Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na látod tényleg érdekes...mert én pl Han Solot lehet bele se vettem volna a egy ilyen listábaCS0ki írta:Tényleg érdekes, tegnap én is nézegettem! Mondjuk az első hellyel abszolút nem értek egyet, de azért elég nehéz belőni hogy melyek a legjobb karakterek!Szerintem tök érdekes a lista...nagyjából egyet is értek vele.Az elsővel egész biztos SmileÉn amikor lapozgattam, Indy-t vártam az első helyre, esetleg Han Solot! (talán Joh McClaint! )
Tényleg érdekes, tegnap én is nézegettem! Mondjuk az első hellyel abszolút nem értek egyet, de azért elég nehéz belőni hogy melyek a legjobb karakterek!Szerintem tök érdekes a lista...nagyjából egyet is értek vele.Az elsővel egész biztos Smile
What about a magic trick?lui1698 írta:Joker cimboránk is ott van a 3. helyen.(mert megérdemli)Bányász írta:Minden idők száz legjobb karaktere:
http://www.empireonline.com/100-greates ... haracters/
Szerintem tök érdekes a lista...nagyjából egyet is értek vele.Az elsővel egész biztos
Ráadásul, legjobb pillanatának a "ceruzás trükköt" jelölték meg.
Joker cimboránk is ott van a 3. helyen.(mert megérdemli)Bányász írta:Minden idők száz legjobb karaktere:
http://www.empireonline.com/100-greates ... haracters/
Szerintem tök érdekes a lista...nagyjából egyet is értek vele.Az elsővel egész biztos
Ennél találóbban,átfogóbban nem tudtam volna jómagam sem jellemezni a múvítIlúvatar írta:Love. Love never changes.
...
Kíváncsian várom.Ilúvatar írta:na lejött a Quantum of Solace![]()
írni fogok róla
csak annyit tudok h november 28-tól kezték el vetíteni az amerikai mozikban...de h itt mikor fogják azt sajnos nemtudomLatya írta:Vki esetleg megtudná mondani h a Szállító 3-at (Transporter 3) mikortól vetítik kis hazánkban? Előre is köszi
Ugyanez a Sarah Connor Chronicles is.Asszem 22 rész lesz a 2. évadban,most a 10. ment le.Ha jól emlékszem 12 után téli szünet,vmikor tavasszal folyt köv.ozsimiki írta:[...
14.rész után csak téliszünet jön, és majd tavasszal folytatják, mivel az évad több mint 20részes leszvagy 22/24 pontosan nem emlékszem,de az tuti,h nem 14,és az is tuti,h téli szünet lesz nemsokára
Ja, okés, csak odáig jutottam el nálad, hogy a 14. rész után téliszünet...ozsimiki írta:Ákos! Osztomde nem is ezen volt a lényeg, hanem,h nem lesz vége az évadnak,hanem csak téli szünet lesz.
amúgy amiről linkelted oldal,azt ajánlom pb fanoknak.