gekkodan írta:Palesz!
Ha nem eredeti a Nod32 akkor én ott kezdenék el gondolkodni...Minden tört vírusírtó bugos. Akár elhiszi az ember, akár nem. Tény...
kösz, sokat segítettél

gekkodan írta:Palesz!
Ha nem eredeti a Nod32 akkor én ott kezdenék el gondolkodni...Minden tört vírusírtó bugos. Akár elhiszi az ember, akár nem. Tény...
és honnan tudnék leszedni? linket esetleg? amúgy köszi ezt is, legalább már tudom, mi baj vanSlither írta:
Palesz: az bizony egy adware lesz, egy rendes spyware írtóval le tudod kapni.
Csak az a baj h a doboza sincs meg nemtom mi lett vele teljesen eltűnt pedig ilyen cuccokat mindig megtartunk...a camon pedig nincs rajta h milyen csak azt h 1.2Mp meg 6x zoom meg ilyenek ...h miket tudGuardiola írta:Nezd meg a webcamon vagy dobozan a markajat es tipusat, majd googlebe keress ra (webkam marka es tipus + driver download) biztosan fogsz kapni.tomabence írta:Segítség kéne! ( ahogy a topic címe is mutatja xD )
Van 1 webcamom......fel volt telepítve ( 1 CD-által amit kaptam hozzzá a boltban ) ...kaptam 1 virus a gépemre és a szerelő leszedett minden dolgot.....aztán camozni akartam 1 csajjal és nem jó a camom...nem lehet feltelepíteni...mert elvesztettem a CD-t amit kaptam hozzá. Mit kéne csinálnom??![]()
Kulonben ezen az oldalon szinte biztosan kapsz http://www.driverguide.com/ hozza drivert.
http://labnol.blogspot.com/2005/11/capt ... ndows.htmlszajko írta:Windos Meda Player Classiccal lehet képet kivágni, ha igen, akkor, hogy?
Vagy valami másféle progi ami alkalmas erre?!
Előre is Thx.
Nezd meg a webcamon vagy dobozan a markajat es tipusat, majd googlebe keress ra (webkam marka es tipus + driver download) biztosan fogsz kapni.tomabence írta:Segítség kéne! ( ahogy a topic címe is mutatja xD )
Van 1 webcamom......fel volt telepítve ( 1 CD-által amit kaptam hozzzá a boltban ) ...kaptam 1 virus a gépemre és a szerelő leszedett minden dolgot.....aztán camozni akartam 1 csajjal és nem jó a camom...nem lehet feltelepíteni...mert elvesztettem a CD-t amit kaptam hozzá. Mit kéne csinálnom??![]()
fecske írta:www.sztaki.huchonggy írta:tud valaki egy jó angol-magyar internetes szótárt?? fontos...
chonggy írta:tud valaki egy jó angol-magyar internetes szótárt?? fontos...
Lehet nem hiszed el, de nekem is ugyanez a bajom van!tomabence írta:Segítség kéne! ( ahogy a topic címe is mutatja xD )
használd : www.google.comMcLovin írta:Én azt szeretném, hogy miután bedugtam az adat kábelt, tudjak másolni fájlokat a telefonra!!! Van vmi speckó progi direkt ennek kitalálva, a telóhoz kapott cd-n van, csak a cd ninc smeg, és ez a progi kéne!!!