Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
jó kis hely,mi már többször voltunk.kudu írta:Kéne egy kis segítség olyanoktól, akik Gyula környékén laknak.
Holnap megyünk oda nyaralni, és milyen helyeket tudnátok ajánlani ott vagy a környéken, amit meg lehetne nézni?
Előre is köszi!
Van egy jó strand,és a Gyulai-várat is nézzétek meg,nagyon szép!kudu írta:Kéne egy kis segítség olyanoktól, akik Gyula környékén laknak.
Holnap megyünk oda nyaralni, és milyen helyeket tudnátok ajánlani ott vagy a környéken, amit meg lehetne nézni?
Előre is köszi!
Nem rossz,csak a címből megítélve nem értem,hogy miért van ott a BL döntő meccs,mondjuk az is tetszikBlest írta: Ami késik nem múlik... http://www.youtube.com/watch?v=D1Ej640g ... annel_page
Ami késik nem múlik... http://www.youtube.com/watch?v=D1Ej640g ... annel_pagePuyol05 írta:engem érdekelne...Blest írta:Legutóbb én Messiről dobtam össze egy 5perces szösszenetet, ha érdekel linkelhetem.
Azt hiszem h ez a 2. osztály de ha nem akk előre is boccs : http://www.wsn.com/football/russian-1st ... able-2009/reny231 írta:Hy!!! Lécc valaki dobjon már egy Orosz 2. osztály tabella linket!!!!!!!! THX!!!
Nekem megvan több mint 1 éve, winyót nem kellett cserélnem, ilyenről még nem is hallottam h le lenne védve.Fernando írta:Csak 20ért kapásból vinyót kell csernélned mert levannak védve, és az 20 rongy x360ba. + a hűtést is kikell cserélned további 5-ért, mert gyenge benne. jah és próblémás a másolt játékot kiírni. külön program kód stb kell hozzá, ráadásul sok embernek rajtam kívül sokszor a kukába landol a kiírt lemez, ami ugyancska drága, mivel DL lemez kell, ami 700 ft kb.
de ha eredetivel nyomod nem szóltam
Csak 1800 lenne de azért írnak 300at h ezzel oda csalogassák a népet és jól lehúzzák. Érdemes az apró betűt mindig jól átolvasni ott van a lényegdanko94 írta:Szóval akkor 2100 FT lesz?És akk mi a francért reklámozzák h 300ft?
![]()
Szóval akkor 2100 FT lesz?gonosz írta:Nézd...szerintem az apróbetűs résszel kell számolnod, mert én is dolgoztam ilyen cég ügyfélszolgálatán...tudom hogy megy.danko94 írta:Valaki használt már ilyen oldalt mint http://bank.dynsms.net ?? Kellenének róla infok. Pl mennyire megbízható és mennyibe kerül? MErt midnenhova a 300ft/3nap van írva de az aprobetüs részben van egy ilyen h ,,Ez egy emeltdíjas sms szolgáltatás. Az előfizetés ezernyolcszáz Ft-ba (ÁFÁ-val együtt értendő) kerül, mellyel az oldal teljes tartalma elérhető huszonöt napig!". Szal nm értem teljesen Pls világítsatok fel!!!![]()
Nézd...szerintem az apróbetűs résszel kell számolnod, mert én is dolgoztam ilyen cég ügyfélszolgálatán...tudom hogy megy.danko94 írta:Valaki használt már ilyen oldalt mint http://bank.dynsms.net ?? Kellenének róla infok. Pl mennyire megbízható és mennyibe kerül? MErt midnenhova a 300ft/3nap van írva de az aprobetüs részben van egy ilyen h ,,Ez egy emeltdíjas sms szolgáltatás. Az előfizetés ezernyolcszáz Ft-ba (ÁFÁ-val együtt értendő) kerül, mellyel az oldal teljes tartalma elérhető huszonöt napig!". Szal nm értem teljesen Pls világítsatok fel!!!![]()
egészen pontosan, zavard el a macskát mert csak akkor jön visszalui1698 írta:
vagy vegyél macskát
vagy vegyél macskátBalika Gaucho írta:Illesztőprogramodat kell frissítened , nekem is voltak ilyen problémáim.LM10 írta:Üdv! Mostanában néha elmegy az egerem. Ez mitől lehet?
Illesztőprogramodat kell frissítened , nekem is voltak ilyen problémáim.LM10 írta:Üdv! Mostanában néha elmegy az egerem. Ez mitől lehet?
Csak 20ért kapásból vinyót kell csernélned mert levannak védve, és az 20 rongy x360ba. + a hűtést is kikell cserélned további 5-ért, mert gyenge benne. jah és próblémás a másolt játékot kiírni. külön program kód stb kell hozzá, ráadásul sok embernek rajtam kívül sokszor a kukába landol a kiírt lemez, ami ugyancska drága, mivel DL lemez kell, ami 700 ft kb.torrentkiller írta:Ez viszont igaz. Fele-harmada annyiból kijön mint egy olyan PC amin csutkán futnak a gémek, plusz egyre több játék előbb jön erre a platformra. Plusz nincs olyan h szaggat a gamma, mert nem megfelelő valameik hardware.kennyke04 írta:
De játékra legjobbXbox360
Ez viszont igaz. Fele-harmada annyiból kijön mint egy olyan PC amin csutkán futnak a gémek, plusz egyre több játék előbb jön erre a platformra. Plusz nincs olyan h szaggat a gamma, mert nem megfelelő valameik hardware.kennyke04 írta:
De játékra legjobbXbox360
Lehet hogy már most halálra van ítélveLM10 írta:Üdv! A mostani évről már készül a videóm! Megvan hozzá minden. Movie Makerel csinálom.
De fölösleges a 4magos proci ha game-re kell... Ez való igaz h a GTA 4 jobbat teljesít, de nincs igazán több játék amire ez igaz lenne. Meg ha jól tudom a GTA-nak volt vmi bugja az Ati videó kártyákkal, nVidiát csipantotta jobban.Lionel85 írta:Szerintem nem fölösleges a 4 magos proci, mert nekem van egy ilyen gépem, a kétmagossal meg van olyan game, mint a GTA IV, amivel nagyon szaggat. A 4 magossal nem szaggat.
A 4 gigás memóriáról annyit, hogy jó ha van, viszont nem elég csak sima Vista rá, hanem abból is a 64 bites kell, mert a 32-es csak 2 gigáig lát.
Biztos vagyok benne, hogy nem csak ez volt a különbség a két gép között.. Memória, videokártya, elsősorban ez a felelős a játékban a szaggatásért...Szerintem nem fölösleges a 4 magos proci, mert nekem van egy ilyen gépem, a kétmagossal meg van olyan game, mint a GTA IV, amivel nagyon szaggat. A 4 magossal nem szaggat.