2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
először is, google a barátod, ráadásul első találat, de ha így sem megy akkor http://hu.wikipedia.org/wiki/Beugr%C3%B3Rezi Torres írta:Sziasztok!!
lenne egy olyan kérdésem hogy nem e tud valaki valamit a beugró turnéjáról??Mikor lesz hol lesz vagy már volt???
garanciára mindenképpen figyelj oda.Rajmó írta:köszi szépen, szerintem meg is rendelem akkor
remélem nem fürdök be vele..
LM10 írta:FC Barcelona 09/10 topicban vannak linkekmatyi02 írta:Hello
Ami most volt LFP díjátadó. Arról szeretnék pár képet valakinek nincs véletlen ?![]()
Ha van megdobna vele? (ma 24.00-ig házidogához kéne)
Előre is kösz!
Matyi
FC Barcelona 09/10 topicban vannak linkekmatyi02 írta:Hello
Ami most volt LFP díjátadó. Arról szeretnék pár képet valakinek nincs véletlen ?![]()
Ha van megdobna vele? (ma 24.00-ig házidogához kéne)
Előre is kösz!
Matyi
köszi szépen, szerintem meg is rendelem akkorkudu írta:hmm, ár/érték arányban szerintem kiemelkedő. Prociról nem tudok nyilatkozni, mert olyat még nem használtam, vagy nincs olyan ismerősöm, akinek ilyen van. Videokártyám nekem is ilyen a laptopban, arról is csak jót tudok elmondani. Ennyiért szerintem bőven megéri.
Most hogy nézegettem google-ben, kicsit furcsálom, hogy ezzel a procival csak ezen az oldalon találtam meg. igaz csak átfutottam gyorsba. Minden más helyen amd athlon x2 vel találtam.
hmm, ár/érték arányban szerintem kiemelkedő. Prociról nem tudok nyilatkozni, mert olyat még nem használtam, vagy nincs olyan ismerősöm, akinek ilyen van. Videokártyám nekem is ilyen a laptopban, arról is csak jót tudok elmondani. Ennyiért szerintem bőven megéri.Rajmó írta:Sziasztok!
Tudnátok egy picit segíteni? Egy ilyen laptopot szeretnék venni, és kíváncsi lennék a véleményetekre, hogy szerintetek mennyire jó, vagy nem jó. Engem speciel most a proci érdekelne, hogy arról mi a véleményetek![]()
előre is köszi a helpet
Kazanyban mindenképpenibra írta:Nem tudja valaki, hogy hol lehet jól nézni Rubin Kazany - Barcelona meccset?
BraunA írta:Sziasztok,
szeretném magam meglepni egy Barcás kirakóval, de eddig sehol nem találtam. Nem tudom, hogy kapható e egyáltalán ilyen. Ha lenne, vagy a címert, vagy a Camp Nout "raknám ki" és tenném a szobám falára.
remélem tud valaki ebben segíteni nekem
köszi, legjobbakat
Oké hát gondolom 10es is jó lenne, csak ennél amit te adtál, meg mindegyiknél az volt a szívás, hogy letöltöttem, és mikor telepítettem volna akkor azt írja ki mindig, hogy nem jó ezzel a windows-sal vagy mi.johdepp írta:Bár annyira nem vagyok otthon a kérdésben, de miért kell neked directx7? Most már a 10est nyomják, ha jól tudom.Szandi írta:Nem tudjátok, hogy honnan tudnám leszedni a directx 7-et asszem xp-hez? Mert már egy csomó helyen megnéztem de valami error mindenhol van.
Ilyet találtam, nem tudom, jó-e
Kattojjá' valamelyik download now-ra, aztán meg utána is olyasmire, aztán elvileg jönnie kéne.
XP-n asszem alapból a 6 van fennt, szóval ha egy olyan hibaüzenetet kaptál hogy szükség van Directx7-re akkor nyugodtan felpakolhatod a 9-et vagy 10-et is mert az magába foglalja a 7-et is gyakorlatilag és így megelőzhetsz egy későbbi újabb frissítést. Ha más a probléma akkor sry.....Szandi írta:Nem tudjátok, hogy honnan tudnám leszedni a directx 7-et asszem xp-hez? Mert már egy csomó helyen megnéztem de valami error mindenhol van.
DVD Audio ExtractorPerrero írta:DVDből szeretnék relative jó mínőségü mp3at.. -ne torzítson..
tipp
Bár annyira nem vagyok otthon a kérdésben, de miért kell neked directx7? Most már a 10est nyomják, ha jól tudom.Szandi írta:Nem tudjátok, hogy honnan tudnám leszedni a directx 7-et asszem xp-hez? Mert már egy csomó helyen megnéztem de valami error mindenhol van.
Ezt én hogy nem találtam meg..köszi.kennyke04 írta:http://hu.wikipedia.org/wiki/Ir%C3%A1n_hadereje
http://hu.wikipedia.org/wiki/Ir%C3%A1n_haderejeSaviola írta:Hol találok információkat Irán fegyvereiről ? (fegyverek típusa,száma stb.)
Előre is köszi.
Total Commander (ott külön be kell kapcsolni a rejtett fájlok megjelenítését)reny231 írta:Srácok valaki tudna segíteni abban hogy én rámentem egy mappára bejelöltem hogy rejtett legyen aztán a beálítottam a nézetnél hogy el is rejtse és hiába megyek arra hogy megjelenítés akkor is ugyanúgy visszaugrik arra hogy el legyen rejtve. Ezt megcsinálom egy sima üres mappával az is eltűnik és nem lehet előhozni. Amúgy képek vannak benne. Esetleg valaki nem tudja megmondani hogy attól független hogy rejtett valahol meg lehet-e nézni.