2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Semmit nem kell velük tenned,a vírusírtó saját maga törli egy bizonyos idő után a karanténban levő cuccot.Ronaldinho 17 írta: Kérdésem , mit csináljak a karanténban, a rootkitekkel.?
Szerintem nyugodtan kitörölheted a system32-ből.Ronaldinho 17 írta:sziasztok!
Az avast talált rengeteg rootkit gen-t( már azt is tudom hogy ez távolról figyelős cucc, nem vírus, elolvastam mindent) és karanténba tettem, mert az tanácsolta az avast.
Gondoltam a javításra(helyreállítás) megyek ,akkor jó lesz, de nem lett..
Törölni nem mertem mert a System 32 driversek fertözöttek, és anélkül nem megy az op rendszer, ha nem tévedek.
Kérdésem , mit csináljak a karanténban, a rootkitekkel.?
Természetesen rootkit írtókkal is próbálkoztam, de egyik szarabb mint a másik.. illetve most a sophos anti rootkit szintén megtalálja az összeset,ahol nincs is törlési lehetőség, csak "clean up checked" van, amire vagy rá tudok majd kattintani vagy nem,...mert most közben nem engedei
köszi a segítséget:)
Köszi, majd kipróbálom. De amúgy a wmv szvsz jó minőségű, és alig foglal helyet.Guardiola írta:LM10 írta:Eddig a gólokat mindig wmv-be mentettem le. De mióta kitelepítettem a sony vegas 9-et+egy új codecet, azóta semmi nem játsza le a wmv fájlokat.(Még a media player sem) Már töröltem ezeket, de akkor sem jó már a wmv semmivel.
http://www.forum.wiaderko.com/hu/328358-post1.html
Letöltöttem ezt, frissítettem a media playert, és ez már lejátsza a wmv-t, és a sony vegas 9 is érzékeli már őket. De az nem megoldható, hogy más is vigye újra a wmv-t?
SZERK: Az nem gond, hogy nem eredeti a Windowsom, és úgy telepített valamilyen codeket, a media player?
http://img3.imageshack.us/img3/1325/nvtelenms.jpg
Viszont a Vegas nem enged valami miatt wmv-ben menteni. Valakinek van valami ötlete?
A probléma okát megmondani ugyan nem tudom de javaslom, hogy lejátszáshoz használj mplayert Libnk az oldalrta, link a letöltéshez. Az mplayernek saját codekjei vannak így nem fog semmit zavarni. Én már évek óta használom és soha semmilyen gondom nem volt vele (se linux se win alatt) vagyis mindent lejátszott félig letöltöltt filmektől kezdve...
Különben a wmv-t nem ajánlom minőség/méret arányban szerintem az egyik leggyengébb...
LM10 írta:Eddig a gólokat mindig wmv-be mentettem le. De mióta kitelepítettem a sony vegas 9-et+egy új codecet, azóta semmi nem játsza le a wmv fájlokat.(Még a media player sem) Már töröltem ezeket, de akkor sem jó már a wmv semmivel.
http://www.forum.wiaderko.com/hu/328358-post1.html
Letöltöttem ezt, frissítettem a media playert, és ez már lejátsza a wmv-t, és a sony vegas 9 is érzékeli már őket. De az nem megoldható, hogy más is vigye újra a wmv-t?
SZERK: Az nem gond, hogy nem eredeti a Windowsom, és úgy telepített valamilyen codeket, a media player?
http://img3.imageshack.us/img3/1325/nvtelenms.jpg
Viszont a Vegas nem enged valami miatt wmv-ben menteni. Valakinek van valami ötlete?
Egyáltalán nem kell megírni,beolvassa a lemezképfájlokat is.Pld.iso,ccd,cue/bin...stb. Játékot pedig letölthetsz INNEN,vagy INNEN. Kb 1000 darab van fent.lopakodo írta:
Zsírkirály mükszik.
Már az a kérdésem, h nem erdeti játékkal megy e?
Mert a kedvenc játékom(digimon world1)nincs meg és legszívesebben azzal játszanék?Vki nem tudna küldeni róla egy norm. torrent linket?
És hogy kell megírni egy ilyen ps cd-t?adatba?
köszi előre is
Én sem hiszem hogy ez lehetséges. Legalábbis erről még nem hallottam. Fordítva működik, de amit te szeretnél lopakodo az nem megoldható szerintem. De aztán hátha megcáfol valaki aki ért is hozzá.fcbarca0827 írta:PS-ről is lehet játék "átkonvertálni" gépre, emulátorral? Nem csak fordítva?lopakodo írta:hali!
Kicsit nosztalgiázni támadt kedvem.Van kb 10 ps1-es játékom.Sajna a ps1-em már tönkrement.Gépen hogy tudnék ezekkel játszani?Azt tudom, h emulátort kell hozzá használni, de ezekhez nem értek semmit.A google a barátod, meg hasonló hszekkel kíméljetek pls,azért kérdem itt, mert ott nem találtam semmit.
Hát elvileg fel kellene ismernie alapból, illesztőprogram nélkül is.Katalán88 írta:Jó estét!![]()
Tudnátok segíteni abban, hogy miért nem jelenik meg a Sajátgépben az MP4 lejátszóm? Már a cd-t telepítettem, de a Sajátgépben nincs...![]()
Próbáltam zenét rátenni Windos Media Player-el, de nem sikerült.
Vagy valami más illesztő programm kell?
Előre is köszi!
Halottál már a Gugliról?Rewolution5 írta:halóka! tudna nekem valaki linket kuldeni egy BArcás képre amely méretei max.: 110x 75????? előre is kösz![]()