2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
ha utánaolvasol,egyáltalán nem biztos,sőt keveseknek sikerült elsőre, ha elakadnak az egyik héten,akkor azt ismételni kell,vagy előről kezdeni stb. de ha szabályosan meg tudjuk már csinálni a 6.hét kritériumait,akkor fog elvileg menni a 100fekvő is egymás után.socio66 írta:ja,egy próbát megér,de az ehhez hasonló dolgokat picit kételkedve fogadom azért.ozsimiki írta:ennek a 100as cuccnak nekiveselkedek én is, imádom az ilyen önfejlesztő dolgokat.
100 fekvő rengeteg,most szabályosan úgy 20-25 megy szerintem és azért edzésben vagyok,a vízilabda pedig igencsak erősíti a kart.
szóval ez a szám rengeteg és elég fura,hogy kb heti 20 perc elég ahhoz,hogy ezt elérjem.
de egy próbát megér,ha nem kamu a dolog,akkor hülye lennék nem elvégezni ezt a nem is olyan nehéz cuccot.
aki csinálja,vagy már végzett esetleg,írjon tapasztalatokat.
ja,egy próbát megér,de az ehhez hasonló dolgokat picit kételkedve fogadom azért.ozsimiki írta:ennek a 100as cuccnak nekiveselkedek én is, imádom az ilyen önfejlesztő dolgokat.
Ezekből válogathatszI Love Barça! írta:valami amit otthon is lehet csinálni és nem kell edzőterembe járni?
mellre kéne.ja és fekvőből kb mennyi a jó?mármint 1 nap hányat és milyen beosztásban?
I Love Barça! írta:valami amit otthon is lehet csinálni és nem kell edzőterembe járni?
mellre kéne.ja és fekvőből kb mennyi a jó?mármint 1 nap hányat és milyen beosztásban?
Új fórumozók, új igények!!:)Zsolti írta:ez itt ez mi ez ez??![]()
több komolyságot vártam az eurobarcától...![]()