2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
20:50-től kezdődik, de lehet csúszás is.Charles Carmichael írta:Üdv! Valaki megtudná mondani pontosan, hogy mikor lesz a férfi 4*100-as váltó döntője?
Tüncike, az a lövés gól volt?bowlinggolyo írta:Ez mekkora poén az EL a story tvndanko94 írta:EL: Story Tv![]()
A kommentátor maga Kiszel Tünde
Itt nézz körül:LM10 írta:Srácok! Ilyesmi betűtípust szeretnék a word-hoz:
http://www.tavkapcsolat.hu/szigetmonost ... eghivo.jpg
Ilyen van alapból benne, vagy szedni kell hozzá vhonann? Előre is kösz!
Nem nem...A stúdióban Hajdú Péter, szakértő Lagzi Lajcsi, a kommentátorok: Havas Henrik és szakkommentátor Kiszel Tünde!!!bowlinggolyo írta:Ez mekkora poén az EL a story tvndanko94 írta:EL: Story Tv![]()
A kommentátor maga Kiszel Tünde
Ez mekkora poén az EL a story tvndanko94 írta:EL: Story Tv
EL: Story Tvlui1698 írta:sport 1,2: Angol 2, Német kupa, Holland, Francia, Olasz, ELvisca el barca írta:hali! kéne egy kis segítség!
letudnátok nagyjából írni nekem, hogy idén melyik sportcsatorna, mely bajnokság meccseit adja, illetve, hogy a bl-t és az el-t mely adók közvetítik? nem nagyon voltam az elmult honapokban tévéközelben és kicsit elvesztemutána nézni meg nincs most tul sok időm.
kösz!
sport klub: Olasz kupa, Angol kupa, Orosz, Belga, Brazil
eurosport2: PL
DigiSport: Német, PL, BL, EL?
TV2: BL
ennyi jutott eszembe így hirtelen
sport 1,2: Angol 2, Német kupa, Holland, Francia, Olasz, ELvisca el barca írta:hali! kéne egy kis segítség!
letudnátok nagyjából írni nekem, hogy idén melyik sportcsatorna, mely bajnokság meccseit adja, illetve, hogy a bl-t és az el-t mely adók közvetítik? nem nagyon voltam az elmult honapokban tévéközelben és kicsit elvesztemutána nézni meg nincs most tul sok időm.
kösz!
BL: TV2 (kedden), Digisport (szerdán)visca el barca írta:hali! kéne egy kis segítség!
kösz!
Ami a legfontosabb, a Barca és a R.Madrid meccseit 3évig a Sport1/2 adja.visca el barca írta:hali! kéne egy kis segítség!
kösz!
Angol:eurosport2 és digisportvisca el barca írta:hali! kéne egy kis segítség!
kösz!
Hogy regisztrálni kellene. Szerencsére van megoldás:ITT.danikaa10 írta: Én is letöltöttem, de ezt írja: Password not found.
Doesn't look right?
Send us an email to fix-it@msn-password-recovery.com if you think the password is stored on your computer and our program does not detect it - we will fix it for you and will give you a registered version for FREE.
Ez mit jelenet?
Én is letöltöttem, de ezt írja: Password not found.Tim írta:Valószínűleg ez segíteni fog:Msn password recoverytorrestoni írta: A messengerel még anno auto eltároltattam a jelszót, volt már azóta jó néhány Windows és messenger reinstall, de már egy ideje nem, s abszolút kiment a fejemből a jelszó. Szóval jó lenne megtudni valahogy. Az persze alap, hogy így az e-mail fiókba sem tudok belépni, tehát passz...
Valószínűleg ez segíteni fog:Msn password recoverytorrestoni írta: A messengerel még anno auto eltároltattam a jelszót, volt már azóta jó néhány Windows és messenger reinstall, de már egy ideje nem, s abszolút kiment a fejemből a jelszó. Szóval jó lenne megtudni valahogy. Az persze alap, hogy így az e-mail fiókba sem tudok belépni, tehát passz...
Az eredeti: Jimmy Eat World - The Middle, de ezt a feldolgozást nem ismerem...LM10 írta:5:08-6:35-ig tartó számnak mi a címe? Előre is kösz!![]()
http://www.youtube.com/watch?v=R2ifR-wi ... re=related
most nem hallgatom végig az összeset,de talán tudok segíteni:LM10 írta:5:08-6:35-ig tartó számnak mi a címe? Előre is kösz!![]()
http://www.youtube.com/watch?v=R2ifR-wi ... re=related