http://convert.playtube.com/socio66 írta:A youtubedownloader-en kívül van más program,amivel le lehet tölteni a youtube-ról videót?
egyébként egyszerű: google--> online flv converter

http://convert.playtube.com/socio66 írta:A youtubedownloader-en kívül van más program,amivel le lehet tölteni a youtube-ról videót?
Köszi a segítséget, a Gom player bevált.Tim írta: A gom player megtudja nyitni.Elméletileg még a windows media player is..gondolom az újabb verziók inkább.
A gom player megtudja nyitni.Elméletileg még a windows media player is..gondolom az újabb verziók inkább.MR. TROMORT777 írta:Hali!
Kéne egy kis segítség, leszedtem egy barca meccset, de nem tom lejátszani.
A tulajdonságoknál fájltipusnál azt írja h: MPEG2 Transport Stream
.ts a kierjesztése
Ezt miben tudnám lejátszani?
pls help
Akkor csak sima fájl lesz belőle, de azt se tom lejátszani, probáltam már azt is, h átírtam .avi-ra, de nem jó.lui1698 írta:
próbáld meg, hogy kitörlöd azt a .ts-t a végéről.
próbáld meg, hogy kitörlöd azt a .ts-t a végéről.MR. TROMORT777 írta:Hali!
Kéne egy kis segítség, leszedtem egy barca meccset, de nem tom lejátszani.
A tulajdonságoknál fájltipusnál azt írja h: MPEG2 Transport Stream
.ts a kierjesztése
Ezt miben tudnám lejátszani?
pls help
Pedig most akartam gratulálni a feltöltéshez..De ahogy nézem a gond inkább azzal van hogy nem megy a seed.Perrero írta:Hey!
valaki püben vagy emailban vagy msnen elmondaná LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE, hogy pl ncorera hogy kell feltölteni valamitmert akárhányszor próbáltam mindig 0,0%on állt az a sz.r és nem ment felfelé semmi
köszi
a gulyásrol azér nem akarok mert egyik osztálytársam már arrol ir..de a pizzárol is mit irjak ??azt hogy hogyan készül?Fecooo írta:hát milyen Ungarische lennél, ha nem a csodálatos Gulasch-Suppe-ról írnál?barca28 írta:Szevasztok!
Németből projektet kell csinálnom de fogalmam sincs mi legyen a témája. tanár azt mondta hogy valamelyik ország különleges étele,vagy pedig valami feltalálás...lövéseim sincs hogy hol kezdjem tudnátok valami ötletet adni hogy mégis miről firkancsak?(én nem szeretem, akármilyen furcsa
)
egyébként sztem a legegyszerűbb ha írsz a pizzáról, azt úgyis mindenki szereti
hát milyen Ungarische lennél, ha nem a csodálatos Gulasch-Suppe-ról írnál?barca28 írta:Szevasztok!
Németből projektet kell csinálnom de fogalmam sincs mi legyen a témája. tanár azt mondta hogy valamelyik ország különleges étele,vagy pedig valami feltalálás...lövéseim sincs hogy hol kezdjem tudnátok valami ötletet adni hogy mégis miről firkancsak?
messideco írta:1.Start=>All programs=>Accesories=> System tools => Character mapMogyi írta:Ć-->Ilyen betűt hogy lehet írni géppel??
mi a billentyűparancs?
Előre is köszi
2.A Language Bar-ra rakantintassz a jobb klikkel=> Settings=> Hozzadod vmejik szlav nyelvet.
3 Ezt Hogy Irtad Ide???![]()
![]()
1.Start=>All programs=>Accesories=> System tools => Character mapMogyi írta:Ć-->Ilyen betűt hogy lehet írni géppel??
mi a billentyűparancs?
Előre is köszi
na most az a durva, hogy miközben a tesztet csinálta, aközben is jött egy hibaüzenet... szóval én mostmár feladtam... ha lesz majd elég cash, akkor jön egy új card is...addig meg marad a szívásgekkodan írta:...
www.memtest86.comPuyol05 írta:és ezt mivel hajtsam végre? amugy nem csak videókártya csere volt, hanem teljes alaplap, mert nekem az integrált, plusz még ram csere is volt. illetve bővítés...gekkodan írta:
Javaslom a memtestet a RAM-ra.
és ezt mivel hajtsam végre? amugy nem csak videókártya csere volt, hanem teljes alaplap, mert nekem az integrált, plusz még ram csere is volt. illetve bővítés...gekkodan írta:
Javaslom a memtestet a RAM-ra.
Akkor bizony benne lehet az alaplap vagy a RAM is. Ha második kártyával is ez a gubancod, akkor egyre gyanúsabb. Pont ennél a szitunál voltam egyébként, amit az előbb meséltem és nekem rá pár hétre ment mellé a RAM is cserére.Puyol05 írta:
ezzel az a baj, hogy ez már a második kártyám. az előző is Ati volt, és azzal is ezt csinálta. tavaly nyáron gondoltam, hogy befektetek egy új gépbe, és akkor jött ez elő újra. szóval a videókártyával sztem nincs baj, de azért lefuttatom ezt a progit, hátha talál valamit...