Na ha már egy nyiregyi bemutatkozott akkor most jövök én
Fekete Misi vagyok, 18 éves, 13 évig a szomszéd kisvárosban, Nagyhalászban laktunk, aztán nagy szívfájdalmamra 2003-ban beköltöztünk Nyiregyre. A szívfájdalmam oka: Nem sokaknak adatik meg hogy a házuk a focipálya bejáratával van szemben

És érdekes módon akkor jártam a legtöbbet a pályára Halászban amikor már Nyiregyen laktunk

Jelenleg a Vásárhelyi Pál Építőipari és Környezetvédelmi-Vízügyi Szakközépiskolába járok (Jééééézusom, ezt se gondoltam hogy valaha így leírom

) Röviden ÉVISZ

5. éves vagyok, de úgy hogy 0.-os, tehát nyelvi előkészítős voltam. Heti 12 órában tanultuk az angolt és nem voltak ilyen tantárgyaink hogy biosz, fizika, ének, stb, csak 2 szakma meg a matek, magyar, irodalom, töri, tesi, informatika. Jövőre maradok technikusin. Az is egy papír legalább. Egy év szerintem nem oszt nem szoroz. Tökmind1 hogy (ha 5 év alatt végzem el a fősulit) 25 vagy 26 éves koromban kezdek el dolgozni. Technikusi papírral el lehet menni művezetőnek, érettségivel meg max kőművesnek vagy brigádvezetőnek. 6.-od év után majd szeretnék Debrecenben tanulni a Műszaki karon, építőmérnöknek.
Szeretek pókerezni, bár ez nem derült ki mert nem indultam egyik póker versenyen sem meg nem ültem még le játszani egy este sem Veletek, de ennek ellenére imádom. A szívem másik fele a Barca mellett a rallyé. Tavaly sikerült eljutni Csehországba is, jövőre meg tervben van egy lengyelországi rally vb futam is. Itthon viszont ahova van lehetőségem, oda el is megyek, legyen az Pécs vagy Veszprém. Sógoromnak van egy Ladája ami megfelel egy versenyautónak, technikailag, annyi hogy nincs benne bukócső. De amúgy minden.
Richard Burns Rallyzok már 3 éve, szerencsére sikerült tavaly a kategóriámban világbajnoknak lennem, amire kimondhatatlanul büszke vagyok

Idén meg eddig a magyar bajnokságban 4 versenyből 3-at nyertem szal ott is jó úton haladok.
Egyébként valamiért a rallysok meg a focisok majdnem olyanok mint a barcások meg a realosok

Egy pár rallyautón ki is van matricázva hogy én nem a focit szeretem... Hogy ennek mi az oka, azt nem tudom
Barca szerelem

: Igazából egy kicsit igazítani kellett az ízlésemen, mert 11-12 évesen még nem igazán voltam nagy focis, pedig mondom ott volt a pálya a számban. Olyan mélyen voltam hogy 2000-ben még a Madridnak szurkoltam a BL döntőben

Apa nagy Real-os, és együtt néztük a meccset, Ő a Madridnak szurkolt, hát így én is. Sógorom meg a tesója viszont hatalmas nagy Barcások, már gyerekkoruk óta, és velük lógtam egy csomót. Aztán egyszer mikor felmentem hozzájuk, épp egy régebbi meccset néztek videón. A Barca-Chelsea-t, amikor Rivaldo kihagyta a rendes játékidőben a 11-est, a hosszabbításban meg megint odaállt, de akkor viszont berúgta. Na az a meccs annyira magával ragadott hogy onnantól el kezdtem szimpatizálni a csapattal, és ugye sógoromék felől megvoltak a kellő szurkolótársak is

Azóta viszont minden történést nyomon követek ami a csapattal kapcsolatos. Ha Anyáék engedték volna akkor még a szobám is gránátvörös-kék lett volna de hát nem volt kivitelezhető

Viszont rengeteg Barcás tárgyam van, az utazótáskától, a törülközőig, az iskolatáskán át a tornazsákig, és a szobám egyik fala tele van Barcás poszterekkel. Úgyhogy azóta kitartok a csapat mellett, és akármikor büszkén vállalom hogy Barcelona szurkoló vagyok.
Van még ugye a Szpari, városunk egyik büszkesége

Természetesen nagy Szpari drukker vagyok, de hát nyiregyi léttemre jól néznénk ki ha a Diósgyőrnek szurkolnék
Szerk: Ja hát és még van a Forma1. De hát ránéztek az avataromra, akkor asszem annál több kommentár nem is kell ehhez

96 óta Schumacher fan vagyok, és még azóta is....
Na hát nem volt érdekes bemutatkozás, ellenben jó unalmas, de most így fél1 környékére ez jutott