővel. Fizetni a játéktermi részeken kell, ha ott videójátékokkal akarsz játszani. Nem akarsz majd, tapasztalatból mondom.
Nem tudom, erről volt-e szó, de érdemes egész nap ott lenni. Mi mindkétszer Tossa de Marból mentünk, kb. 11-re értünk oda (10-kor nyit), és legalább éjfélig maradtunk (utána még van valami kis tűzijáték, az sem rossz, azt csak először néztük meg). Akik a szervezett úttal mentek, azok kb. 6 órát voltak ott, az nem sok mindenre elég...
Sorbanállni a nagyobb látványosságoknál kell, én másfél órásat nem láttam, max 40 percet álltunk, de ez függhet attól is, mikor érsz oda az adott mókához.
19
Neked ment!Fiatalabb,Salouban olyan étterem,kávézó volt,ahol plazma tévés meccsnézés volt!Salou egy igazi üdülőhely,minden van ott,mindenk korosztálynak!Na meg a tenger és a homokos tengerpart,szerintem több km hosszan!Na az,marha szépBányász írta:Ez a kérdés nekem szól?Etooka írta:Salou-n belül melyik Hotelbe mész?Én már voltam ott,2x is,nagyon faja!Egyébként ott még akár az utcán és a tengerparton is aludtam volna!Nagyon szép és rendezett!
Csak mert visszaolvastam és nem nagyon említette más Salout...sőt mostanság csak én voltam aktív ebben a topicban...
Egyébként mi valami Formentor nevű apartmanszállóba megyünk.Nem a legjobb de legalább nem túl drága(bár lehetett volna sokkal olcsóbb is).Meh azt írják közel van a parthoz ami elég vagány,remélem igaz is.
Az meg mindegy mien a szállás,úgyis csak aludni leszünk ott vagy még azt se...![]()
Egyébként úgy vagyok vele mint Te,ha ott a tenger akkor akár az utcán is elalszok...
Ha nem nekem jött a kérdés akkor bocs...![]()
Egyébként Te már a "bulizós" korosztályt képviseled vagy még fiatalabb vagy?

.
-
- Capitá del Barça
Van egy ilyen jó kis linkem ehhez: ITTGogeta írta:Hali!
Mi augusztusban szeretnénk menni Barcelonába. Kocsival.
Jó lenne, ha mondanátok egy útvonalat(autópálya, stb.), sőt, az autópályadíjakról is kérnék egy írást.
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv. Gogeta.
Legközelebb használd az URL gombot hosszú link bemásolásához!
S.
Köszönöm Istenem, hogy nem lettem realos!

Nekem osztálytársam most jött haza Spanyolországból, Barcelonától 60 km-re nyaralt Villa de Mar-ban. Volt a Camp Nou-ban, beszélt Henryval... nem semmi
Állítólag külön kápolna van a játékosoknak, ahol imádkozhatnak
Na meg szauna az öltözőben, dehát ez természetes

Állítólag külön kápolna van a játékosoknak, ahol imádkozhatnak

Na meg szauna az öltözőben, dehát ez természetes

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Hali!
Jó lenne, ha mondanátok egy útvonalat(autópálya, stb.), sőt, az autópályadíjakról is kérnék egy írást.
Üdv. Gogeta.

Üdv. Gogeta.

Visça el Barça!
Én úgy tudom mindenre fel lehet ülni a jeggyel, maximum sokat kell sorbaállni (akár másfél órát is).
Ami kűlön pénz az a dodzsem, céllövölde, stb. amikért egy búcsúban is fizetnél.
Ami kűlön pénz az a dodzsem, céllövölde, stb. amikért egy búcsúban is fizetnél.
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Nagyjából kielégítő volt a válaszod,köszi.Béci77 írta:Remélem mindenre válaszolok.
Szóval:
- a Formentor tulajdonképpen egy társasház, helyiek laknak benne, általában idősebbek és egy-két lakás van kiadva.
- a ház kb 100-150 méterre van a tengertől egy a partra merőleges, nyugodt utcában
- a vasútállomás elég messze van kb 2 km
- bolt van egy saroknyira (50-100 m) talán michelangelo a neve de ez nem biztos, de mindent lehet benn kapni, friss pékárut is
- PortAventurába eddig mindig 1 napos jegyet vettünk, de most szerintem 2 naposat veszünk
- buliba már nem járok, így erről nem tudok nyilatkozni, csak annyit, hogy a környéken esténként sétálva én nem vettem észre egyet sem, de attól még lehet, hogy van
Bocs ha kimaradt valami. Szia

Még egy dolog azért lenne...
Valahol olvastam,h a Port Aventurás jeggyel nem lehet mindenre felülni van amiért külön is fizetni kell.
Ez tényleg így van,vagy mindenre érvényes a jegy?

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Remélem mindenre válaszolok.
Szóval:
- a Formentor tulajdonképpen egy társasház, helyiek laknak benne, általában idősebbek és egy-két lakás van kiadva.
- a ház kb 100-150 méterre van a tengertől egy a partra merőleges, nyugodt utcában
- bolt van egy saroknyira (50-100 m) talán michelangelo a neve de ez nem biztos, de mindent lehet benn kapni, friss pékárut is
- PortAventurába eddig mindig 1 napos jegyet vettünk, de most szerintem 2 naposat veszünk
- buliba már nem járok, így erről nem tudok nyilatkozni, csak annyit, hogy a környéken esténként sétálva én nem vettem észre egyet sem, de attól még lehet, hogy van
Szóval:
- Bányász
Üdv!Béci77 írta:Szia Bányász!
Nem kell aggódnod, a Formentor nagyon kultúrált szállás, mi ott voltunk tavaly is, és az idén is ott leszünk június 28-július 5-ig.
Ha valami konkrét dolog érdekel kérdezz csak!
Nem aggódok én...pár képet láttam a szállásról,jónak tűnt,meg leírás alapján is jó...és hát Te is azt állítod,h frankó.Ennyi talán elég.
Amúgy pár dolog érdekelne...
Pl,h milyen a környék?Télleg közel a tenger?Nyugodt környéken van vagy zajos részen?Esetleg vasútállomástól messze van e?Meg tavaly voltam spanyolba és mindig Mercadona nevű boltba vásároltunk és nagyon megtetszett,az van e a környéken esetleg?

Port Aventurába mindenki a kétnapos jegyet ajánlja....szted is olyat váltsunk majd?
Szórakozóhelyekről tudsz valamit a közelben?Ajánlani tudsz valamit?(Pachan kívül)
Amúgy mi 21-28ig megyünk szóval pont egymást váltjuk...
Sok magyar szokott lenni?Fiatalok?
Hát asszem ennyi így hírtelen,remélem megtisztelsz a válasszal....

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Szia Bányász!
Nem kell aggódnod, a Formentor nagyon kultúrált szállás, mi ott voltunk tavaly is, és az idén is ott leszünk június 28-július 5-ig.
- Bányász
Ez a kérdés nekem szól?Etooka írta:Salou-n belül melyik Hotelbe mész?Én már voltam ott,2x is,nagyon faja!Egyébként ott még akár az utcán és a tengerparton is aludtam volna!Nagyon szép és rendezett!
Csak mert visszaolvastam és nem nagyon említette más Salout...sőt mostanság csak én voltam aktív ebben a topicban...
Egyébként mi valami Formentor nevű apartmanszállóba megyünk.Nem a legjobb de legalább nem túl drága(bár lehetett volna sokkal olcsóbb is).Meh azt írják közel van a parthoz ami elég vagány,remélem igaz is.
Az meg mindegy mien a szállás,úgyis csak aludni leszünk ott vagy még azt se...

Egyébként úgy vagyok vele mint Te,ha ott a tenger akkor akár az utcán is elalszok...
Ha nem nekem jött a kérdés akkor bocs...

Egyébként Te már a "bulizós" korosztályt képviseled vagy még fiatalabb vagy?

Salou-n belül melyik Hotelbe mész?Én már voltam ott,2x is,nagyon faja!Egyébként ott még akár az utcán és a tengerparton is aludtam volna!Nagyon szép és rendezett! 

.
- fUtBoLiStA
- Jugador d'estrella
Azt szeretném kérdezni, hogy mennyibe van egy hétvége Barcelonába? Repülő jeggyel, valami hotel félébe 4 személynek? Aki volt már esetleg Barca meccsen hová érdemes ülni? (ne is legyen túl drága, de azért lássunk is valamit) Előre is köszi!
„A Barcelona az a csapat, mely meg fogja nyerni a bajnokságot, az a gárda, melynek élvezni kell a játékát, mint rajongó, és szenvedni ellene a végsőkig, mint ellenfél.”
Miguel Angel Lotina
Miguel Angel Lotina
Sziasztok.
Vki jön barcelonába júni 22 től júli elejéig?
Vki jön barcelonába júni 22 től júli elejéig?
- Bányász
Bármi megoldhatóDe mi lenne, ha mennék veletek navigátornak?;)

A tippjeiddel amúgy biztosan nem lesz gond,most csak azzal van a gond,h alig van hostel amibe még van hely

A jobbak mind tele vannak,ugyh most azt kell eldöntenünk,h a rosszabbak közül mégis meiket válaszzuk.
De ez már a mi bajunk.
Hát azt most valóban nem tapasztaljuk meg,de én mindenképp tervezek majd a közeljövőben egy hosszabb barcelonai kiruccanást és akkor a haverkodásra is sort kerítek az biztos.Akartam még javasolni, h ha bevállalósak vagytok, mindenképp sokágyas koedukált szobát válasszatok, m úgy lehet ám jól haverkodni, de ha jól észlelem, jóformán csak aludni fogtok ott és azt is csak 1x, így ennek előnyeit vsz nem nagyon tapasztaljátok majd meg.:S
Köszönök amúgy minden tippet

Hajjaj, nem is sejtettem, h ekkora felelősséget veszek a nyakamba.:) De mi lenne, ha mennék veletek navigátornak?;)Én még hostelszűz vagyok,ugyh úgy járunk el nagyjából ahogy tanácsolod,így látatlanba is Rád hagyatkozunk.Szóval remélem beválnak majd a tippjeid
Na de komolyra fordítva: ha a hostelworldön megnézed a szállások szolgáltatásait, ahol felsorolja, az adott hostel miket nyújt, szinte mindnél ott van, h csomagmegőrzés. Simán magyarázzátok el a recepciósnak, h du. indulnátok tovább, addig itthagynátok a bőröndöket, és akkor biztos megmutatja, hol parkoltathatjátok a dolgaitokat. Valszeg nem ti lesztek az elsők, akik ilyen kéréssel fordulnak hozzá, és tényleg segítőkészek és jófejek szoktak lenni a személyzetis arcok, az se igaz, h csak akkor vesznek emberszámba, ha minimum spanyolul szólsz hozzájuk (ha már katalánul nem is), én Barcelonában mindenhol angolul nyomtam, és teljesen jól elboldogultam.
Akartam még javasolni, h ha bevállalósak vagytok, mindenképp sokágyas koedukált szobát válasszatok, m úgy lehet ám jól haverkodni, de ha jól észlelem, jóformán csak aludni fogtok ott és azt is csak 1x, így ennek előnyeit vsz nem nagyon tapasztaljátok majd meg.:S
Én is remélem, h beválnak a tippjeim, ha nem, akkor sorry...:)
- Bányász
Na végülis erre lettem volna kíváncsi.Csomagmegőrzéshez sajna nincs tippem minden egyéb nélkül, viszont a hostelekben simán megőrzik a cuccot, ha reggel a kulcsot már leadtátok, de még nem utaznátok egyből tovább.

Mert hát mi úgy megyünk,h pénteken kimegyünk délután csavargunk azt alvás valami hostelbe másnap meg olyan 3 körül mennénk tovább.
És hát a másnap volt a gond,h mi legyen addig a csomagokkal...
De akkor sztem úgy teszünk,h megpróbáljuk benthagyni mivel szerinted ez simán lehetséges.De nem tudom az h működik?:oops:
Én még hostelszűz vagyok,ugyh úgy járunk el nagyjából ahogy tanácsolod,így látatlanba is Rád hagyatkozunk.Szóval remélem beválnak majd a tippjeid

Jól teszed,valakinek annak is kell lenni....felcsaptam itt hostelfelelősnek;)

Szia Bányász,
felcsaptam itt hostelfelelősnek;), és aktuális kérdésedre azt mondanám, h eddigi tapasztalataim szerint általában a hostelekből is délelőtt 10-ig kell kicsekkolni. Ha meg esetleg korábban kidob az ágy, sok helyen a reggeli is benne van az árban (ezt viszont feltüntetik), ez feeling szokott lenni, mki ehet, amennyi jól esik neki, közben szól a jó kis spanyol zene.
Csomagmegőrzéshez sajna nincs tippem minden egyéb nélkül, viszont a hostelekben simán megőrzik a cuccot, ha reggel a kulcsot már leadtátok, de még nem utaznátok egyből tovább.
felcsaptam itt hostelfelelősnek;), és aktuális kérdésedre azt mondanám, h eddigi tapasztalataim szerint általában a hostelekből is délelőtt 10-ig kell kicsekkolni. Ha meg esetleg korábban kidob az ágy, sok helyen a reggeli is benne van az árban (ezt viszont feltüntetik), ez feeling szokott lenni, mki ehet, amennyi jól esik neki, közben szól a jó kis spanyol zene.
Csomagmegőrzéshez sajna nincs tippem minden egyéb nélkül, viszont a hostelekben simán megőrzik a cuccot, ha reggel a kulcsot már leadtátok, de még nem utaznátok egyből tovább.
- Bányász
Megint youth hostelről érdeklődnék...
Meddig kell elhagyni?Mármint ha kiveszek egy éjszakára egy ágyat akkor az meddig az enyém?Mert erről nem írnak sehol...
A hoteleknél általában tízig enyém a szoba,itt is hasonlóan van?
Csomagmegőrzésről a reptéren kívül tud valaki valamit esteleg?
Meddig kell elhagyni?Mármint ha kiveszek egy éjszakára egy ágyat akkor az meddig az enyém?Mert erről nem írnak sehol...

A hoteleknél általában tízig enyém a szoba,itt is hasonlóan van?
Csomagmegőrzésről a reptéren kívül tud valaki valamit esteleg?

Tényleg most volt a vizilabda Final Four,és nyitott usziba játszották a meccseket szakadó esőben,és szélben...szegény fiúk
hihetetlen hogy Barcelonában napokig tartó eső van...

hihetetlen hogy Barcelonában napokig tartó eső van...

Sikeresen megerkeztunk Barcelonaba, holnap megzunk megnezni a meccset, meg a varost meg a storet. Minden rendben, bar a barm franciak kiakasztottak minket, de majd a besyamoloval egyutt...
Keressetek a zaszlot, egyebkent 3 napja szakad itt az eso. Most megyunk, mert rohadt faradtak vagyunk
ola....
Keressetek a zaszlot, egyebkent 3 napja szakad itt az eso. Most megyunk, mert rohadt faradtak vagyunk
ola....