2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
lui1698 írta:Remélem tőlem is jó:
Kowalsky Meg a Vega - Balul Sül El
http://addat.hu/37d82da2/kowalsky_meg_a ... l.mp3.html
Sokat vártam ettől a lemeztől, de csalódtam, nálam csak alulról súrolja a közepes szintet. A Kid Named Cudi album jobban tetszik.Bányász írta:Szóval ajánlom mindenkinek Kid Cudi - Man on the moon:The and of the day című lemezét.
Tényleg elég lapos a felhozatalSlither írta:Idei hip-hop albumok közül még egyikről sem tudom elmondani hogy teljesen frankó lenne, talán csak a Mos Def, K'naan és P.O.S új cucca ami átlag felettinek mondható.
Ez az album hivatalosan csak szeptember 15.-én jelenik meg, szóval ami kint van az leak. Amúgy ez a Kid Cudi nagyon hype-olva van most, de én tök átlagosnak találom. Igaz hogy kicsit másabb stílusban nyomja, de ez a szomorkás hang...Bányász írta:Nem tudom mikor jelent meg a cucc,nekem új ezért most ajánlom(de nyilván valamikor év elején jött ki).Azt se tudom ki szereti meg ki nem de sztem elég kalafa kis lightos lemez lett.
Szóval ajánlom mindenkinek Kid Cudi - Man on the moon:The and of the day című lemezét.
Végre valaki Suhancostfcbarca0827 írta:Tudom, hogy kb. senkit nem érdekel, de, azért beteszem ide a kedvenc zenéimet (8)):
4. kedvenc: Suhancos - Költészet az aszfaltról
Benga írta:Hallottam egy számot a rádióban valami ilyesmi van benne, hogy baby meg wanna get downés ez jó sokszor és elég jó
Reggel véletlenül a Rádió 1-en hallottam. Szóval, ha valaki tud valami felőle előre is kössz.
am milyen stílusú volt mert ezzel segíthetszBenga írta:Hallottam egy számot a rádióban valami ilyesmi van benne, hogy baby meg wanna get downés ez jó sokszor és elég jó
Reggel véletlenül a Rádió 1-en hallottam. Szóval, ha valaki tud valami felőle előre is kössz.
Most olvastam énisKrojf írta:2010 szeptember 8.-ára a Live Nation Produkciós Iroda lefoglalta a Puskás Ferenc Stadiont!!
Jön a U2!!!!!
Én pedig MEGYEK!!!
K.
Slither írta:Erre gondolsz?Fernando írta:Szükségem lenne egy számra. Jól jönne egy kis segítség. Nem találom sehol.
Cindarella - Nobady's fool![]()
http://downloadclassicrockballadsmp3.bl ... -fool.html
Valszeg a rossz "helyesírásod" miatt nem találtál rá.
Erre gondolsz?Fernando írta:Szükségem lenne egy számra. Jól jönne egy kis segítség. Nem találom sehol.
Cindarella - Nobady's fool
Ez nagyon adja
Nekem szinte az összes szám nagyon tetszik, akármeddig el tudnám hallgatni ezt az albumot.Nem tudom mit látsz benne,de nekem tök átlagos.![]()
tehtnél be valami videót, hogy könnyebb dolgunk legyen.MésQueUnClubBarca írta:Na nem tudja senki?
Nem tudom mit látsz benne,de nekem tök átlagos.Danka00792 írta:Erröl röviden annyit, hogy az év albuma.Game90 írta:Új Raekwon album is tölthető...: